- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
iyiyim şükür balım sen ne yapıyorsun canımR4bi4 napiosunn kuzumm görüşemedik bugun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim şükür balım sen ne yapıyorsun canımR4bi4 napiosunn kuzumm görüşemedik bugun
kız baktım pek çirkinim kaldırdım :)Ben göremedim(
Estağfirullah kız o nasıl laf öyle duymamış olayım lütfen helal olsun tabiki :):)Senin başınaa da bela olduk hakkını helal et
İnş canımın içi rabbim bizede nasip Etsin.. Bn onlara bakıp bakıp gülüyor müşüm eşim bana evet evet o tam omletlik dıye dalga geciyorcivciv olcak onlar Kuzum![]()
Çok saol kuzum Bnim hepinizden rabbim razı olsun nasipte ne varsa o olur Bn yapayım bkyım zararı olmaz herhaldeEstağfirullah kız o nasıl laf öyle duymamış olayım lütfen helal olsun tabiki :):)
Bn eşime soğuk pres keçipekmezi Özü ciğ badem fındık fıstık cevizler yediriyorum sadece Bnim eşimde morfoloji bozukluğu vardı amaSperm sayısını arttırmak için birşeyler yapan var mı kızlar
Aminn balım benim ya Rabbim muhabbetinizi arttırsın :)İnş canımın içi rabbim bizede nasip Etsin.. Bn onlara bakıp bakıp gülüyor müşüm eşim bana evet evet o tam omletlik dıye dalga geciyor![]()
Benimkindede sayı düşüklüğü var ben aktardan aldığım bi karışımla eczaneden l kartin aldım onu kullanmaya başladık baya etkisi varmış ilaç bitince bi daha gidicez test vermeye inşallah işe yarar benim bi korkumda acaba iğnelerden kendime zarar vermiş olmam 2 sene kullandım ve hiç adet görmedim sonra Dr d.k hapı verdi öyle adet gördüm 2 senedir düzenli oluyorum. İğnenin etkisi giymedi mi acaba diye düşünmekteyimBn eşime soğuk pres keçipekmezi Özü ciğ badem fındık fıstık cevizler yediriyorum sadece Bnim eşimde morfoloji bozukluğu vardı ama
O dediğin iğnenin öyle bi yan etkisi varmıymış kullanan kımse yoktu Bı baksan için rahatlasa en azından bizde argınex kullanıyor eşim bklm inş gelir bizimde bebişlerimizBenimkindede sayı düşüklüğü var ben aktardan aldığım bi karışımla eczaneden l kartin aldım onu kullanmaya başladık baya etkisi varmış ilaç bitince bi daha gidicez test vermeye inşallah işe yarar benim bi korkumda acaba iğnelerden kendime zarar vermiş olmam 2 sene kullandım ve hiç adet görmedim sonra Dr d.k hapı verdi öyle adet gördüm 2 senedir düzenli oluyorum. İğnenin etkisi giymedi mi acaba diye düşünmekteyim
Bende bugün okuldaydim canım tum gün kızımı bekledim ayağım nasıl ağrısıiyiyim şükür balım sen ne yapıyorsun canım
nasıldı bugün balım, alıştı mı.Bende bugün okuldaydim canım tum gün kızımı bekledim ayağım nasıl ağrısı(
Olmaz inşaallah kuzum çok aşırı sıcak oturma yeter benim annemde bununla hamile kalmış abime :)Çok saol kuzum Bnim hepinizden rabbim razı olsun nasipte ne varsa o olur Bn yapayım bkyım zararı olmaz herhalde
Sen nerdeydin tatlım =)Rabiacim yeni BAT 7 Ekim :)
Canim teste miktar yazan yermi benim esimin sonuclarini doktora gostermedim ama ondada sikinti var galiba sizin sonuc kactiBenimkindede sayı düşüklüğü var ben aktardan aldığım bi karışımla eczaneden l kartin aldım onu kullanmaya başladık baya etkisi varmış ilaç bitince bi daha gidicez test vermeye inşallah işe yarar benim bi korkumda acaba iğnelerden kendime zarar vermiş olmam 2 sene kullandım ve hiç adet görmedim sonra Dr d.k hapı verdi öyle adet gördüm 2 senedir düzenli oluyorum. İğnenin etkisi giymedi mi acaba diye düşünmekteyim
:)) kalp güzelliğin yeter senin canımkız baktım pek çirkinim kaldırdım :)