Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kuzum sende var bi şey :) ben senden daha çok heyecanlanıyorum resmen sonuç için :)
Allah razı olsun balım, sizleri tanıdığım için çok şanslıyım gerçekten. Beraber sevinip beraber üzülüyoruz. İnşaallah bebiş gelmiştir de en azından boşuna heyecan yapmış olmayız canım benim :dua:

Allah razı olsun balım, sizleri tanıdığım için çok şanslıyım gerçekten. Beraber sevinip beraber üzülüyoruz. İnşaallah bebiş gelmiştir de en azından boşuna heyecan yapmış olmayız canım benim :dua:
Yeter ki gelmiş olsun bebişin. Ne kadar güzel her şeyimize ortak oluyoruz

ya bi yerde okumustum kadın gebelik testini ikiye kesmişti makasla 2 kere kullanıyodu :D

Yumurtlamadan 1 gün önce olmuştu kuzum başka olmadı.
Ayy inşaallah gelmiştir canım ya valla ben de kendime şaşıyorum böyle olmazdı hiç :KK43:
inşallah canim. ilâç kullanmış mıydın canım. kist oldu bende geçen ay. saçma sapan bi regl donemi geçirdim. hayırlı haberlerin olsun.

inşallah canim. ilâç kullanmış mıydın canım. kist oldu bende geçen ay. saçma sapan bi regl donemi geçirdim. hayırlı haberlerin olsun.
yok canım ilaç kullanmadım, kist olsa bile adetle atılıyordu. İnşaallah gelmiştir bebeklerimiz kuzum ya :dua:

Merhaba herkese...
Is yogunlugumdan dolayi fazla giremiyorum ancak bir cirpida herkesin postunu okumaya calisiyorum.
Eylul ayi hamislerini tekk tekkk tebrik ederim oncelikle.
Bata 5 gun kaldi beklemedeyim. Rabiacim listede 20 eylul gorunuyor ancak yanlis hesaplamisim 22 olacak neyse sorun degil:)
Benim de suana kadar cok sukur !!! Bir belirtim yoktu. Bugun cok az bir pembemsi akintim oldu. Normalde regl gunumden once bu tarz akinti olmazdi. Yerlesme kanamasi olabilir diye dusunmek istiyorum. Insalllaahhh oyledir. Gecen ay 5 6 gun kaladan itibaren test yapmaya baslamistim bu ay hem dusunmeyecegime ve hem gunumden once test yapmayacagima soz verdim. Ha meraktan catliyorum o ayri. Bugun basima gelen bir parca pembe kanama hic aklima getirmedigim gebelik ihtimalini yinegetirdi.
Siir kiz aynini yasamis ama onun ki kahve benim ki pembemsi oldu. Karnimin altinda da ara ara bir sizi gelip gidiyor insallah bebek habercisidir. Eger olursa an be an bilgilendirecegim. Sevgiler.

Ayy inşaallah balım ya :) Kurban olduğum Rabbim nasip etsin hepimize :dua:
Sen ne durumdasın canım :)
Amin amin bebeğim :):) bende durum aynı normalde çok akıntım olur ama kesildi 4 gündür hiç akıntı olmuyo bugün yine rahmimde ağrı oldu geçti inşaallah bebiştendir mevsim oyunu değildir kuzum :):)

Rabiacim bizi bizden baska kimse anlamaz be canim. Derdimiz hep ortak rabbimize sigindik.
Cevremde bir cok insan ya hamile ya doguracak. Bir arkadasimin hamile oldugunu duydum.sonra tesadufen beni aradi. Iman uzulmeyeyim diye sakliyor. O hale geldik
Rabbim yuzumuze baksin insalllah

Back