- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
OffKizlar kan verdim sabah, doktoe muayene de etti regl olacak gibisin dedi... pek umudum kalmadi, biraz agladim yolda ise gelirken... Moralim cok bozuk...
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OffKizlar kan verdim sabah, doktoe muayene de etti regl olacak gibisin dedi... pek umudum kalmadi, biraz agladim yolda ise gelirken... Moralim cok bozuk...
Meteliğe kurşun atıyoruz kuzumHoş geldinnnn kapıyı değiştirmek lazım kızlar fena gıcırdıyo![]()
düzelttim canım, gelmez inşaallah
Maşallah ne hızlısın öyle ya Bn daha yataktan çıkamadımdüzelttim canım, gelmez inşaallah
Küstüm ben neden yokum listede ve daha şimdi haberim oldu liste olduğudüzelttim canım, gelmez inşaallah
Kız eklemesin işte inş güzel sonuçlarla Eylül anneleri listesine direk giriş yaparsınKüstüm ben neden yokum listede ve daha şimdi haberim oldu liste olduğu![]()
Ekleriz kuzum :)Küstüm ben neden yokum listede ve daha şimdi haberim oldu liste olduğu![]()
biz sabahtan ayaktayız kuzum böğürtlen falan toplamaya gdicez :))Maşallah ne hızlısın öyle ya Bn daha yataktan çıkamadım
Ya kuzum sen inatla bnım sevdiğim şeyleri yapıyorsun çok seviyorum ya aydında vardı ovada falan toplardım ama burda malesef yok ..biz sabahtan ayaktayız kuzum böğürtlen falan toplamaya gdicez :))
İşaretledim cnm 10 yazan yer bende anlamıyorum pek ama aktif sperm yazan yer sanırımCanim teste miktar yazan yermi benim esimin sonuclarini doktora gostermedim ama ondada sikinti var galiba sizin sonuc kacti
Bnim de öyle hatta 3 gununde günlük ped kullanıyorum o bile killenmiyo doktora sorduğumda miktarı önemli değil takılma sen ona dediGarip bi şekilde reglim 3 gün sürdü gibi, 6 gün normalde
Bnim de öyle hatta 3 gununde günlük ped kullanıyorum o bile killenmiyo doktora sorduğumda miktarı önemli değil takılma sen ona dedi
Bilmiyorum ki cnm stresi bi kenara koy onunla işimiz yok...Ben çok stresliyim bu ay, ondan mı acaba diye düşündüm
Bilmiyorum ki cnm stresi bi kenara koy onunla işimiz yok...
Niye canım anlat istersen hiç üzme kendiniElimde değil canım, eşim olmadık herşeye trip atıyor ve küsüyor benimle, 3 gündür yine küs valla üzülmekten hasta olucam
Hoş geldinnnn kapıyı değiştirmek lazım kızlar fena gıcırdıyo![]()
Oyy caNımm yakın olsaydık beraber toplardık mis gibi :))Ya kuzum sen inatla bnım sevdiğim şeyleri yapıyorsun çok seviyorum ya aydında vardı ovada falan toplardım ama burda malesef yok ..