Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
testler de gelmiş aman

Reactions: H E
Elimde değil canım, eşim olmadık herşeye trip atıyor ve küsüyor benimle, 3 gündür yine küs valla üzülmekten hasta olucam
eşinin nesi var kuzum

kızlar anlayan biri bana bişey desin kürtajdan 14 gün geçti adet gibi kanamam var adet mi oldum ya

Olabilir kuzum, adet sancın falan var mı
vardı hafif kasık ağrılarım bide bel ağrılarım vardı ardından kanama geldi hala da geliyo resmen adet günümdeki gibi kanama var

vardı hafif kasık ağrılarım bide bel ağrılarım vardı ardından kanama geldi hala da geliyo resmen adet günümdeki gibi kanama var

dün beta 40a düşmüştü ya acaba diyorum sıfırlandı da ondan mı adet gördüm
Bence de sıfırlandı canım, bugünü bat olarak kabul edersin. En azından çalışmalara tekrar başlarsın

Kızlar merhaba bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Adetimin bir ay 28 günde bir diğer ay 31 bazen 29 günde bir olması adet düzensizliği mi demek yoksa olması gereken aralıklarda olduğu için normal diye düşünmek lazım?

Evtt ya ultrasonlada baktı tertemiz aşılama için görüşcem şimdi bi doktorla bakalım ne olcak
Eylül ayı kazığını attı bize ya, Ekim son ayımız olsun inşallah

normal canım, mesela bi ay 35,bi ay 28 günde Bir olsaydın düzensiz derdik

canım doktormu aşılama dedi. hsg falan çektirdinmi?
Ben hsg çektirdim 5-6 ay önce cnm bilgi alcam sadece şuan. Adet olmam için ilaç verdi kullanıyımmı bekliyim mi ultrason temiz çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…