Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nasıldı bugün balım, alıştı mı.
Anne olmak böyle bir şey :/
Sorma canım önce çok kötüydü ya anne bırakma die elimi tutup agliodu öğretmende koydu sınıfa bizide aşağıdaki indirdi bende bahçede ağladım:(((çok kötü hissettim kendimi sanki orda terketmisim gitmişim gibi 5saat okulun önünde bekledim öle ama çıktığında çok şükür mutluydu anlatiodu neler yaptığını:)hemde çok zor kuzum valla herşey dogurmaktan sonra baslio

Sorma canım önce çok kötüydü ya anne bırakma die elimi tutup agliodu öğretmende koydu sınıfa bizide aşağıdaki indirdi bende bahçede ağladım:KK43:((çok kötü hissettim kendimi sanki orda terketmisim gitmişim gibi 5saat okulun önünde bekledim öle ama çıktığında çok şükür mutluydu anlatiodu neler yaptığını:)hemde çok zor kuzum valla herşey dogurmaktan sonra baslio
maşallah benim oğlumda geçensenede öyleydi kaçıncı sınıfa gidiyor. öğretmende hemen aşağı yollamasaydı keşke bazı öğretmenler acımasız oluyor.

Sorma canım önce çok kötüydü ya anne bırakma die elimi tutup agliodu öğretmende koydu sınıfa bizide aşağıdaki indirdi bende bahçede ağladım:KK43:((çok kötü hissettim kendimi sanki orda terketmisim gitmişim gibi 5saat okulun önünde bekledim öle ama çıktığında çok şükür mutluydu anlatiodu neler yaptığını:)hemde çok zor kuzum valla herşey dogurmaktan sonra baslio
oyy canım benim ya :) Olsun sonuçta alıştı ya hamdolsun :)

Kizlar kan verdim sabah, doktoe muayene de etti regl olacak gibisin dedi... pek umudum kalmadi, biraz agladim yolda ise gelirken... Moralim cok bozuk...
Canım moralini bozup yıpratma kendini, tabi ki şu an en çok istediğimiz şey bi bebeğimizin olması ama her şey bize bağlı, biz kötü olursak her şey daha da zorlaşır. Hemen topla kendini

Kızlar bende kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuç çok heycanlıyım
Ayy ne çok kan veren var bugün çok heyecanlı :) ben de kan verdim sabah ama hormon tahlili için malum regl dönemimdeyim ve bu ay tekrar klomen kullanıcam canım

Kizlar kan verdim sabah, doktoe muayene de etti regl olacak gibisin dedi... pek umudum kalmadi, biraz agladim yolda ise gelirken... Moralim cok bozuk...
Canım moralini bozma kan sonucunu bekleylm ben de heyecan yapyrm sizinle 7 günüm kaldı bata

Kızlar kan verdim :KK70:
allahımmm süper değerler bekliyoruz senden beybisi =)

poff.. ne desem bilemedim.. maalesef üzülüyoruz üzülme desem de boş. adet olmak da güzel ama, inan öyle düşün.

MLKn MLKn kız biraz da ben seni darlayayım :) bu buhar olayı nedir, adetin kaçıncı günü yapılmalı, bir de o sıcak suyun içine mi oturuyorsun, yoksam buharın mı?

allahımmm süper değerler bekliyoruz senden beybisi =)

poff.. ne desem bilemedim.. maalesef üzülüyoruz üzülme desem de boş. adet olmak da güzel ama, inan öyle düşün.

MLKn MLKn kız biraz da ben seni darlayayım :) bu buhar olayı nedir, adetin kaçıncı günü yapılmalı, bir de o sıcak suyun içine mi oturuyorsun, yoksam buharın mı?
Kuzum valla bi fal Baktırmıştım kadın bana buhara otur demişti... Ama Bn korktum kendımi yakarım falan diye 4 ay gecti .. Zeyahında yaptığını duyunca acaba mı dedim .. Bnim dün adetimin 10 günüydü aslında adetinin bitiminde yapılıyormuş ben öyle okudum ama Zeyah ta 10 günü yaptım dıyınce bnde umut işte akşam yaptım ikisini kaynatıp sonrada vileda kovasına koydum üstüne oturdum çamaşırımı çıkartıp etrafınızda battaniyeyle sardım tuhaftı kuzum :KK23:

Back