Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki neden böyle oluyor olabilir bir fikrin var mı canım yumurtlamamı hesaplayamıyorumnormal canım, mesela bi ay 35,bi ay 28 günde Bir olsaydın düzensiz derdik
Yok canım ya soğan kabuğu kaynat hemn sökülürEvt canım
Şöyle tavsiye edeyim kuzum, uzayan şeffaf akıntıyı gördüğün gün çalışmalara başla.Peki neden böyle oluyor olabilir bir fikrin var mı canım yumurtlamamı hesaplayamıyorum![]()
Heyecanla bekliyoruz canım, ay Hakkaten nolduabi bi test sonucumu ogrenemedim ya aptallarin yuzunden... alti ustu bir test sonucunu mail atacaklar beceremediler...
Yok beybi bende de yok, yine bos gectim o kadar klomen vs yine bosa gitti...Heyecanla bekliyoruz canım, ay Hakkaten noldu
Akıntıdan şimdiye kadar hiç anlayamadım canım doktora gittim bir sıkıntı yok normal yolla hamile kalabilirsin diyor ama 1 sene oldu tık yokŞöyle tavsiye edeyim kuzum, uzayan şeffaf akıntıyı gördüğün gün çalışmalara başla.
ya da adetinin 12-14-16-18. günlerini değerlendir. En basitinden ovulasyon testi kullanabilirsin canım.
Sürekli mi bu şekilde oluyor, doktor baktı mı ultrasonda kuzum.
haydaaYok beybi bende de yok, yine bos gectim o kadar klomen vs yine bosa gitti...
Kuzum ben hiç anlamıyorum ki o ilaç ve iğnelerdenAkıntıdan şimdiye kadar hiç anlayamadım canım doktora gittim bir sıkıntı yok normal yolla hamile kalabilirsin diyor ama 1 sene oldu tık yokfemara diye bi ilaç verdi adetmin 3. Günü ona başlıycam ama çatlatma iğnesi vermedi o da garip değil mi sence
Evet en iyisi test almak haklısın canım çok tşkk bol şans herkeseKuzum ben hiç anlamıyorum ki o ilaç ve iğnelerden
normal yolla kalabiliyorsan ovulasyon testi kullan canım
eğer 5 gün sürerse bat 19 ekim olur. patoloji de çıkmış ben yusuf yusufum anlayacağın stres bastırdı ancak cumaya gidip gösterebilirimBence de sıfırlandı canım, bugünü bat olarak kabul edersin. En azından çalışmalara tekrar başlarsın
Tüh ya baya umutluydum bu ay .Kızlar hamiş değilim < 0,100 çıktıı
bendede öyle oldu ben dedimki vardı muhtemelen düştü diye cunku o gun kostum oynadım falanTekrarla kuzum testi bozuktu olabilir bnde ovu testi çok koyu cıkmıstı gebelik testi yaptım cok silik cizgi çıktı mutluluktan nasıl hıçkıra hıçkıra ağladığımı bılıyorum sabah yenıledim hiç birsey yoktu malesef bazen yanlış çıkabılıyor
Bnde kuzum evim çok yokuş bi yerde eşimde kaç gündür karpuz ıstıyordu gittim ufak birsey bulamadım yokusu çıkarken fenalaştım düştüm başım döndü sonrada akıntım oldu bazen acaba mı dıyorum kendimi sucluyorumbendede öyle oldu ben dedimki vardı muhtemelen düştü diye cunku o gun kostum oynadım falan