Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay keşke kenarda bitane bulundursaydın canım,, valla ben de heyecanla bekliyorum seni :)
yok balım az bi leke geldi silince. İnşaallah bebiştendir ne diyeyim :dua:
Valla bende heyecanlanmaya başlıyorum yavaştan kuzum inşaallah vardır aslında evde varda eşim beni konuşarak ikna etti o yüzden de ya :):) inşaallah seninde bebiştendir bitanem ya ne güzel olur ya :):)

Valla bende heyecanlanmaya başlıyorum yavaştan kuzum inşaallah vardır aslında evde varda eşim beni konuşarak ikna etti o yüzden de ya :):) inşaallah seninde bebiştendir bitanem ya ne güzel olur ya :):)
Eşinle anlaştıysanız biraz daha bekle öyleyse balım, sonu güzel biten bir bekleyiş olsun inşallah :)

Ayy hadi hayırlısıyla canım ya anneler topiğine geçelim artık :dua:

Kızlar ben de dün olmam gerekirken olmadım, bugün regl olmam lazım artık. Bel ağrım var sanki bi kaç saattir, bakalım bugün gelicek mi

Kızlar minicik kesesini gördük. İnşaallah haftayada kendisini ve kalp atışlarını görürüz. Karından baktığı için bebeği görmedi. Bizim için dua edin.
Ayy ne tatlı bi heyecan, Rabbim bebişini de göstersin kalp atışını duy, sağlıkla kucağına al inşallah canım. Ne kadarlık hamilesin

Hatunlar, siparişimi yanlış kargo firması ile göndermişler ben de aradım kargom gecikebilir (: Stres hakim şu an :)

ilişkiden 5 gün sonra döllenmenin bile yeni yeni olduğunu biliyoruz.. Ki döllenme olmadan hcg salgılanmaz
Valla laboquick ultra erken gebelik testi internete yaz görürsün kutunun üstünde yazanı söylüyorum. Yoksa sağlıkçı değilim canım bakalım inş gebelik vardır tabi

Valla laboquick ultra erken gebelik testi internete yaz görürsün kutunun üstünde yazanı söylüyorum. Yoksa sağlıkçı değilim canım bakalım inş gebelik vardır tabi
Biliyorum o testi de, sonuçta kul yapısı yani. Seni motive etmek için konuştum ben de

Back