Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar arkadslar yazdklarinizi okudm biraz. Hepinize selam ederim. Benim de bat günüme 9 gün var. Stresimi aslında sizinle atyrm aynı yolda olan arkdslrmzlyz burda herkes dua ediyor içinden.

Selamlar arkadslar yazdklarinizi okudm biraz. Hepinize selam ederim. Benim de bat günüme 9 gün var. Stresimi aslında sizinle atyrm aynı yolda olan arkdslrmzlyz burda herkes dua ediyor içinden.
Aleykümselam canım bizi en iyi yine biz anlıyoruz hesapsız çıkarsız dua dökülüyor herkesin ağzından Allaha şükür.
Benim de son 4 gün cumayı bekliyorum test için.Mübarek gün hem:)

İnşallah canım testler neredeymis şu an kargonun sitesinde gosteriyodur
Canım bugün firmayla tartıştım kargomu başka bir şirketle göndermişler o şirket de kargoyu adrese teslim yapmadı. Aksilikler beni buluyor zaten , eşime diyorum kan testi yaptırayım burası küçük bir ilçe diyor herkes birbirini tanıyor. ay biraz daha sabredicem artık balım, yeter ki bebişim gelmiş olsun :dua:

Canım bugün firmayla tartıştım kargomu başka bir şirketle göndermişler o şirket de kargoyu adrese teslim yapmadı. Aksilikler beni buluyor zaten , eşime diyorum kan testi yaptırayım burası küçük bir ilçe diyor herkes birbirini tanıyor. ay biraz daha sabredicem artık balım, yeter ki bebişim gelmiş olsun :dua:
Ya kuzum ne olırsa olsun inş gelmiş olsunda bizde meraktan ölücez anası belli babası belli senın kide çok alem :skandal::KK71:

Ya kuzum ne olırsa olsun inş gelmiş olsunda bizde meraktan ölücez anası belli babası belli senın kide çok alem :skandal::KK71:
Kuzum benim eşim Biraz muhafazakar. Vallahi ya bebikim gelmiş olsun ben beklemeye razıyım

Kuzum benim eşim imam, o yüzden :) Biraz muhafazakar. Vallahi ya bebikim gelmiş olsun ben beklemeye razıyım
Anladım kuzum inş gelmiştir daha bu atın başta dedim Bn sana umutluyum Bn bu ay senden diye rabbim yüzünü güldürsün inş

Yumurtlamadan 1 gün önce olmuştu kuzum başka olmadı.
Ayy inşaallah gelmiştir canım ya valla ben de kendime şaşıyorum böyle olmazdı hiç :KK43:
Valla kuzum sende var bi şey :) ben senden daha çok heyecanlanıyorum resmen sonuç için :)

Back