• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptın mı yada kan ver. Ben dış gebelik geçirdiğimde adet oldum sandım. Allah korusun ya öyle bir şey varsa. İhmal etmeyin lütfen. Lafım sadece sana değil. Adeti normalden farklı olan herkes test yapsın. Test yaparak bir şey kaybetmezsiniz. Ama kötü bir durum varsa canımızdan olma ihtimali bile var. Dış gebelik iç kanama bile yapıyor. Kork diye söylemiyorum ama ihmal etme yani.
Test yaptım negatif, ama adet sancılarım ve kanamam çok fazla. Bilmiyorum Rabbim esirgesin :/

• Beğen
Reactions: H E
Kuzum bi oyun indirmistm tele esim aksmlari aliyo elimden teli oyunu oynuyo gunduzde isten bakamiyrm ole gerilerde kalmistm geldm kuzum :))
Ay Allah :) Rabbim muhabbetinizi arttırsın balım, bizleri de ihmal etme :)

Kuzum dün anlattım ya iki tane yumurtam oluşmuştu ya bu nasıl Bı test şok oldum
Biliyorum balım genelde yumurta 20-22 mm civarı olunca çatlıyor ya, bi de ov testini sabah 2. idrarla yapman lazım diye biliyorum canım

allahımmm süper değerler bekliyoruz senden beybisi =)

poff.. ne desem bilemedim.. maalesef üzülüyoruz üzülme desem de boş. adet olmak da güzel ama, inan öyle düşün.

MLKn MLKn kız biraz da ben seni darlayayım :) bu buhar olayı nedir, adetin kaçıncı günü yapılmalı, bir de o sıcak suyun içine mi oturuyorsun, yoksam buharın mı?
İnşaallah güzel olur canım e nabızdan baktım ama görünmüyor
Hadi inş canım ya bende çok okudum öyle hamile kalan çok insan var rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş
amin canım benim hepinizin güzel haberlerini alcaz inşaallah

Biliyorum balım genelde yumurta 20-22 mm civarı olunca çatlıyor ya, bi de ov testini sabah 2. idrarla yapman lazım diye biliyorum canım
Saat sabah 10 ve akşam 6 arası yapılıyo diye biliyom bende ama sıvı alımı 1 saat önceden kesilecek canm

Aynen buhar mı erken catlattı dıyorum bnım çünkü sürekli 14 günde catlıyor.. Bugun 11 gün ama çok silik

Rabiş benim yeni bat 30 eylul nasıl alıntı yapılıyor bilmiyor um :KK25:

• Beğen
Yumurta çatlatma iğnesi kullandınmı? Bide ovulasyonu kaçıncı gün başladın yapmaya
Hyr dün doktora gittim kontrol etti biri 16 diğeri 17 cm yumurta oluşmuş dedi yarın sabah yani perşembe de iğneyi yaparız demişti

Aynen buhar mı erken catlattı dıyorum bnım çünkü sürekli 14 günde catlıyor.. Bugun 11 gün ama çok silik
Bence henüz çatlamamıştır canım, yine de değerlendir. Ay buhar zarar vermemiştir inşaallah

Benim çok fena bel ağrım var adet olacağım gibi sancim acaba yine mi yumurtlama oluyor.

• Beğen
Back