• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
p a t u l i p a t u l i Tekrarla kuzum testi bozuktu olabilir bnde ovu testi çok koyu cıkmıstı gebelik testi yaptım cok silik cizgi çıktı mutluluktan nasıl hıçkıra hıçkıra ağladığımı bılıyorum sabah yenıledim hiç birsey yoktu malesef bazen yanlış çıkabılıyor
E yumurtaya ne oldu peki :/

Arkadaşım kimyasal gebelik gecirdın sen kesın dedı doktorda olabılır dedi
Doktor bişey demedi evde test yaptığımı söylemedim kanda negatif çıkınca ultrasonla baktı kist olabilir dedi ama bişey yoktu

Kızlar yarın iğne olucam ama dünkü buhardan mı bilmiyorum bole sarı akıntım çoktu dahada çoğaldı birde uzayan akıntıyı çok az gördum sanki acaba kendiliğinden mi çatlıcak yumurta

Neden olmasın ki canım, hayat mucizelerle dolu :)
Evet en iyisi test almak haklısın canım çok tşkk bol şans herkese
Rica ederim canım, birbirimize güzel haberler verelim inşaallah

eğer 5 gün sürerse bat 19 ekim olur. patoloji de çıkmış ben yusuf yusufum anlayacağın stres bastırdı ancak cumaya gidip gösterebilirim :KK17:

Yarın neden gitmiyorsun canım, sakin ol ciddi bir şey yoktur inşallah
Bugünde zorlandık canım girerken .aglio çıkarken iyiydi valla napcam bilmiorum
Bu hafta böyle geçer balım. İnşaallah huy edinmez

2018 eylülü hiç unutmicam tusunami oldu resmen :hasta:

Doktor bişey demedi evde test yaptığımı söylemedim kanda negatif çıkınca ultrasonla baktı kist olabilir dedi ama bişey yoktu
Testin yok mu yap için rahat etmiş olur

Yok cnm en sonuncuyu dün kullandım 10 gün falan daha bekleyecem nasılsa kist oluşmamış
Tmm cnm ama sıkma canını cünkü dün çıktığına emın sen ve test bozuk değilse yıne cıkardı ondan diyorum

Tmm cnm ama sıkma canını cünkü dün çıktığına emın sen ve test bozuk değilse yıne cıkardı ondan diyorum
Yani erken gebelikte çıkmadı farklı marka normal test yaptım yine çıkmadı dün başka marka silik çıktı bozuk belkide bilmiyom

Back