Canım benim :)Allah seni kıyamam:)))
Allah razı olsun balım, sizleri tanıdığım için çok şanslıyım gerçekten. Beraber sevinip beraber üzülüyoruz. İnşaallah bebiş gelmiştir de en azından boşuna heyecan yapmış olmayız canım benimValla kuzum sende var bi şey :) ben senden daha çok heyecanlanıyorum resmen sonuç için :)
Yeter ki gelmiş olsun bebişin. Ne kadar güzel her şeyimize ortak oluyoruzAllah razı olsun balım, sizleri tanıdığım için çok şanslıyım gerçekten. Beraber sevinip beraber üzülüyoruz. İnşaallah bebiş gelmiştir de en azından boşuna heyecan yapmış olmayız canım benim
İnşaallah canım benimHadi inş kuzum Bn elimden geleni i yaptığımı düşünüyorum gerisi Allaha kalmış inş bizimde mucizelerimiz gelicek
Bencede acayip canım sıkılıyor zaman geçmiyoKızlar iyi akşamlar, hadi biraz sohbet
Hakkaten ya yakından destek olurduk vallaKeşke hepimiz aynı apartmanda olsaydık be
ahahhh çok mantıklı valla Kuzumya bi yerde okumustum kadın gebelik testini ikiye kesmişti makasla 2 kere kullanıyodu
aynen 10 tl gideceğine 5 gidiyor biz kadınların aklı kimsede yokahahhh çok mantıklı valla Kuzum
inşallah canim. ilâç kullanmış mıydın canım. kist oldu bende geçen ay. saçma sapan bi regl donemi geçirdim. hayırlı haberlerin olsun.Yumurtlamadan 1 gün önce olmuştu kuzum başka olmadı.
Ayy inşaallah gelmiştir canım ya valla ben de kendime şaşıyorum böyle olmazdı hiç
Kuzum seninki gelmemiş yine çok sevindim ya bebiştir o bebiş :):)Kızlar iyi akşamlar, hadi biraz sohbet
yok canım ilaç kullanmadım, kist olsa bile adetle atılıyordu. İnşaallah gelmiştir bebeklerimiz kuzum yainşallah canim. ilâç kullanmış mıydın canım. kist oldu bende geçen ay. saçma sapan bi regl donemi geçirdim. hayırlı haberlerin olsun.
Ayy inşaallah balım ya :) Kurban olduğum Rabbim nasip etsin hepimizeKuzum seninki gelmemiş yine çok sevindim ya bebiştir o bebiş :):)
Onu bende gördüm kızz :) dahice ama denemekten korktum test boşa gider diyeya bi yerde okumustum kadın gebelik testini ikiye kesmişti makasla 2 kere kullanıyodu
yaptım yaptım ben merak etme boşa gitmedi tecrübeyle sabit yaniOnu bende gördüm kızz :) dahice ama denemekten korktum test boşa gider diye
Amin amin bebeğim :):) bende durum aynı normalde çok akıntım olur ama kesildi 4 gündür hiç akıntı olmuyo bugün yine rahmimde ağrı oldu geçti inşaallah bebiştendir mevsim oyunu değildir kuzum :):)Ayy inşaallah balım ya :) Kurban olduğum Rabbim nasip etsin hepimize
Sen ne durumdasın canım :)
Rabiacim bizi bizden baska kimse anlamaz be canim. Derdimiz hep ortak rabbimize sigindik.Allah razı olsun balım, sizleri tanıdığım için çok şanslıyım gerçekten. Beraber sevinip beraber üzülüyoruz. İnşaallah bebiş gelmiştir de en azından boşuna heyecan yapmış olmayız canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?