Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi yapmışsın çokta yeme prolaktinin yükselir ben iki aydır herşeyi bıraktım kür falan yapmıyorum daha rahatım :)
Yok kuzum bu ay için değil Daha önce yapmıştım buay sadece femera bırde Meryem süresini okuyorum dahada birsey yapmıyorum

29 yaşındayım kuzum öyle yapıcam allahın izniyle bu ayda olmazsa aydına annemlere gidicem çok özledim hem kafa dağıtmış olurum
Yaşın iyi kuzum bırak bi vücut kendine gelsin bi rahatlasın insan kürler ya da ilaç kullanınca ister istemez beklentiye giriyo biz her ne kadar takmıyoruz desekte bilinçaltına yerleşiyor maalesef kasılıyoruz istemsizce ben 2 aydır kürü falan bıraktım hem bedenen hem de ruhen rahatladığımı hissettim

Kızlar biliyorum fazla oldum ama reglim gene gelmemiş. Yani o gördüğüm lekeden sonrası gene yok
İnşaallah yerleşmedir yaa
Kız hani gelmişti :) o gelen neydi nasıl bişey kırmızımı

yok kuzum kahverengi, 4-5 damla kadar vardı. Dedim kesin regl oldum ama baktım kesilmiş yine balım
Kız kırmızı gelmeden pes etme bende kırmızı geldi sandım. Bende bi olsam ama hiç adet belirtim yok stresten ölecem galiba başım çatlıyor uykum geliyo bu saatlerde hep

Hadi inş kuzum Bn elimden geleni i yaptığımı düşünüyorum gerisi Allaha kalmış inş bizimde mucizelerimiz gelicek

Kızlar biliyorum fazla oldum ama reglim gene gelmemiş. Yani o gördüğüm lekeden sonrası gene yok
İnşaallah yerleşmedir yaa
Rabiş dua et bebişin gelmiş olsun yoksa bizle bu geçtiğin dalganın hesabını sorarız dimi kızlar inş gelmiştir minnak mucize seninde sadece Bi seferlik ilişki mi olmuştu kuzu

Rabiş dua et bebişin gelmiş olsun yoksa bizle bu geçtiğin dalganın hesabını sorarız dimi kızlar inş gelmiştir minnak mucize seninde sadece Bi seferlik ilişki mi olmuştu kuzu
Yumurtlamadan 1 gün önce olmuştu kuzum başka olmadı.
Ayy inşaallah gelmiştir canım ya valla ben de kendime şaşıyorum böyle olmazdı hiç

Kız kırmızı gelmeden pes etme bende kırmızı geldi sandım. Bende bi olsam ama hiç adet belirtim yok stresten ölecem galiba başım çatlıyor uykum geliyo bu saatlerde hep
işin yoksa biraz kafanı vur yat balım, dinlen biraz

Yumurtlamadan 1 gün önce olmuştu kuzum başka olmadı.
Ayy inşaallah gelmiştir canım ya valla ben de kendime şaşıyorum böyle olmazdı hiç
Bak işte o yüzden hiç önemli değil Allah ol der ve olur inş kuzum Bnim inş gelmiştir senin adına peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine Yasini şerif okurum rabbim nasip etsin inş

Bak işte o yüzden hiç önemli değil Allah ol der ve olur inş kuzum Bnim inş gelmiştir senin adına peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine Yasini şerif okurum rabbim nasip etsin inş
Ayy Allah razı olsun balım ya, duygulandırdın beni gerçekten Rabbım seninle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…