Kuzum benim olacak inşaallah elimizden duadan başka bi şey gelmiyor bol bol dua ve teslimiyet İnan teslimiyet olunca insan hem rahatlıyor hem de Rabbim veriyo
Bekledikce Rabbim güzelleştiriyor canım ne emekler boşuna ne dualar ne de beklemeler..Sadece zamanı var
Günaydın bu arada herkese.Yeni eğitim öğretim yılı herkese hayırlı olsun.
Evet inanımaz bi heyecan ve insanın aklı da kalbi de yerinden çıkacakmış gibi oluyo. Umarım isteyen herkes bu duyguyu artık hemen yaşasın ben de tekrar yaşıyım inşallah
Günaydın kızlar yeni hafta bebisi olmayanlara bebiş nasip etsin sonra biz ikincileri tatmak için Rabbim nasip etsin:)))herşey hakkımızda hayırlı olsun Mevla görelim neyler neylerse güzel eylerMLKn canını sıkma kuzum herşeyin bir zamanı var unutma Rabbim beklettikce güzelleştiriyor dur sabret
inşallah gelmez bekliyorum sonucu sabırsızlıkla :)İnşaallah canım ya gerçekten diken üstündeyim şu an :/ siparişim gelirse yapıcam kuzum, tabii o zamana kadar adet gelmezse :)
ay başlamasın ya, gerçi adet sancısı bebiş belirtisi olabiliyor balımBenim ağrım başlayacak gibi
ay keşke kenarda bitane bulundursaydın canım,, valla ben de heyecanla bekliyorum seni :)Bekliyorum bebeğim eşim teste izin vermiyor ve evde yıllık izne çıktı test de yapamıyorum bakalım sende gelen giden yok hala demi
oyy :) valla ya gelsin de varsın çiş yapsın halıya kuzum. İnşaallah gelmiştir yaaKızlar bugün rüyamda erkek bi yosunduk gördüm yeni doğurmuşum oturma odasındayız kv var bebeği yıkayacakmış neyse bebeği yıkıyoruz her şeyi unutmuşuz havlu, bez ,üst baş , üşümesin diye ısıtıcı falan ben acele acele toplamaya çalışıyorum hepsini sonra annem geliyo bunun altını niye bezlemediniz derken Bebek halıya çişini yapıyo bende diyorum boşver o geldi ya olsun falan çok güzel bi rüyaydı yaaa :):)
İnşaallah balım Allah büyük vesselam :)inşallah gelmez bekliyorum sonucu sabırsızlıkla :)
Kaç gün var canım daha?Erken gebelik Test yaptım negatif
Kaç gün var bataErken gebelik Test yaptım negatif
Erken gebelik Test yaptım negatif
Ay ben de 3-5 gün var sandım, erken gebelik 6 güne kadar sonuç verir canım belki geç döllenmedir bilemeyiz7 gün var cnm
aynen kuzum ne zamndır deniyordun senİnşaallah balım Allah büyük vesselam :)
Evlendiğimizden beri balım 13 aydıraynen kuzum ne zamndır deniyordun sen
inşallah bu sefer geldi bebeğin kuzum :)Evlendiğimizden beri balım 13 aydır
Hayır bu laboquick ultra erken test ilişkiden beş gün sonra sonuç veriyor yazıyorAy ben de 3-5 gün var sandım, erken gebelik 6 güne kadar sonuç verir canım belki geç döllenmedir bilemeyiz
Ya onlara inanmamak lazım canım sonuçta idrara bile 5 günde geçmez. Kan testi bile 5 günde sonuç vermeyebilir.Hayır bu laboquick ultra erken test ilişkiden beş gün sonra sonuç veriyor yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?