Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım hiç gecikmez hep 28 ya da 29 günde oluyorum. Ama bu ay ovulasyon testi kullandım ilk kez ve beklediğimden 2 gün geç yumurtladım. Bugün ovulasyonun 14.günü, reglin 30.günü. Bugün olmam lazım yani. Tabi bebiş olsa da regl olmasam keşke ama biraz imkansız görünüyo
mucizeler beklenmedik anda gelir balım yeter ki umudunu kaybetme

İlçede 1 eczane var o da eşimi tanıyor o yüzden eşim test almıyor ordan, ben de sipariş verdim gelirse yaparım artık tabii kırmızılar gelmezse :kızgın::KK14:
canım sonradan gördüm zaten kırmızılar gelmiş, gelecek aya güzel haberi alırsın umuyorum =)

Allah rızası için hamile arkadaşlar bize çok dua edin, bugün o kadar umutsuz o kadar üzgünüm ki, sanırım regl sendromu ama sabahtan beri ağlamaktan gözlerim çizgi kadar kaldı
canım ağlama, hepimiz aynı dilekte bulunuyoruz. inşallah en yakın zamanda sağlıkla gelir miniğin, miniklerimiz..

Benim de sağ kasığımda hafif bir sızı var onun dışında bir belirtim yok; bir de akıntım var yumurta akı gibi.
bata kaç kaldı beybi? yumurta akı oldukça ben değerlendirilmesi taraftarıyım. ikinci kez yumurtlama olur vs..

Kızlar bugün rüyamda erkek bi yosunduk gördüm yeni doğurmuşum oturma odasındayız kv var bebeği yıkayacakmış neyse bebeği yıkıyoruz her şeyi unutmuşuz havlu, bez ,üst baş , üşümesin diye ısıtıcı falan ben acele acele toplamaya çalışıyorum hepsini sonra annem geliyo bunun altını niye bezlemediniz derken Bebek halıya çişini yapıyo bende diyorum boşver o geldi ya olsun falan çok güzel bi rüyaydı yaaa :):)
ooh ne güzel rüyaymış o öyle kız. hayırlara vesile. tam da gerçekten düşüneceğimiz gibi, yeter ki sağlıkla gelsinler de zorlukları aşarız evelallah.. ben de bugün pek kötü rüyalar gördüm ya.. sürekli ölüm, mezarlık, korkuyla edilen dualar, tuhaf varlıkla.. hatta bu işlerden anlayan birilerine danışsam mı diyorum, bir bilgisi olan var mı?

Kızlar minicik kesesini gördük. İnşaallah haftayada kendisini ve kalp atışlarını görürüz. Karından baktığı için bebeği görmedi. Bizim için dua edin.
maşallah sizeee :nazar: darısı gümbür gümbür atışları duymaya inşallah ve tabi ki bize..

canım sonradan gördüm zaten kırmızılar gelmiş, gelecek aya güzel haberi alırsın umuyorum =)

canım ağlama, hepimiz aynı dilekte bulunuyoruz. inşallah en yakın zamanda sağlıkla gelir miniğin, miniklerimiz..

bata kaç kaldı beybi? yumurta akı oldukça ben değerlendirilmesi taraftarıyım. ikinci kez yumurtlama olur vs..

ooh ne güzel rüyaymış o öyle kız. hayırlara vesile. tam da gerçekten düşüneceğimiz gibi, yeter ki sağlıkla gelsinler de zorlukları aşarız evelallah.. ben de bugün pek kötü rüyalar gördüm ya.. sürekli ölüm, mezarlık, korkuyla edilen dualar, tuhaf varlıkla.. hatta bu işlerden anlayan birilerine danışsam mı diyorum, bir bilgisi olan var mı?

maşallah sizeee :nazar: darısı gümbür gümbür atışları duymaya inşallah ve tabi ki bize..
Kuzum bende bir haftayı geçkindir öyle rüyalar görüyorum uykuyla imtihan ediliyorum şu ara hayırlara vesile olsun ilk defa bugün bu kadar güzel bi rüya gördüm çok şükür mutlu uyandım ilk defa :)

Biliyorum kuzum ama benim eşim inciri hiç sevmiyo yemiyo midem bulanıyor diyo o yüzden yediremiyorum:KK43:
Aynen kuzum bnde taa aydında getirttim inciri de zeytin yağında yaptım ama bnım ki bnım ısrarımla ağzına alıp kusması BİR oldu nefret eder kendisi incirden

Erken gebelik testi yapan birisi vardı az önce testin içini açıp bakabilir mi böylemi onunki de bozukmu bu test daha öncede kullandım böyle bişey görmedim hiç

Eklentiler

• AF1CD3FE-39E8-44CD-A94C-4422D424819C.jpeg
    AF1CD3FE-39E8-44CD-A94C-4422D424819C.jpeg
    86,7 KB · Görüntüleme: 32
Erken gebelik testi yapan birisi vardı az önce testin içini açıp bakabilir mi böylemi onunki de bozukmu bu test daha öncede kullandım böyle bişey görmedim hiç
Kuzum kendi çizgisi olabilir mi

Aynen kuzum bnde taa aydında getirttim inciri de zeytin yağında yaptım ama bnım ki bnım ısrarımla ağzına alıp kusması BİR oldu nefret eder kendisi incirden
Benimki de öyle kuzum her dediğimi yaptı Bebek için ama onu yiyemiyorum diyo bende zorlamadım

Back