- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
Canım biyerde okudum da hareketsizlik için saf zeytinyağında 1gece 2tane incir bekletiomussun sabah aç karnına eşin yicekmis bende denicem çok iyi geliomusEvet kuzum
Hadi ya hava değişiminden mi böyle oldu ki benim de öyle olur herhalde baksana herkes gecikmiş ;(Kızlar benim kırmızılar resmen geldi artık umutlar Ekime inşaallah
Biliyorum kuzum ama benim eşim inciri hiç sevmiyo yemiyo midem bulanıyor diyo o yüzden yediremiyorumCanım biyerde okudum da hareketsizlik için saf zeytinyağında 1gece 2tane incir bekletiomussun sabah aç karnına eşin yicekmis bende denicem çok iyi geliomus
mucizeler beklenmedik anda gelir balım yeter ki umudunu kaybetmeYok canım hiç gecikmez hep 28 ya da 29 günde oluyorum. Ama bu ay ovulasyon testi kullandım ilk kez ve beklediğimden 2 gün geç yumurtladım. Bugün ovulasyonun 14.günü, reglin 30.günü. Bugün olmam lazım yani. Tabi bebiş olsa da regl olmasam keşke ama biraz imkansız görünüyo
mevsimsel olsa gerek kuzum sonbahar hediyesi :)) bari sen olma yaHadi ya hava değişiminden mi böyle oldu ki benim de öyle olur herhalde baksana herkes gecikmiş ;(
canım sonradan gördüm zaten kırmızılar gelmiş, gelecek aya güzel haberi alırsın umuyorum =)İlçede 1 eczane var o da eşimi tanıyor o yüzden eşim test almıyor ordan, ben de sipariş verdim gelirse yaparım artık tabii kırmızılar gelmezse
canım ağlama, hepimiz aynı dilekte bulunuyoruz. inşallah en yakın zamanda sağlıkla gelir miniğin, miniklerimiz..Allah rızası için hamile arkadaşlar bize çok dua edin, bugün o kadar umutsuz o kadar üzgünüm ki, sanırım regl sendromu ama sabahtan beri ağlamaktan gözlerim çizgi kadar kaldı
bata kaç kaldı beybi? yumurta akı oldukça ben değerlendirilmesi taraftarıyım. ikinci kez yumurtlama olur vs..Benim de sağ kasığımda hafif bir sızı var onun dışında bir belirtim yok; bir de akıntım var yumurta akı gibi.
ooh ne güzel rüyaymış o öyle kız. hayırlara vesile. tam da gerçekten düşüneceğimiz gibi, yeter ki sağlıkla gelsinler de zorlukları aşarız evelallah.. ben de bugün pek kötü rüyalar gördüm ya.. sürekli ölüm, mezarlık, korkuyla edilen dualar, tuhaf varlıkla.. hatta bu işlerden anlayan birilerine danışsam mı diyorum, bir bilgisi olan var mı?Kızlar bugün rüyamda erkek bi yosunduk gördüm yeni doğurmuşum oturma odasındayız kv var bebeği yıkayacakmış neyse bebeği yıkıyoruz her şeyi unutmuşuz havlu, bez ,üst baş , üşümesin diye ısıtıcı falan ben acele acele toplamaya çalışıyorum hepsini sonra annem geliyo bunun altını niye bezlemediniz derken Bebek halıya çişini yapıyo bende diyorum boşver o geldi ya olsun falan çok güzel bi rüyaydı yaaa :):)
maşallah sizeeeKızlar minicik kesesini gördük. İnşaallah haftayada kendisini ve kalp atışlarını görürüz. Karından baktığı için bebeği görmedi. Bizim için dua edin.
İnşaallah canım ya valla bi anda modum düştü anlamadım havalar değişti baya ondan da olabilirmevsimsel olsa gerek kuzum sonbahar hediyesi :)) bari sen olma ya
İnşaallah kuzum Allah razı olsun :)canım sonradan gördüm zaten kırmızılar gelmiş, gelecek aya güzel haberi alırsın umuyorum =)
Kuzum bende bir haftayı geçkindir öyle rüyalar görüyorum uykuyla imtihan ediliyorum şu ara hayırlara vesile olsun ilk defa bugün bu kadar güzel bi rüya gördüm çok şükür mutlu uyandım ilk defa :)canım sonradan gördüm zaten kırmızılar gelmiş, gelecek aya güzel haberi alırsın umuyorum =)
canım ağlama, hepimiz aynı dilekte bulunuyoruz. inşallah en yakın zamanda sağlıkla gelir miniğin, miniklerimiz..
bata kaç kaldı beybi? yumurta akı oldukça ben değerlendirilmesi taraftarıyım. ikinci kez yumurtlama olur vs..
ooh ne güzel rüyaymış o öyle kız. hayırlara vesile. tam da gerçekten düşüneceğimiz gibi, yeter ki sağlıkla gelsinler de zorlukları aşarız evelallah.. ben de bugün pek kötü rüyalar gördüm ya.. sürekli ölüm, mezarlık, korkuyla edilen dualar, tuhaf varlıkla.. hatta bu işlerden anlayan birilerine danışsam mı diyorum, bir bilgisi olan var mı?
maşallah sizeeedarısı gümbür gümbür atışları duymaya inşallah ve tabi ki bize..
Muhtemelen öyle kuzum, sen umudunu kaybetme kırmızılar gelene kadar, ki inşaallah gelmezİnşaallah canım ya valla bi anda modum düştü anlamadım havalar değişti baya ondan da olabilir
Aynen kuzum bnde taa aydında getirttim inciri de zeytin yağında yaptım ama bnım ki bnım ısrarımla ağzına alıp kusması BİR oldu nefret eder kendisi incirdenBiliyorum kuzum ama benim eşim inciri hiç sevmiyo yemiyo midem bulanıyor diyo o yüzden yediremiyorum
İnşaallah canım benim yaMuhtemelen öyle kuzum, sen umudunu kaybetme kırmızılar gelene kadar, ki inşaallah gelmez
Kuzum kendi çizgisi olabilir miErken gebelik testi yapan birisi vardı az önce testin içini açıp bakabilir mi böylemi onunki de bozukmu bu test daha öncede kullandım böyle bişey görmedim hiç
İnşallah canım bi mucize olur. Nasibimizde ne var bakalım bu aymucizeler beklenmedik anda gelir balım yeter ki umudunu kaybetme
Onu demiyorum sağda toplanmış kırmızılık var ondan bahsediyomKuzum kendi çizgisi olabilir mi
Benimki de öyle kuzum her dediğimi yaptı Bebek için ama onu yiyemiyorum diyo bende zorlamadımAynen kuzum bnde taa aydında getirttim inciri de zeytin yağında yaptım ama bnım ki bnım ısrarımla ağzına alıp kusması BİR oldu nefret eder kendisi incirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?