- Emoji Skoru
- 1.030
- Puanlar
- 133
İnşallah kuzumNeden olmasın ki canım, hayat mucizelerle dolu :)
Rica ederim canım, birbirimize güzel haberler verelim inşaallah
Yarın neden gitmiyorsun canım, sakin ol ciddi bir şey yoktur inşallah
Bu hafta böyle geçer balım. İnşaallah huy edinmez
Ay üzüldüm bu habere canım ya umutlanmıştık ne güzel. En azından bir an önce adet ol da yeni dönem başlasınKızlar hamiş değilim < 0,100 çıktıı
Adet gibi kanama benim ilk 6 gün olmuştu canım aynı adet olmuşum gibiydi. Ondan sonra da 11.güne kadar az az lekelenme gibi geldi kan. Senin ilk başta adet gibi kanaman olmadı mı?kızlar anlayan biri bana bişey desin kürtajdan 14 gün geçti adet gibi kanamam var adet mi oldum ya
Çok üzüldüm sonucuna canımKizlar ben bu sene tup bebek calismalarina baslayabilirim...
Patoloji sonucun elinde varsa atabilir misineğer 5 gün sürerse bat 19 ekim olur. patoloji de çıkmış ben yusuf yusufum anlayacağın stres bastırdı ancak cumaya gidip gösterebilirim
Kuzum asıl oldun yaa sendendeHanımlar ben de yatak döşek yatıyorum. Felaket sancım var, yatakta bile kıpırdayamıyorum. Ayh biz uçtuk bu ay.
Arkadaşlar ben bu aksam epey stres oldum keşke erkendn bileblsek bebisleriKuzum asıl oldun yaa sendendeZeyah3917 tanda ses soluk çıkmadı çok merak ettim
İnş gelicek cnm bklm beklemedeyiz... Senin ne kadar oldu denıye li.. Kimsecikler yok malesef azcık sohbet edekArkadaşlar ben bu aksam epey stres oldum keşke erkendn bileblsek bebisleri
Burdayim Rabiacim, BaT bildirimi yapiyorum. Insallah hayirlisiyla cift cizgi bildirimi de yapariz hepimizSen nerdeydin tatlım =)
Kuzu yapmıyayım mı süt buharını
Kuzum ben yatıyorum ya hiç bu kadar kötü olmamıştım.Kuzum asıl oldun yaa sendendeZeyah3917 tanda ses soluk çıkmadı çok merak ettim
Ağır bi regl donemi geçiriyorum kuzum neler oluyor bilmiyorum inan, sen nasılsın balım yoktun.R4bi4 yavrmmmm noldu sana boyleee Rabbim sifa versnn cnm bnm insallah kotu birsey yoktur
yasaklanmıştın sanırım balımBurdayim Rabiacim, BaT bildirimi yapiyorum. Insallah hayirlisiyla cift cizgi bildirimi de yapariz hepimiz
Test yaptın mı yada kan ver. Ben dış gebelik geçirdiğimde adet oldum sandım. Allah korusun ya öyle bir şey varsa. İhmal etmeyin lütfen. Lafım sadece sana değil. Adeti normalden farklı olan herkes test yapsın. Test yaparak bir şey kaybetmezsiniz. Ama kötü bir durum varsa canımızdan olma ihtimali bile var. Dış gebelik iç kanama bile yapıyor. Kork diye söylemiyorum ama ihmal etme yani.Kuzum ben yatıyorum ya hiç bu kadar kötü olmamıştım.
O da sabahtan beri yok valla ben de merak ettim
A evet sorma 1 gunluk ban yedim, vay BANa vaylar BANayasaklanmıştın sanırım balım
ay inşallah kuzum benim ya
Kuzumm esin demis ya kiralim diye ondn dedm :)) yap veya yapma diip gunahina giremem ama dr kontrolundeykn bilemedim yapman dogru olurmu en guzelini sen bilirsinn insallah dogru olan karar olsun kuzummKuzu yapmıyayım mı süt buharını
Kuzumm sicak su torbasi varsa bi havluyla kasiklarina koy kuzummm rahatlatir biraz bi de ben kekik demleyip icerm agrim ck oldugunda ck iyi gelirrAğır bi regl donemi geçiriyorum kuzum neler oluyor bilmiyorum inan, sen nasılsın balım yoktun.
Kuzum bi oyun indirmistm tele esim aksmlari aliyo elimden teli oyunu oynuyo gunduzde isten bakamiyrm ole gerilerde kalmistm geldm kuzum :))Ağır bi regl donemi geçiriyorum kuzum neler oluyor bilmiyorum inan, sen nasılsın balım yoktun.
Kuzum ya şimdi test yaptım cnm sıkıldı acaba dün yumurtalar mı çatladı yada test mi bozukKuzum ben yatıyorum ya hiç bu kadar kötü olmamıştım.
O da sabahtan beri yok valla ben de merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?