- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Ayy heyecanla bekliyoruz sonucunu canım :) valla 2.çizgi gayet netti 200 lü bi sonuç muhtemel görünüyo :)Kızlar kan verdim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy heyecanla bekliyoruz sonucunu canım :) valla 2.çizgi gayet netti 200 lü bi sonuç muhtemel görünüyo :)Kızlar kan verdim![]()
Sorma canım önce çok kötüydü ya anne bırakma die elimi tutup agliodu öğretmende koydu sınıfa bizide aşağıdaki indirdi bende bahçede ağladımnasıldı bugün balım, alıştı mı.
Anne olmak böyle bir şey :/
maşallah benim oğlumda geçensenede öyleydi kaçıncı sınıfa gidiyor. öğretmende hemen aşağı yollamasaydı keşke bazı öğretmenler acımasız oluyor.Sorma canım önce çok kötüydü ya anne bırakma die elimi tutup agliodu öğretmende koydu sınıfa bizide aşağıdaki indirdi bende bahçede ağladım((çok kötü hissettim kendimi sanki orda terketmisim gitmişim gibi 5saat okulun önünde bekledim öle ama çıktığında çok şükür mutluydu anlatiodu neler yaptığını:)hemde çok zor kuzum valla herşey dogurmaktan sonra baslio
Heyecan yaptım ben de sonuç ne hayırlısıylaAyy heyecanla bekliyoruz sonucunu canım :) valla 2.çizgi gayet netti 200 lü bi sonuç muhtemel görünüyo :)
Canım benim yaa :):)) kalp güzelliğin yeter senin canım
Heyecanla bekliycez artık arkadaşımızdan gelicek mutlu haberi :)Heyecan yaptım ben de sonuç ne hayırlısıyla
oyy canım benim ya :) Olsun sonuçta alıştı ya hamdolsun :)Sorma canım önce çok kötüydü ya anne bırakma die elimi tutup agliodu öğretmende koydu sınıfa bizide aşağıdaki indirdi bende bahçede ağladım((çok kötü hissettim kendimi sanki orda terketmisim gitmişim gibi 5saat okulun önünde bekledim öle ama çıktığında çok şükür mutluydu anlatiodu neler yaptığını:)hemde çok zor kuzum valla herşey dogurmaktan sonra baslio
Canım moralini bozup yıpratma kendini, tabi ki şu an en çok istediğimiz şey bi bebeğimizin olması ama her şey bize bağlı, biz kötü olursak her şey daha da zorlaşır. Hemen topla kendiniKizlar kan verdim sabah, doktoe muayene de etti regl olacak gibisin dedi... pek umudum kalmadi, biraz agladim yolda ise gelirken... Moralim cok bozuk...
Ayy ne çok kan veren var bugün çok heyecanlı :) ben de kan verdim sabah ama hormon tahlili için malum regl dönemimdeyim ve bu ay tekrar klomen kullanıcam canımKızlar bende kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuç çok heycanlıyım
İnş güzel çıkar sonuçların canımAyy ne çok kan veren var bugün çok heyecanlı :) ben de kan verdim sabah ama hormon tahlili için malum regl dönemimdeyim ve bu ay tekrar klomen kullanıcam canım
Hayırlısı olsun canım.Tabiki umutlarimiz diğer aya kalınca üzülüyoruz ama son değil kendini hırpalama lütfenKizlar kan verdim sabah, doktoe muayene de etti regl olacak gibisin dedi... pek umudum kalmadi, biraz agladim yolda ise gelirken... Moralim cok bozuk...
Canım moralini bozma kan sonucunu bekleylm ben de heyecan yapyrm sizinle 7 günüm kaldı bataKizlar kan verdim sabah, doktoe muayene de etti regl olacak gibisin dedi... pek umudum kalmadi, biraz agladim yolda ise gelirken... Moralim cok bozuk...
Amin canım inşallah güzel sonuçlar alalım hepimizİnş güzel çıkar sonuçların canım
allahımmm süper değerler bekliyoruz senden beybisi =)Kızlar kan verdim![]()
poff.. ne desem bilemedim.. maalesef üzülüyoruz üzülme desem de boş. adet olmak da güzel ama, inan öyle düşün.Kizlar kan verdim sabah, doktoe muayene de etti regl olacak gibisin dedi... pek umudum kalmadi, biraz agladim yolda ise gelirken... Moralim cok bozuk...
Teşekkür ettim çıkırt girdim içeriElbette, burada herkese kapımız açık canım :))
Kuzum valla bi fal Baktırmıştım kadın bana buhara otur demişti... Ama Bn korktum kendımi yakarım falan diye 4 ay gecti .. Zeyahında yaptığını duyunca acaba mı dedim .. Bnim dün adetimin 10 günüydü aslında adetinin bitiminde yapılıyormuş ben öyle okudum ama Zeyah ta 10 günü yaptım dıyınce bnde umut işte akşam yaptım ikisini kaynatıp sonrada vileda kovasına koydum üstüne oturdum çamaşırımı çıkartıp etrafınızda battaniyeyle sardım tuhaftı kuzumallahımmm süper değerler bekliyoruz senden beybisi =)
poff.. ne desem bilemedim.. maalesef üzülüyoruz üzülme desem de boş. adet olmak da güzel ama, inan öyle düşün.
MLKn kız biraz da ben seni darlayayım :) bu buhar olayı nedir, adetin kaçıncı günü yapılmalı, bir de o sıcak suyun içine mi oturuyorsun, yoksam buharın mı?
Hoş geldinnnn kapıyı değiştirmek lazım kızlar fena gıcırdıyoTeşekkür ettim çıkırt girdim içeri![]()
Hadi inş canım ya bende çok okudum öyle hamile kalan çok insan var rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşOlmaz inşaallah kuzum çok aşırı sıcak oturma yeter benim annemde bununla hamile kalmış abime :)