- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Evet ya o da var, ben de uyudum bugün kuzum gece uyuyamam artık :/Gece uyuyamam sonra cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya o da var, ben de uyudum bugün kuzum gece uyuyamam artık :/Gece uyuyamam sonra cnm
Rabbim hepimizden razı olup bebişlerimizi göndersin inş Bn okurum senin içinAyy Allah razı olsun balım ya, duygulandırdın beni gerçektenRabbım seninle olsun
![]()
Çalışıyomuydun sen cnmEvet ya o da var, ben de uyudum bugün kuzum gece uyuyamam artık :/
İnşallah balım yaRabbim hepimizden razı olup bebişlerimizi göndersin inş Bn okurum senin için
Belli saatlerde çalışıyorum balımÇalışıyomuydun sen cnm
İnşallah canım testler neredeymis şu an kargonun sitesinde gosteriyodurKızlar biliyorum fazla oldum ama reglim gene gelmemiş. Yani o gördüğüm lekeden sonrası gene yok
İnşaallah yerleşmedir yaa![]()
İyiymiş cnmBelli saatlerde çalışıyorum balım
Aleykümselam canım bizi en iyi yine biz anlıyoruz hesapsız çıkarsız dua dökülüyor herkesin ağzından Allaha şükür.Selamlar arkadslar yazdklarinizi okudm biraz. Hepinize selam ederim. Benim de bat günüme 9 gün var. Stresimi aslında sizinle atyrm aynı yolda olan arkdslrmzlyz burda herkes dua ediyor içinden.
Sizde bana dua edin yarın hersey çok güzel geçsinİnşallah balım ya![]()
Canım bugün firmayla tartıştım kargomu başka bir şirketle göndermişler o şirket de kargoyu adrese teslim yapmadı. Aksilikler beni buluyor zaten , eşime diyorum kan testi yaptırayım burası küçük bir ilçe diyor herkes birbirini tanıyor. ay biraz daha sabredicem artık balım, yeter ki bebişim gelmiş olsunİnşallah canım testler neredeymis şu an kargonun sitesinde gosteriyodur
İnşaallah kuzum, yumurtalar büyümüş olsunSizde bana dua edin yarın hersey çok güzel geçsin
İnş kuzum inş büyümüştür Bn artık u gecede uyuyamamİnşaallah kuzum, yumurtalar büyümüş olsun![]()
Ya kuzum ne olırsa olsun inş gelmiş olsunda bizde meraktan ölücez anası belli babası belli senın kide çok alemCanım bugün firmayla tartıştım kargomu başka bir şirketle göndermişler o şirket de kargoyu adrese teslim yapmadı. Aksilikler beni buluyor zaten , eşime diyorum kan testi yaptırayım burası küçük bir ilçe diyor herkes birbirini tanıyor. ay biraz daha sabredicem artık balım, yeter ki bebişim gelmiş olsun![]()
uyu kuzum, şöyle rahat bir uyku çek. Sabah da dinç bi şekilde uyan. Herşey güzel olacak inşallah :)İnş kuzum inş büyümüştür Bn artık u gecede uyuyamam
Kuzum benim eşim Biraz muhafazakar. Vallahi ya bebikim gelmiş olsun ben beklemeye razıyımYa kuzum ne olırsa olsun inş gelmiş olsunda bizde meraktan ölücez anası belli babası belli senın kide çok alem![]()
Anladım kuzum inş gelmiştir daha bu atın başta dedim Bn sana umutluyum Bn bu ay senden diye rabbim yüzünü güldürsün inşKuzum benim eşim imam, o yüzden :) Biraz muhafazakar. Vallahi ya bebikim gelmiş olsun ben beklemeye razıyım
Hepimizin yüzü gülsün inşaallah canımın içiAnladım kuzum inş gelmiştir daha bu atın başta dedim Bn sana umutluyum Bn bu ay senden diye rabbim yüzünü güldürsün inş
Allah seni kıyamam:)))Hepimizin yüzü gülsün inşaallah canımın içi
Rabbim büyük vallahi, duygusala bağladım ağlıyorum nedense![]()
Valla kuzum sende var bi şey :) ben senden daha çok heyecanlanıyorum resmen sonuç için :)Yumurtlamadan 1 gün önce olmuştu kuzum başka olmadı.
Ayy inşaallah gelmiştir canım ya valla ben de kendime şaşıyorum böyle olmazdı hiç![]()