- 13 Temmuz 2018
- 224
- 234
- 23
Her adet oncesi gibi sadece goguslerim acıyor iste. Baska bisey olmaz zaten bendeİlla ki çıkardı canım :/ ama adet belirtin var mı balım
ay yeni gördüm valla ağlıycM mutluluktan yaa :) çok sevindim balım benim darısı bize olsun :)İnanamıyorum kızlar sanırım hamileyim kopkoyu ikinci çizgim var
Sorma canim yak
kiyamam cnm yaa. ins bir dahaki aya kalsn umutlr
ağlama lütfen yaaHer adet oncesi gibi sadece goguslerim acıyor iste. Baska bisey olmaz zaten bende
Agla kuzum dok icini sikma kendini yeni ay yeni umutlar Allahtan umit kesilmez elden bir sey gelmiyr duadan baskaOturdum ağlıyorum yemin ederim. 1.5 yil önceki kurtajla sonlanan gebeligimde 2. Denemede hamile kalmistim. Kurtajdan sonra defalarca doktora kontrole gittim. Sorun yok denildi. Simdi hamile kalamıyorum ama. Aglayip rahatlamam lazim
acele etmeyelim cnm. bir ay sonra bebek guclu olsun. bizimle olsun 9 ay. 2 ay sonra dustukten sonra kiymeti yok hicbir seyinSorma canim ya
Sen ne durumdasın şeker var mı adet belirtileri :)Agla kuzum dok icini sikma kendini yeni ay yeni umutlar Allahtan umit kesilmez elden bir sey gelmiyr duadan baska
Elektrikler gitti kuzum teldeyim gelince atcam.At kiz testi ::))
385 çıkmış sonucumda şükürler olsun. Aksi gibi telefonumun şarjı da yok elektrikler gelince hemen damlıcam buraya tekraraboww :)
Olmaz mi :)) sizlamalar basladii olsa supriz olurdu zatn..hayirlisi Allahtn bakalim kuzumSen ne durumdasın şeker var mı adet belirtileri :)
Tamam canım Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) topiğimizin ilk anne adayı :))Elektrikler gitti kuzum teldeyim gelince atcam.
385 çıkmış sonucumda şükürler olsun. Aksi gibi telefonumun şarjı da yok elektrikler gelince hemen damlıcam buraya tekrar
Aman Allahimmmmm super bi haber ya kuzum buuuuu masallahhhh ck sevindmmmm kendim olms kadarrr ya superrrElektrikler gitti kuzum teldeyim gelince atcam.
385 çıkmış sonucumda şükürler olsun. Aksi gibi telefonumun şarjı da yok elektrikler gelince hemen damlıcam buraya tekrar
Ağlayıp kendini yıpratma canım bu ay nasip değilmiş demekki allah hayırlısını versin her zamanDaha da gerek yok test yapip moral bozmayaaglayip adeti beklicem
bariz belli canım :)
Haklısın canımAğlayıp kendini yıpratma canım bu ay nasip değilmiş demekki allah hayırlısını versin her zaman
Bende ilkini 2 gun kala aynen boyle ogrenmistm :)
O kadar çok negatif gördüm ki daha inanamıyorumbariz belli canım :)
acile ya da özele gitme imkanın varsa hemen kan ver derim ben :) iğnenin etkisi geçmiştirO kadar çok negatif gördüm ki daha inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?