- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.768
- 248
Haklısınız bakalım bekleyip göreceğiz sağolunYa onlara inanmamak lazım canım sonuçta idrara bile 5 günde geçmez. Kan testi bile 5 günde sonuç vermeyebilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız bakalım bekleyip göreceğiz sağolunYa onlara inanmamak lazım canım sonuçta idrara bile 5 günde geçmez. Kan testi bile 5 günde sonuç vermeyebilir.
YOlur kuzum ama 3-4 saat idrarını tutmuş olman lazım :)
Amin inşaallah. Allah razı olsun bugün 6. Haftaya girdikAyy ne tatlı bi heyecan, Rabbim bebişini de göstersin kalp atışını duy, sağlıkla kucağına al inşallah canım. Ne kadarlık hamilesin
İnşaallah.ya ne tatlııı darısı başımıza.... sen ne zaman test yapmıştın canım?
normalde gecikiyor muydu canımAh keşke kuzum ama erken gebelik testim negatif çıkınca bi kaç gün önce, ihtimal yok bence. Bari bir an önce gelsin diyorum
Maşallah canım daha erkenmiş zaten, ancak görürsün bebişiniAmin inşaallah. Allah razı olsun bugün 6. Haftaya girdik
Balım randevu alırken bide hcg yaptır ne olur ne olmazR4bi4 canım benim hasta oldum ama garip oldu ilk kez böyle oluyorum bu ay herşey garipti az oldum yarın gidip hsg için randevu alabilirim. bilmiyorum
Yok canım hiç gecikmez hep 28 ya da 29 günde oluyorum. Ama bu ay ovulasyon testi kullandım ilk kez ve beklediğimden 2 gün geç yumurtladım. Bugün ovulasyonun 14.günü, reglin 30.günü. Bugün olmam lazım yani. Tabi bebiş olsa da regl olmasam keşke ama biraz imkansız görünüyonormalde gecikiyor muydu canım
bazen stresten hava değişiminden vs olabiliryaaniye gecikti o zaman bu vatandaş
![]()
gecikmiş miydi canım senin de reglin?İnşaallah.
5 eylül de.
O batına 7 gün kala test yapmştı canıma
gecikmiş miydi canım senin de reglin?
İnşaallah görürümMaşallah canım daha erkenmiş zaten, ancak görürsün bebişini
Bilmiyom vallah canımyaaniye gecikti o zaman bu vatandaş
![]()
Evet 12.gün bugün.a
gecikmiş miydi canım senin de reglin?
Kızlar benim kırmızılar resmen geldi artık umutlar Ekime inşaallah![]()
Öyle bişey olmadıbazen stresten hava değişiminden vs olabilir