Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar rabbim inş hepimizin yardımcısı olur ve yürek sızısı haline gelmiş olan bu evlat hasreti biran önce son bulur hepinize cok tşk ederim iyii ki varsınız

Kuzum benim olacak inşaallah elimizden duadan başka bi şey gelmiyor bol bol dua ve teslimiyet İnan teslimiyet olunca insan hem rahatlıyor hem de Rabbim veriyo

Bekledikce Rabbim güzelleştiriyor canım ne emekler boşuna ne dualar ne de beklemeler..Sadece zamanı var
Günaydın bu arada herkese.Yeni eğitim öğretim yılı herkese hayırlı olsun.

Evet inanımaz bi heyecan ve insanın aklı da kalbi de yerinden çıkacakmış gibi oluyo. Umarım isteyen herkes bu duyguyu artık hemen yaşasın ben de tekrar yaşıyım inşallah

Günaydın kızlar yeni hafta bebisi olmayanlara bebiş nasip etsin sonra biz ikincileri tatmak için Rabbim nasip etsin:)))herşey hakkımızda hayırlı olsun Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler MLKn MLKn canını sıkma kuzum herşeyin bir zamanı var unutma Rabbim beklettikce güzelleştiriyor dur sabret

Kızlar bugün rüyamda erkek bi yosunduk gördüm yeni doğurmuşum oturma odasındayız kv var bebeği yıkayacakmış neyse bebeği yıkıyoruz her şeyi unutmuşuz havlu, bez ,üst baş , üşümesin diye ısıtıcı falan ben acele acele toplamaya çalışıyorum hepsini sonra annem geliyo bunun altını niye bezlemediniz derken Bebek halıya çişini yapıyo bende diyorum boşver o geldi ya olsun falan çok güzel bi rüyaydı yaaa :):)

Bekliyorum bebeğim eşim teste izin vermiyor ve evde yıllık izne çıktı test de yapamıyorum bakalım sende gelen giden yok hala demi
ay keşke kenarda bitane bulundursaydın canım,, valla ben de heyecanla bekliyorum seni :)
yok balım az bi leke geldi silince. İnşaallah bebiştendir ne diyeyim :dua:

Kızlar bugün rüyamda erkek bi yosunduk gördüm yeni doğurmuşum oturma odasındayız kv var bebeği yıkayacakmış neyse bebeği yıkıyoruz her şeyi unutmuşuz havlu, bez ,üst baş , üşümesin diye ısıtıcı falan ben acele acele toplamaya çalışıyorum hepsini sonra annem geliyo bunun altını niye bezlemediniz derken Bebek halıya çişini yapıyo bende diyorum boşver o geldi ya olsun falan çok güzel bi rüyaydı yaaa :):)
oyy :) valla ya gelsin de varsın çiş yapsın halıya kuzum. İnşaallah gelmiştir yaa

Back