İnşaallah canım benim sizler duamdasınız beni de dualarınızdan eksik etmeyin olur muAnldm kuzu merak ettim seni inş çok güzel haberler alıcaksın
Ya o boyutlar büyük diye acaba catladı mı dedim doktorada ulaşamadım bırde zaten daha uzayan akıntıyı görmedim allahım ne 8lur çatlamamış olsun Yarın iğne yapılacak tı hemen korkudan randevu aldım saat 8.40Tabiki normal canim sen dedin 14. Gin çatlıyor diye 3 gün var inşaallah
Benim 20. Güne kadar silikti 20. Gün birden t c den koyu oldu ertesi gün siliklesti
Canım benimde geçen ay bir hafta gecikmişti ya ilk defa korunmayı bırakmıştım hem ağrıdan kalkamıyordum hemde çok yoğun oldu adetim. Kanamadan gidicem zannettimKızlar ben çok kötüyüm ya telefonu kaldıracak gücüm yokkusuruma bakmayın nolur kendimi toparlayabilirsem gelirim hayırlı geceler olsun
Tabiki duamsınoz burdakı isimlerini söylüyorum ve ekliyorum ismini bilip bilmediğim tüm isteyen bayanlara basıp et olanların kınıde bağışla dıyeİnşaallah canım benim sizler duamdasınız beni de dualarınızdan eksik etmeyin olur mu
Tahmin edebiliyorum canım bugün gittiğim yerde tel de çekmiyodu akşama kadar çatladım meraktan hala inanamıyoruz sonucu bi alsaydım hayırla :)Zeyah3917 canımcım biz senden daha çok heyecanlıyız bekliyoruz haberi :)
Bugün pek yoktum kızlar, prolaktinim biraz yüksek çıktı yine. 3 tablet dostinex kullanıcam. Ayrıca bu ay tekrar klomen kullanıcam. Eşime de spermiogram yaptırdık, çok süper değil malesef ama kötü de değilmiş. Yarın takviye bi şeyler yazıcak ona da doktorum. Hareketli sperm sayısını nasıl yüksrltebiliriz kızlar. Bi kaç gündür soğuk sıkım keçiboynuzu özü yediriyorum, bi de çakşır suyu alıcam ama nasıl ne zaman kullanılıyo bilen yazabilir mi
Ne zaman ovu testine başladın canım. Inşaallah çatlamamıştır öyle tahmin ediyorumYa o boyutlar büyük diye acaba catladı mı dedim doktorada ulaşamadım bırde zaten daha uzayan akıntıyı görmedim allahım ne 8lur çatlamamış olsun Yarın iğne yapılacak tı hemen korkudan randevu aldım saat 8.40
Ay Allah razı olsun kuzum yaa çok teşekkür ederim. Peki son soru suyla karıştırp içtiğinde de sabah akşam içiçek dimi canım, bi de tok mu içiliyo aç mıTahmin edebiliyorum canım bugün gittiğim yerde tel de çekmiyodu akşama kadar çatladım meraktan hala inanamıyoruz sonucu bi alsaydım hayırla :)
Bu arada çakşır suyunu eşin içebiliyorsa sabah akşam bir kahve fincanı sek içir içemezse sabah akşam çay bardağının 1/3 ü kadar çakşır suyu koy üstünü içme suyuyla tamamla öyle içsin şifa olsun inşaallah
Amin Allah razı olsun canım... oldu ama içim buruk herkesin olsun istiyorum hep dua edicem sizlereTabiki duamsınoz burdakı isimlerini söylüyorum ve ekliyorum ismini bilip bilmediğim tüm isteyen bayanlara basıp et olanların kınıde bağışla dıye
13 ay canim, herhalde asilama da deneyecegiz oncesinde, oyle konustuk esimle...Çok üzüldüm sonucuna canımne kadardır deniyosunuz, tüp bebekten önce aşılama falan mı deneseydiniz acaba kuzum
Amin canım cümlemizden inşaallah evet sabah akşam içecek, aç tok fark etmiyo ama yemekten 20 dk önce içilmesi öneriliyor benim eşim aç içti sabah kalktığında ve akşam yatarkenAy Allah razı olsun kuzum yaa çok teşekkür ederim. Peki son soru suyla karıştırp içtiğinde de sabah akşam içiçek dimi canım, bi de tok mu içiliyo aç mı
Bence de bi şansınızı deneyin aşılamada canım. İnşallah artık hemen alırsın olumlu sonucu13 ay canim, herhalde asilama da deneyecegiz oncesinde, oyle konustuk esimle...
