Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş canımın içi rabbim bizede nasip Etsin.. Bn onlara bakıp bakıp gülüyor müşüm eşim bana evet evet o tam omletlik dıye dalga geciyor:-)
Aminn balım benim ya Rabbim muhabbetinizi arttırsın :)

Bn eşime soğuk pres keçipekmezi Özü ciğ badem fındık fıstık cevizler yediriyorum sadece Bnim eşimde morfoloji bozukluğu vardı ama
Benimkindede sayı düşüklüğü var ben aktardan aldığım bi karışımla eczaneden l kartin aldım onu kullanmaya başladık baya etkisi varmış ilaç bitince bi daha gidicez test vermeye inşallah işe yarar benim bi korkumda acaba iğnelerden kendime zarar vermiş olmam 2 sene kullandım ve hiç adet görmedim sonra Dr d.k hapı verdi öyle adet gördüm 2 senedir düzenli oluyorum. İğnenin etkisi giymedi mi acaba diye düşünmekteyim

Benimkindede sayı düşüklüğü var ben aktardan aldığım bi karışımla eczaneden l kartin aldım onu kullanmaya başladık baya etkisi varmış ilaç bitince bi daha gidicez test vermeye inşallah işe yarar benim bi korkumda acaba iğnelerden kendime zarar vermiş olmam 2 sene kullandım ve hiç adet görmedim sonra Dr d.k hapı verdi öyle adet gördüm 2 senedir düzenli oluyorum. İğnenin etkisi giymedi mi acaba diye düşünmekteyim
O dediğin iğnenin öyle bi yan etkisi varmıymış kullanan kımse yoktu Bı baksan için rahatlasa en azından bizde argınex kullanıyor eşim bklm inş gelir bizimde bebişlerimiz

İğneyi bıraksan bile koruması 18 aya kadar sürüyor diyenler var . Kafam çok karıştı Dr bende bi sorun olmadığını söylüyor eşimin sayısı biraz düşük deri çok şükür bi evladımız var ama 2.olmuyo işte artık vaktide geldi bende sıkıntı yapıyorum stres yapıyorum neden olmuyor diye ilki kendiliğinden oldu hiç korunmamıştım evliliğimin 13 ayında hamile kaldım

Canim teste miktar yazan yermi benim esimin sonuclarini doktora gostermedim ama ondada sikinti var galiba sizin sonuc kacti

kızlar benim eşiminde miktarı düşük o zaman anlayan varmı acaba bu sonuçlardan referans aralığı yokta çünkü.

Eklentiler

• oylesinet.jpg
    oylesinet.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 26
Back