İnş ama buharda çok durmadım zaten yarın sabaha randevu aldım bu gece uyuyamam artık çok cnm sıkıldı.. Çatlamadıysa koyu çıkması lazımBence henüz çatlamamıştır canım, yine de değerlendir. Ay buhar zarar vermemiştir inşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş ama buharda çok durmadım zaten yarın sabaha randevu aldım bu gece uyuyamam artık çok cnm sıkıldı.. Çatlamadıysa koyu çıkması lazımBence henüz çatlamamıştır canım, yine de değerlendir. Ay buhar zarar vermemiştir inşaallah
Kuzum sağlık ocağında verdim normalde e nabızdan gözükmesi gerekiyo ama baktım görünmüyorZeyah3917 noldu canım çıkmadı mı sonuç =)
Kuzum sağlık ocağında verdim kanı e nabızdan da baktım gözükmüyorKuzu naptın merak ettim
Acaba 1 günde 22 olmuş mudur canı.. silikse daha vakit var galibaHyr dün doktora gittim kontrol etti biri 16 diğeri 17 cm yumurta oluşmuş dedi yarın sabah yani perşembe de iğneyi yaparız demişti
Bilmiyorum cnm ya çok sıkıldı cnm tüm umudum bittiAcaba 1 günde 22 olmuş mudur canı.. silikse daha vakit var galiba
Aminnn cumlemizin kuzummm yk vala ozluyrm hemencik siziii :*Ay Allah :) Rabbim muhabbetinizi arttırsın balım, bizleri de ihmal etme :)
Kiyamam sana kuzummm iyi gelir insallah yap zarari yk cnm bnm sifa olsnnİyi geliyorsa yapayım balım. Çok fena haldeyim gerçekten :/
Kuzum tel çekmiyodu köye gittik o yüzden yazamadım çok uğraştım ama girmesi bi türlüKuzum asıl oldun yaa sendendeZeyah3917 tanda ses soluk çıkmadı çok merak ettim
Anldm kuzu merak ettim seni inş çok güzel haberler alıcaksınKuzum sağlık ocağında verdim kanı e nabızdan da baktım gözükmüyor
Hayirli aksmlar kuzummHayırlı akşamlar kızlar![]()
Canım 3 gün sonra yumurtan çatlayacak insaalah çok güzel değerlendirin neden umudun bitti canim ya daha yeni bir döneme giriyorsunBilmiyorum cnm ya çok sıkıldı cnm tüm umudum bitti
Ya dün buhara oturdum acaba omu erkenden çatlatır testtimin öyle silik çıkması normal mıCanım 3 gün sonra yumurtan çatlayacak insaalah çok güzel değerlendirin neden umudun bitti canim ya daha yeni bir döneme giriyorsun
Ne oldu kiKızlar ben çok kötüyüm ya telefonu kaldıracak gücüm yokkusuruma bakmayın nolur kendimi toparlayabilirsem gelirim hayırlı geceler olsun
Tabiki normal canim sen dedin 14. Gin çatlıyor diye 3 gün var inşaallahYa dün buhara oturdum acaba omu erkenden çatlatır testtimin öyle silik çıkması normal mı
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim duaların için Rabbim size de bu günleri tez zamanda hayırla sağlıkla nasip etsinZeyah3917 bebisimmmmmmmmm Allahiiiiimmmmm sukurler olsunnnnnnnn nasil sevindimmmmmm nasil mutlu oldumm kendim olms gibiiiiii..Rabbim sen ne buyuksunn..kuzummm tebrik edermmmmm testin cam gibi harikaaaaa masallah sizeeee...sag salim saglikla kucagina al insallahh bol artisli betalarin olsun cnm bnmmm saglikla ilerlesin annesini uzmesin insallahhh..dualarinda unutmayacagin icin Allah razi olsn biliyrm ki ck icten olucak duan kuzum bnmm
@whiterabbit88 canisiii insallahh zeyahcigimizi hamis yaptiktn sona sira bize geldi :))))) inanicaz baska yolu ykk nasil gidiyr bakalim neler yapiysnnn :)
R4bi4 yavrmmmm noldu sana boyleee Rabbim sifa versnn cnm bnm insallah kotu birsey yoktur
@gkymc cnmm uzulme lutfn inanmaktn baska caremiz ykk bi dahakine bol rakamli betalar gorursun insallah kuzumm
MLKn yavrmm yumuslari kirip ziyan etmeyinn bat zamani geldiginde civciv olsnlar
Kuzucuklar biraz kacirdim ipin ucunu butun msjlari okudummm hepiniz o kdr tatlisinizki aklimda kalanlari yazabildimmm yeni gelen arkadaslarimiz olms h.geldiniz hepiniz..seviyrm siziiiii :******
Vermedi kuzum ya zaten saçma sapan bi sağlık ocağı ilk defa gittimCanım barkod vermediler mi sana hastanenin kendi sitesinden baksana