Valla kuzum Bnim kide aynı hersey yedi ama ne olursun dedi durdum o incirler Bn yedim :)Benimki de öyle kuzum her dediğimi yaptı Bebek için ama onu yiyemiyorum diyo bende zorlamadım
Adetin düzenli oluyor mu? Ayy kuzum benim yaa nasıl mutlu Olcam güzel haber versen3 gün geçti, 15'inde lekelenme oldu. Başka yok kuzum, regl sancım var da gelen giden yok henüz
Malesef Adet olduAdetin düzenli oluyor mu? Ayy kuzum benim yaa nasıl mutlu Olcam güzel haber versen
Amin canm inşallah hepimize nasip olsunŞimdi gördüm yaa... Neyse önümüzdeki maçlara bakıcam artık. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin
ypk canım ya hcg 13 agustosta yaptırmıştım hastada oldum hem. Peki sen naptın canımBalım randevu alırken bide hcg yaptır ne olur ne olmaz
İyi yapmışsın çokta yeme prolaktinin yükselir ben iki aydır herşeyi bıraktım kür falan yapmıyorum daha rahatım :)Valla kuzum Bnim kide aynı hersey yedi ama ne olursun dedi durdum o incirler Bn yedim :)
ben de regl oldum kuzumypk canım ya hcg 13 agustosta yaptırmıştım hastada oldum hem. Peki sen naptın canım
Sizlerden güzel haberler bekliyoruz artık balım :)Şimdi gördüm yaa... Neyse önümüzdeki maçlara bakıcam artık. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin
Ben bı denicem canım bakım inşallah yerBiliyorum kuzum ama benim eşim inciri hiç sevmiyo yemiyo midem bulanıyor diyo o yüzden yediremiyorum
geldi mi :)Kızlar ben de dün olmam gerekirken olmadım, bugün regl olmam lazım artık. Bel ağrım var sanki bi kaç saattir, bakalım bugün gelicek mi
Zaten genelde düzensiz yahut tek ilişkide teşrif ediyor bebişler canım :)Ben bu ayı pas geçtim zaten kuzum. Düzensiz ilişki kalp ben
Daha gelmedi canım tık yok :) ama bel ağrısı ve sol kasık ağrısı arada yokluyo, çok uzamaz yanigeldi mi :)
O batına 7 gün kala test yapmştı canım
canım sonradan gördüm zaten kırmızılar gelmiş, gelecek aya güzel haberi alırsın umuyorum =)
canım ağlama, hepimiz aynı dilekte bulunuyoruz. inşallah en yakın zamanda sağlıkla gelir miniğin, miniklerimiz..
bata kaç kaldı beybi? yumurta akı oldukça ben değerlendirilmesi taraftarıyım. ikinci kez yumurtlama olur vs..
ooh ne güzel rüyaymış o öyle kız. hayırlara vesile. tam da gerçekten düşüneceğimiz gibi, yeter ki sağlıkla gelsinler de zorlukları aşarız evelallah.. ben de bugün pek kötü rüyalar gördüm ya.. sürekli ölüm, mezarlık, korkuyla edilen dualar, tuhaf varlıkla.. hatta bu işlerden anlayan birilerine danışsam mı diyorum, bir bilgisi olan var mı?
maşallah sizeeedarısı gümbür gümbür atışları duymaya inşallah ve tabi ki bize..
Bence yap canım, için rahat etsin en azındanya benim de 5 var ama bi içime doğuyor benim ya... yapsam mı bilemedim yoksa beklesem mi...
Evet yani negatif çıkarsa da üzülmeyeceğime dair kendi kendimi ikna ettiğim anda yapacağım, zaten pazartesine kadar regl olmazsam kesin pazartesi yapacağım.Bence yap canım, için rahat etsin en azından
amaaaan hakkımızda hayırlısı diyip çalışmalara devam :)Daha gelmedi canım tık yok :) ama bel ağrısı ve sol kasık ağrısı arada yokluyo, çok uzamaz yani
Aynen :) bu ay çok umutlu değildim yumurtam 2 gün geç gelişti. O yüzden çok da yıkılmadım ilk defa negatifr. Hayırlısı olsun inşallah yeni döngüde gelcek bebişleramaaaan hakkımızda hayırlısı diyip çalışmalara devam :)
İnşaallah canım o çok etkiliymiş şifa olsun inşaallahBen bı denicem canım bakım inşallah yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?