- Emoji Skoru
- 1.030
- Puanlar
- 133
Anaokuluna gidiyor benim kızimdamaşallah benim oğlumda geçensenede öyleydi kaçıncı sınıfa gidiyor. öğretmende hemen aşağı yollamasaydı keşke bazı öğretmenler acımasız oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaokuluna gidiyor benim kızimdamaşallah benim oğlumda geçensenede öyleydi kaçıncı sınıfa gidiyor. öğretmende hemen aşağı yollamasaydı keşke bazı öğretmenler acımasız oluyor.
Bugünde zorlandık canım girerken .aglio çıkarken iyiydi valla napcam bilmiorumoyy canım benim ya :) Olsun sonuçta alıştı ya hamdolsun :)
E yumurtaya ne oldu peki :/p a t u l i Tekrarla kuzum testi bozuktu olabilir bnde ovu testi çok koyu cıkmıstı gebelik testi yaptım cok silik cizgi çıktı mutluluktan nasıl hıçkıra hıçkıra ağladığımı bılıyorum sabah yenıledim hiç birsey yoktu malesef bazen yanlış çıkabılıyor
Bu ay için olmadı yazın başında yaşadım Bn bu olayı Arkadaşım kimyasal gebelik gecirdın sen kesın dedı doktorda olabılır dediE yumurtaya ne oldu peki :/
Doktor bişey demedi evde test yaptığımı söylemedim kanda negatif çıkınca ultrasonla baktı kist olabilir dedi ama bişey yoktuArkadaşım kimyasal gebelik gecirdın sen kesın dedı doktorda olabılır dedi
Kızlar yarın iğne olucam ama dünkü buhardan mı bilmiyorum bole sarı akıntım çoktu dahada çoğaldı birde uzayan akıntıyı çok az gördum sanki acaba kendiliğinden mi çatlıcak yumurta
Rica ederim canım, birbirimize güzel haberler verelim inşaallahEvet en iyisi test almak haklısın canım çok tşkk bol şans herkese
eğer 5 gün sürerse bat 19 ekim olur. patoloji de çıkmış ben yusuf yusufum anlayacağın stres bastırdı ancak cumaya gidip gösterebilirim![]()
Bu hafta böyle geçer balım. İnşaallah huy edinmezBugünde zorlandık canım girerken .aglio çıkarken iyiydi valla napcam bilmiorum
Erken gelmedi mi bu ay reglin canım, 21 EylülmüşYeni BAT veriyorum 19 Ekim![]()
Neyse Bn akşam ovu yapayım bakayım boşuna iğneyi heba etmiyelimNeden olmasın ki canım, hayat mucizelerle dolu :)
bende anlamadım normalde 1 gün gecikir ama kahverengi akıntı geldi bende regl böyle başlıyorErken gelmedi mi bu ay reglin canım, 21 Eylülmüş
Mevsimseldir canım başka sebep bulamıyorumbende anlamadım normalde 1 gün gecikir ama kahverengi akıntı geldi bende regl böyle başlıyor
bencede ama daha önce de dediğim gibi artık zaten beklentim de kalmadıMevsimseldir canım başka sebep bulamıyorum
yok böyle düşünme ama mucizeler beklenmedik anda gelir :)bencede ama daha önce de dediğim gibi artık zaten beklentim de kalmadı
Kuzu naptın merak ettimKızlar kan verdim![]()
Testin yok mu yap için rahat etmiş olurDoktor bişey demedi evde test yaptığımı söylemedim kanda negatif çıkınca ultrasonla baktı kist olabilir dedi ama bişey yoktu
Yok cnm en sonuncuyu dün kullandım 10 gün falan daha bekleyecem nasılsa kist oluşmamışTestin yok mu yap için rahat etmiş olur
Tmm cnm ama sıkma canını cünkü dün çıktığına emın sen ve test bozuk değilse yıne cıkardı ondan diyorumYok cnm en sonuncuyu dün kullandım 10 gün falan daha bekleyecem nasılsa kist oluşmamış
Yani erken gebelikte çıkmadı farklı marka normal test yaptım yine çıkmadı dün başka marka silik çıktı bozuk belkide bilmiyomTmm cnm ama sıkma canını cünkü dün çıktığına emın sen ve test bozuk değilse yıne cıkardı ondan diyorum