test yaptın mı canım hiçGarip bi şekilde reglim 3 gün sürdü gibi, 6 gün normalde
eşinin nesi var kuzumElimde değil canım, eşim olmadık herşeye trip atıyor ve küsüyor benimle, 3 gündür yine küs valla üzülmekten hasta olucam
yapmadım canım ilk iki gün yoğundu çünkü..test yaptın mı canım hiç
eşinin nesi var kuzum
hadiiKızlar hamiş değilim < 0,100 çıktıı
Olabilir kuzum, adet sancın falan var mıkızlar anlayan biri bana bişey desin kürtajdan 14 gün geçti adet gibi kanamam var adet mi oldum ya
vardı hafif kasık ağrılarım bide bel ağrılarım vardı ardından kanama geldi hala da geliyo resmen adet günümdeki gibi kanama varOlabilir kuzum, adet sancın falan var mı
dün beta 40a düşmüştü ya acaba diyorum sıfırlandı da ondan mı adet gördümOlabilir kuzum, adet sancın falan var mı
Evtt ya ultrasonlada baktı tertemiz
canım doktormu aşılama dedi. hsg falan çektirdinmi?Evtt ya ultrasonlada baktı tertemizaşılama için görüşcem şimdi bi doktorla bakalım ne olcak
vardı hafif kasık ağrılarım bide bel ağrılarım vardı ardından kanama geldi hala da geliyo resmen adet günümdeki gibi kanama var
Bence de sıfırlandı canım, bugünü bat olarak kabul edersin. En azından çalışmalara tekrar başlarsındün beta 40a düşmüştü ya acaba diyorum sıfırlandı da ondan mı adet gördüm
Eylül ayı kazığını attı bize ya, Ekim son ayımız olsun inşallahEvtt ya ultrasonlada baktı tertemizaşılama için görüşcem şimdi bi doktorla bakalım ne olcak
normal canım, mesela bi ay 35,bi ay 28 günde Bir olsaydın düzensiz derdikKızlar merhaba bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Adetimin bir ay 28 günde bir diğer ay 31 bazen 29 günde bir olması adet düzensizliği mi demek yoksa olması gereken aralıklarda olduğu için normal diye düşünmek lazım?
İlacı kullanayımmı ya napcan kafam çok karıştıEylül ayı kazığını attı bize ya, Ekim son ayımız olsun inşallah
söktürücü mü kuzumİlacı kullanayımmı ya napcan kafam çok karıştı
Ben hsg çektirdim 5-6 ay önce cnm bilgi alcam sadece şuan. Adet olmam için ilaç verdi kullanıyımmı bekliyim mi ultrason temiz çıktıcanım doktormu aşılama dedi. hsg falan çektirdinmi?
Evt canımsöktürücü mü kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?