• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
abi bi test sonucumu ogrenemedim ya aptallarin yuzunden... alti ustu bir test sonucunu mail atacaklar beceremediler...

Peki neden böyle oluyor olabilir bir fikrin var mı canım yumurtlamamı hesaplayamıyorum :KK43:
Şöyle tavsiye edeyim kuzum, uzayan şeffaf akıntıyı gördüğün gün çalışmalara başla.
ya da adetinin 12-14-16-18. günlerini değerlendir. En basitinden ovulasyon testi kullanabilirsin canım.
Sürekli mi bu şekilde oluyor, doktor baktı mı ultrasonda kuzum.

abi bi test sonucumu ogrenemedim ya aptallarin yuzunden... alti ustu bir test sonucunu mail atacaklar beceremediler...
Heyecanla bekliyoruz canım, ay Hakkaten noldu

• Beğen
Reactions: H E
Şöyle tavsiye edeyim kuzum, uzayan şeffaf akıntıyı gördüğün gün çalışmalara başla.
ya da adetinin 12-14-16-18. günlerini değerlendir. En basitinden ovulasyon testi kullanabilirsin canım.
Sürekli mi bu şekilde oluyor, doktor baktı mı ultrasonda kuzum.
Akıntıdan şimdiye kadar hiç anlayamadım canım doktora gittim bir sıkıntı yok normal yolla hamile kalabilirsin diyor ama 1 sene oldu tık yok :( femara diye bi ilaç verdi adetmin 3. Günü ona başlıycam ama çatlatma iğnesi vermedi o da garip değil mi sence

Akıntıdan şimdiye kadar hiç anlayamadım canım doktora gittim bir sıkıntı yok normal yolla hamile kalabilirsin diyor ama 1 sene oldu tık yok :KK43: femara diye bi ilaç verdi adetmin 3. Günü ona başlıycam ama çatlatma iğnesi vermedi o da garip değil mi sence
Kuzum ben hiç anlamıyorum ki o ilaç ve iğnelerden :(
normal yolla kalabiliyorsan ovulasyon testi kullan canım

Kızlar yarın iğne olucam ama dünkü buhardan mı bilmiyorum bole sarı akıntım çoktu dahada çoğaldı birde uzayan akıntıyı çok az gördum sanki acaba kendiliğinden mi çatlıcak yumurta

Son düzenleme:
Bence de sıfırlandı canım, bugünü bat olarak kabul edersin. En azından çalışmalara tekrar başlarsın
eğer 5 gün sürerse bat 19 ekim olur. patoloji de çıkmış ben yusuf yusufum anlayacağın stres bastırdı ancak cumaya gidip gösterebilirim :KK17:

Ben adet sökücüyü içmeyip bekleyecem kızlar ya ilişkim olalı 15 günü geçmedi belki geç döllenmedir off kafam çok karışık

Kimse niye yokkk idrar testi niye silik verdi gebelik yoksa of kafamda deli sorular

p a t u l i p a t u l i Tekrarla kuzum testi bozuktu olabilir bnde ovu testi çok koyu cıkmıstı gebelik testi yaptım cok silik cizgi çıktı mutluluktan nasıl hıçkıra hıçkıra ağladığımı bılıyorum sabah yenıledim hiç birsey yoktu malesef bazen yanlış çıkabılıyor

AŞÛRE GÜNÜ { 20 Eylül Perşembe } NELER YAPILIR? {1}

AŞÛRE GÜNÜ ORUÇ TUTULUR.

Efendimiz Hazreti Muhammed {sallallahu aleyhi ve sellem} buyurdular;

"Her kim Muharremin 9-10 yada 10-11 inde oruç tutarsa 2 yıl ibadet etmiş olur,
her kim bunu başkalarına duyurursa 80 yıl ibadet etmiş sevabı kazanır."

Aşure gününde, (muharremin 10. günü)
tek gün oruç tutmak mekruhtur❗

SADAKA VERİLİR

Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyurdular;
"Kim Aşüre günü zerre miktarı tasaddukta bulunursa,
Cenabı hak ona Uhud dağı kadar sevap verir. Ve kıyamet günü o sevaplar mizanına konulur."

HASTA ZİYARETİ YAPILIR

Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyurmuştur.
"Aşûre günü bir hastayı ziyaret eden bütün insanları ziyaret etmiş gibi olur.
Aşure günü bir kimseye su veren isyan etmemiş gibi afv olunur."

AŞÛRE GÜNÜ SUYUN ZEMZEM AKMASI

Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) buyurdular.
"Aşûre günü bütün sulara zemzem suyu karıştırılır.
O gün gusleden,
sulardan içen bütün müslümanlar için su Allah tarafından şifa vesilesi kılınmıştır."

{Ruhul Beyan c.4 sh.83}

Tekrarla kuzum testi bozuktu olabilir bnde ovu testi çok koyu cıkmıstı gebelik testi yaptım cok silik cizgi çıktı mutluluktan nasıl hıçkıra hıçkıra ağladığımı bılıyorum sabah yenıledim hiç birsey yoktu malesef bazen yanlış çıkabılıyor
bendede öyle oldu ben dedimki vardı muhtemelen düştü diye cunku o gun kostum oynadım falan

bendede öyle oldu ben dedimki vardı muhtemelen düştü diye cunku o gun kostum oynadım falan
Bnde kuzum evim çok yokuş bi yerde eşimde kaç gündür karpuz ıstıyordu gittim ufak birsey bulamadım yokusu çıkarken fenalaştım düştüm başım döndü sonrada akıntım oldu bazen acaba mı dıyorum kendimi sucluyorum

Back