- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Aldım test kuzu ilk idrarla yapmadam olurmuuAy ben de 3-5 gün var sandım, erken gebelik 6 güne kadar sonuç verir canım belki geç döllenmedir bilemeyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldım test kuzu ilk idrarla yapmadam olurmuuAy ben de 3-5 gün var sandım, erken gebelik 6 güne kadar sonuç verir canım belki geç döllenmedir bilemeyiz
Geç döllenme olmuşsa çıkmaz kiHayır bu laboquick ultra erken test ilişkiden beş gün sonra sonuç veriyor yazıyor
ilişkiden 5 gün sonra döllenmenin bile yeni yeni olduğunu biliyoruz.. Ki döllenme olmadan hcg salgılanmazHayır bu laboquick ultra erken test ilişkiden beş gün sonra sonuç veriyor yazıyor
Olur kuzum ama 3-4 saat idrarını tutmuş olman lazım :)Aldım test kuzu ilk idrarla yapmadam olurmuu
İnşaallah canım ya çok aminn :)inşallah bu sefer geldi bebeğin kuzum :)
Valla bende heyecanlanmaya başlıyorum yavaştan kuzum inşaallah vardır aslında evde varda eşim beni konuşarak ikna etti o yüzden de ya :):) inşaallah seninde bebiştendir bitanem ya ne güzel olur ya :):)ay keşke kenarda bitane bulundursaydın canım,, valla ben de heyecanla bekliyorum seni :)
yok balım az bi leke geldi silince. İnşaallah bebiştendir ne diyeyim![]()
Amin canım benim amin :):)oyy :) valla ya gelsin de varsın çiş yapsın halıya kuzum. İnşaallah gelmiştir yaa
Eşinle anlaştıysanız biraz daha bekle öyleyse balım, sonu güzel biten bir bekleyiş olsun inşallah :)Valla bende heyecanlanmaya başlıyorum yavaştan kuzum inşaallah vardır aslında evde varda eşim beni konuşarak ikna etti o yüzden de ya :):) inşaallah seninde bebiştendir bitanem ya ne güzel olur ya :):)
Ayy ne tatlı bi heyecan, Rabbim bebişini de göstersin kalp atışını duy, sağlıkla kucağına al inşallah canım. Ne kadarlık hamilesinKızlar minicik kesesini gördük. İnşaallah haftayada kendisini ve kalp atışlarını görürüz. Karından baktığı için bebeği görmedi. Bizim için dua edin.
Amin amin aminnnnnnEşinle anlaştıysanız biraz daha bekle öyleyse balım, sonu güzel biten bir bekleyiş olsun inşallah :)
Ayy hadi hayırlısıyla canım ya anneler topiğine geçelim artık![]()
ya ne tatlııı darısı başımıza.... sen ne zaman test yapmıştın canım?Kızlar minicik kesesini gördük. İnşaallah haftayada kendisini ve kalp atışlarını görürüz. Karından baktığı için bebeği görmedi. Bizim için dua edin.
Gelmeyecek balım inşaallahKızlar ben de dün olmam gerekirken olmadım, bugün regl olmam lazım artık. Bel ağrım var sanki bi kaç saattir, bakalım bugün gelicek mi
Valla laboquick ultra erken gebelik testi internete yaz görürsün kutunun üstünde yazanı söylüyorum. Yoksa sağlıkçı değilim canım bakalım inş gebelik vardır tabiilişkiden 5 gün sonra döllenmenin bile yeni yeni olduğunu biliyoruz.. Ki döllenme olmadan hcg salgılanmaz
Ah keşke kuzum ama erken gebelik testim negatif çıkınca bi kaç gün önce, ihtimal yok bence. Bari bir an önce gelsin diyorumGelmeyecek balım inşaallah
Biliyorum o testi de, sonuçta kul yapısı yani. Seni motive etmek için konuştum ben deValla laboquick ultra erken gebelik testi internete yaz görürsün kutunun üstünde yazanı söylüyorum. Yoksa sağlıkçı değilim canım bakalım inş gebelik vardır tabi
İnş cnm ağzın bal yesin :) beklemek zor yawwwGeç döllenme olmuşsa çıkmaz ki
Anlıyorum cnm sağolasınBiliyorum o testi de, sonuçta kul yapısı yani. Seni motive etmek için konuştum ben de