- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Aynen vallahHakkaten ya yakından destek olurduk valla![]()
yaptım yaptım ben merak etme boşa gitmedi tecrübeyle sabit yani![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen vallahHakkaten ya yakından destek olurduk valla![]()
yaptım yaptım ben merak etme boşa gitmedi tecrübeyle sabit yani![]()
Sen yine iyiymiş söylemiyor. nispet olsun diye söyleyen oldu bana :)Rabiacim bizi bizden baska kimse anlamaz be canim. Derdimiz hep ortak rabbimize sigindik.
Cevremde bir cok insan ya hamile ya doguracak. Bir arkadasimin hamile oldugunu duydum.sonra tesadufen beni aradi. Iman uzulmeyeyim diye sakliyor. O hale geldik
Rabbim yuzumuze baksin insalllah
Ay hadi inşallahh canım benim :)Amin amin bebeğim :):) bende durum aynı normalde çok akıntım olur ama kesildi 4 gündür hiç akıntı olmuyo bugün yine rahmimde ağrı oldu geçti inşaallah bebiştendir mevsim oyunu değildir kuzum :):)
Ne diyeyim ki allah islah etsinSen yine iyiymiş söylemiyor. nispet olsun diye söyleyen oldu bana :)
Canım hoşgeldin, epeydir görünmüyordun :)Merhaba herkese...
Is yogunlugumdan dolayi fazla giremiyorum ancak bir cirpida herkesin postunu okumaya calisiyorum.
Eylul ayi hamislerini tekk tekkk tebrik ederim oncelikle.
Bata 5 gun kaldi beklemedeyim. Rabiacim listede 20 eylul gorunuyor ancak yanlis hesaplamisim 22 olacak neyse sorun degil:)
Benim de suana kadar cok sukur !!! Bir belirtim yoktu. Bugun cok az bir pembemsi akintim oldu. Normalde regl gunumden once bu tarz akinti olmazdi. Yerlesme kanamasi olabilir diye dusunmek istiyorum. Insalllaahhh oyledir. Gecen ay 5 6 gun kaladan itibaren test yapmaya baslamistim bu ay hem dusunmeyecegime ve hem gunumden once test yapmayacagima soz verdim. Ha meraktan catliyorum o ayri. Bugun basima gelen bir parca pembe kanama hic aklima getirmedigim gebelik ihtimalini yinegetirdi.
Siir kiz aynini yasamis ama onun ki kahve benim ki pembemsi oldu. Karnimin altinda da ara ara bir sizi gelip gidiyor insallah bebek habercisidir. Eger olursa an be an bilgilendirecegim. Sevgiler.
Merhaba herkese...
Is yogunlugumdan dolayi fazla giremiyorum ancak bir cirpida herkesin postunu okumaya calisiyorum.
Eylul ayi hamislerini tekk tekkk tebrik ederim oncelikle.
Bata 5 gun kaldi beklemedeyim. Rabiacim listede 20 eylul gorunuyor ancak yanlis hesaplamisim 22 olacak neyse sorun degil:)
Benim de suana kadar cok sukur !!! Bir belirtim yoktu. Bugun cok az bir pembemsi akintim oldu. Normalde regl gunumden once bu tarz akinti olmazdi. Yerlesme kanamasi olabilir diye dusunmek istiyorum. Insalllaahhh oyledir. Gecen ay 5 6 gun kaladan itibaren test yapmaya baslamistim bu ay hem dusunmeyecegime ve hem gunumden once test yapmayacagima soz verdim. Ha meraktan catliyorum o ayri. Bugun basima gelen bir parca pembe kanama hic aklima getirmedigim gebelik ihtimalini yinegetirdi.
Siir kiz aynini yasamis ama onun ki kahve benim ki pembemsi oldu. Karnimin altinda da ara ara bir sizi gelip gidiyor insallah bebek habercisidir. Eger olursa an be an bilgilendirecegim. Sevgiler.
Aminn balım inşaallahRabiacim bizi bizden baska kimse anlamaz be canim. Derdimiz hep ortak rabbimize sigindik.
Cevremde bir cok insan ya hamile ya doguracak. Bir arkadasimin hamile oldugunu duydum.sonra tesadufen beni aradi. Iman uzulmeyeyim diye sakliyor. O hale geldik
Rabbim yuzumuze baksin insalllah
Is ev rabiacim bakamadim pek.Canım hoşgeldin, epeydir görünmüyordun :)
İnşaallah Eylül ayı anneleri listesine seni de ekliycez balım, test yapman için erken şu anda ama bahsettiğin lekelenme beni heyecanlandırdı inşaallah bebikin kendine yer arıyordur :)
ay hadi sevindim vallaCanım hoşgeldin, epeydir görünmüyordun :)
İnşaallah Eylül ayı anneleri listesine seni de ekliycez balım, test yapman için erken şu anda ama bahsettiğin lekelenme beni heyecanlandırdı inşaallah bebikin kendine yer arıyordur :)
inşallah. Rabbim duysun sesini.yok canım ilaç kullanmadım, kist olsa bile adetle atılıyordu. İnşaallah gelmiştir bebeklerimiz kuzum ya![]()
Kiz ortada birsey yok bakalim insallah umut dunyasi rabiacim sagolsun her zamannnnnnnn pozitif canim benim iyi ki var.ay hadi sevindim valla
Son ana kadar umudumuzu kaybetmiyoruz şükürler olsun canım . Bizlere müjdeli haberi verirsin Allahın izniyle :)Is ev rabiacim bakamadim pek.
Insallah rabbim tum hasretle bekleyen arkadaslarin.yuzune baksin.
Bakalim belki sende de bir bebis vardir neden olmasin allahtan umut kesilmez.
Ben gunum gelmeden test yapmayacagim biktim artik tek.cizileri gormekten.
Hayirlisi insallah
senin bat ne zaman canım, listeye ekleyeliminşallah. Rabbim duysun sesini.
10 ekim. bi değişiklik olmazsa.senin bat ne zaman canım, listeye ekleyelim
Amiinnnn en kısa zamanda :)Ne diyeyim ki allah islah etsin
Canim benim insallah guzel haberleri aliriz. Takipteyimay benim de 22 heyecanlı bekleyiş...
Sizler de iyi ki varsınız canım, yoksa derdimizi içimize ata ata hal olurdukKiz ortada birsey yok bakalim insallah umut dunyasi rabiacim sagolsun her zamannnnnnnn pozitif canim benim iyi ki var.
çoğumuzun öyle kuzum, popişlerini ısırıcaz gelince :)Herkesin ilk bebeğimi olacak allahın izniyle![]()
Nasip olursa ilk olacakHerkesin ilk bebeğimi olacak allahın izniyle![]()