- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
Çok etkiliymis canım bakalım inşallah vesile olurdaİnşaallah canım o çok etkiliymiş şifa olsun inşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok etkiliymis canım bakalım inşallah vesile olurdaİnşaallah canım o çok etkiliymiş şifa olsun inşaallah
Hayırlısı canım Allah'tan ümidimizi kesmiyoruz tabikiKızlar benim kırmızılar resmen geldi artık umutlar Ekime inşaallah![]()
Yok kuzum bu ay için değil Daha önce yapmıştım buay sadece femera bırde Meryem süresini okuyorum dahada birsey yapmıyorumİyi yapmışsın çokta yeme prolaktinin yükselir ben iki aydır herşeyi bıraktım kür falan yapmıyorum daha rahatım :)
İnşaallah kuzumÇok etkiliymis canım bakalım inşallah vesile olurda
Benden sana tavsiye eğer yaşın gençse bi iki ay oluruna bak bi rahatlasın vücudunYok kuzum bu ay için değil Daha önce yapmıştım buay sadece femera bırde Meryem süresini okuyorum dahada birsey yapmıyorum
29 yaşındayım kuzum öyle yapıcam allahın izniyle bu ayda olmazsa aydına annemlere gidicem çok özledim hem kafa dağıtmış olurumBenden sana tavsiye eğer yaşın gençse bi iki ay oluruna bak bi rahatlasın vücudun
Kuzum bizim ki çok düzenlide olmuyor adı üstünde allahın mucizesi onlar hiç belli olmuyorBen bu ayı pas geçtim zaten kuzum. Düzensiz ilişki kalp ben
Yaşın iyi kuzum bırak bi vücut kendine gelsin bi rahatlasın insan kürler ya da ilaç kullanınca ister istemez beklentiye giriyo biz her ne kadar takmıyoruz desekte bilinçaltına yerleşiyor maalesef kasılıyoruz istemsizce ben 2 aydır kürü falan bıraktım hem bedenen hem de ruhen rahatladığımı hissettim29 yaşındayım kuzum öyle yapıcam allahın izniyle bu ayda olmazsa aydına annemlere gidicem çok özledim hem kafa dağıtmış olurum
Kız hani gelmişti :) o gelen neydi nasıl bişey kırmızımıKızlar biliyorum fazla oldum ama reglim gene gelmemiş. Yani o gördüğüm lekeden sonrası gene yok
İnşaallah yerleşmedir yaa![]()
yok kuzum kahverengi, 4-5 damla kadar vardı. Dedim kesin regl oldum ama baktım kesilmiş yine balımKız hani gelmişti :) o gelen neydi nasıl bişey kırmızımı
Kız kırmızı gelmeden pes etme bende kırmızı geldi sandım. Bende bi olsam ama hiç adet belirtim yok stresten ölecem galiba başım çatlıyor uykum geliyo bu saatlerde hepyok kuzum kahverengi, 4-5 damla kadar vardı. Dedim kesin regl oldum ama baktım kesilmiş yine balım
Hadi inş kuzum Bn elimden geleni i yaptığımı düşünüyorum gerisi Allaha kalmış inş bizimde mucizelerimiz gelicekYaşın iyi kuzum bırak bi vücut kendine gelsin bi rahatlasın insan kürler ya da ilaç kullanınca ister istemez beklentiye giriyo biz her ne kadar takmıyoruz desekte bilinçaltına yerleşiyor maalesef kasılıyoruz istemsizce ben 2 aydır kürü falan bıraktım hem bedenen hem de ruhen rahatladığımı hissettim
Rabiş dua et bebişin gelmiş olsun yoksa bizle bu geçtiğin dalganın hesabını sorarız dimi kızlarKızlar biliyorum fazla oldum ama reglim gene gelmemiş. Yani o gördüğüm lekeden sonrası gene yok
İnşaallah yerleşmedir yaa![]()
Yumurtlamadan 1 gün önce olmuştu kuzum başka olmadı.Rabiş dua et bebişin gelmiş olsun yoksa bizle bu geçtiğin dalganın hesabını sorarız dimi kızlarinş gelmiştir minnak mucize
seninde sadece Bi seferlik ilişki mi olmuştu kuzu
işin yoksa biraz kafanı vur yat balım, dinlen birazKız kırmızı gelmeden pes etme bende kırmızı geldi sandım. Bende bi olsam ama hiç adet belirtim yok stresten ölecem galiba başım çatlıyor uykum geliyo bu saatlerde hep
Gece uyuyamam sonra cnmişin yoksa biraz kafanı vur yat balım, dinlen biraz
Bak işte o yüzden hiç önemli değil Allah ol der ve olur inş kuzum Bnim inş gelmiştir senin adına peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine Yasini şerif okurum rabbim nasip etsin inşYumurtlamadan 1 gün önce olmuştu kuzum başka olmadı.
Ayy inşaallah gelmiştir canım ya valla ben de kendime şaşıyorum böyle olmazdı hiç![]()
Ayy Allah razı olsun balım ya, duygulandırdın beni gerçektenBak işte o yüzden hiç önemli değil Allah ol der ve olur inş kuzum Bnim inş gelmiştir senin adına peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine Yasini şerif okurum rabbim nasip etsin inş