Tamam kuzum çok teşekkür ederim hemen yarın alıyorum çakşır suyuAmin canım cümlemizden inşaallah evet sabah akşam içecek, aç tok fark etmiyo ama yemekten 20 dk önce içilmesi öneriliyor benim eşim aç içti sabah kalktığında ve akşam yatarken
Kuzum için hiçte buruk olmasın sen mutlu olmayı hakkwttın rabbim sonunda hepimizin yüzünü güldürecek inş ... Kuzu Bn ovu testi yaptım gördün mü silik çıktı canım sıkıldı acaba o süt buharı yumurtaları catlattı mı çok cnm sıkıldı kendimi suçlu hissediyorum ... Çatlamış olabilir mi 16 17 boyutlarıAmin Allah razı olsun canım... oldu ama içim buruk herkesin olsun istiyorum hep dua edicem sizlere
Cnm bu ay ovu yapmadım femera kullandım doktor gözetimindeydım o yüzden sadece meraktan bugun yapayım dedimNe zaman ovu testine başladın canım. Inşaallah çatlamamıştır öyle tahmin ediyorum
Al kuzum çiğ ceviz, badem fıstık kabak çekirdeği bunları mutlaka yesin eşin hepsi çiğ olacak mutlaka şifa olsun inşaallah:):)Tamam kuzum çok teşekkür ederim hemen yarın alıyorum çakşır suyu
inşaallah canım benim çok sağol ... kuzum boyutları henüz çatlayacak boyuta gelmemiş günde 2 mm büyüyo bugünde yaptıysan bırak yarında sabah olursa ilişki mükemmel olur :):)Kuzum için hiçte buruk olmasın sen mutlu olmayı hakkwttın rabbim sonunda hepimizin yüzünü güldürecek inş ... Kuzu Bn ovu testi yaptım gördün mü silik çıktı canım sıkıldı acaba o süt buharı yumurtaları catlattı mı çok cnm sıkıldı kendimi suçlu hissediyorum ... Çatlamış olabilir mi 16 17 boyutları
Eger oyleyse biri 18 diğeri 19 olmuştur testin koyu çıkması gerekmez mıAl kuzum çiğ ceviz, badem fıstık kabak çekirdeği bunları mutlaka yesin eşin hepsi çiğ olacak mutlaka şifa olsun inşaallah:):)
inşaallah canım benim çok sağol ... kuzum boyutları henüz çatlayacak boyuta gelmemiş günde 2 mm büyüyo bugünde yaptıysan bırak yarında sabah olursa ilişki mükemmel olur :):)
Ceviz ve kabak çekirdeği aklıma geldikçe yediriyodum ama artık düzenli bi şekilde hepsini yedircem canım, inşallah biz de senin gibi olumlu sonuç alırız artık :)Al kuzum çiğ ceviz, badem fıstık kabak çekirdeği bunları mutlaka yesin eşin hepsi çiğ olacak mutlaka şifa olsun inşaallah:):)
inşaallah canım benim çok sağol ... kuzum boyutları henüz çatlayacak boyuta gelmemiş günde 2 mm büyüyo bugünde yaptıysan bırak yarında sabah olursa ilişki mükemmel olur :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?