Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum

kızlar anlayan biri bana bişey desin kürtajdan 14 gün geçti adet gibi kanamam var adet mi oldum ya
Adet gibi kanama benim ilk 6 gün olmuştu canım aynı adet olmuşum gibiydi. Ondan sonra da 11.güne kadar az az lekelenme gibi geldi kan. Senin ilk başta adet gibi kanaman olmadı mı?

eğer 5 gün sürerse bat 19 ekim olur. patoloji de çıkmış ben yusuf yusufum anlayacağın stres bastırdı ancak cumaya gidip gösterebilirim
Patoloji sonucun elinde varsa atabilir misin

Reactions: H E
Hanımlar ben de yatak döşek yatıyorum. Felaket sancım var, yatakta bile kıpırdayamıyorum. Ayh biz uçtuk bu ay.
Kuzum asıl oldun yaa sendende Zeyah3917 tanda ses soluk çıkmadı çok merak ettim

Zeyah3917 bebisimmmmmmmmm Allahiiiiimmmmm sukurler olsunnnnnnnn nasil sevindimmmmmm nasil mutlu oldumm kendim olms gibiiiiii..Rabbim sen ne buyuksunn..kuzummm tebrik edermmmmm testin cam gibi harikaaaaa masallah sizeeee...sag salim saglikla kucagina al insallahh bol artisli betalarin olsun cnm bnmmm saglikla ilerlesin annesini uzmesin insallahhh..dualarinda unutmayacagin icin Allah razi olsn biliyrm ki ck icten olucak duan kuzum bnmm

whiterabbit88 canisiii insallahh zeyahcigimizi hamis yaptiktn sona sira bize geldi :))))) inanicaz baska yolu ykk nasil gidiyr bakalim neler yapiysnnn :)

R4bi4 yavrmmmm noldu sana boyleee Rabbim sifa versnn cnm bnm insallah kotu birsey yoktur

@gkymc cnmm uzulme lutfn inanmaktn baska caremiz ykk bi dahakine bol rakamli betalar gorursun insallah kuzumm

MLKn yavrmm yumuslari kirip ziyan etmeyinn bat zamani geldiginde civciv olsnlar

Kuzucuklar biraz kacirdim ipin ucunu butun msjlari okudummm hepiniz o kdr tatlisinizki aklimda kalanlari yazabildimmm yeni gelen arkadaslarimiz olms h.geldiniz hepiniz..seviyrm siziiiii :******

Kuzum ben yatıyorum ya hiç bu kadar kötü olmamıştım.
O da sabahtan beri yok valla ben de merak ettim
Test yaptın mı yada kan ver. Ben dış gebelik geçirdiğimde adet oldum sandım. Allah korusun ya öyle bir şey varsa. İhmal etmeyin lütfen. Lafım sadece sana değil. Adeti normalden farklı olan herkes test yapsın. Test yaparak bir şey kaybetmezsiniz. Ama kötü bir durum varsa canımızdan olma ihtimali bile var. Dış gebelik iç kanama bile yapıyor. Kork diye söylemiyorum ama ihmal etme yani.

Ağır bi regl donemi geçiriyorum kuzum neler oluyor bilmiyorum inan, sen nasılsın balım yoktun.
Kuzumm sicak su torbasi varsa bi havluyla kasiklarina koy kuzummm rahatlatir biraz bi de ben kekik demleyip icerm agrim ck oldugunda ck iyi gelirr

Ağır bi regl donemi geçiriyorum kuzum neler oluyor bilmiyorum inan, sen nasılsın balım yoktun.
Kuzum bi oyun indirmistm tele esim aksmlari aliyo elimden teli oyunu oynuyo gunduzde isten bakamiyrm ole gerilerde kalmistm geldm kuzum :))

Kuzum ben yatıyorum ya hiç bu kadar kötü olmamıştım.
O da sabahtan beri yok valla ben de merak ettim
Kuzum ya şimdi test yaptım cnm sıkıldı acaba dün yumurtalar mı çatladı yada test mi bozuk

Eklentiler

• IMG_20180919_210514.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…