- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Hoşgeldin inş canım rabbim herkese sağlıklı gebelik nasip etsinMerhaba günaydın. Benim bat 29 Eylül. Bir dusukten ve bir kimyasaldan sonra inşallah rabbim nasip eder. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin inş canım rabbim herkese sağlıklı gebelik nasip etsinMerhaba günaydın. Benim bat 29 Eylül. Bir dusukten ve bir kimyasaldan sonra inşallah rabbim nasip eder. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun
Selamunaleyküm canım, ne güzel dua etmişsin amiin inşallah. Rabbim senin de ilk denemedende yüzünü güldürsün inşallahSelamunaleykummm artık benımde BAT tarihi verme zamannım geldi
İlk kez denicez. Rabbim inşallah hepimize nasip eder. Şuan adetliyim .. Gecince başlıcaz Allahın izniyle ..
13.10.2018
Rabbım en hayırlı zamanda hepimize sağlıklı sıhhatli , vatanımıza milletimize , annesine babasına değer veren hayırlı evlatlar nasip etsin . Amin.![]()
Merhaba, inşallah en yakın zamanda artık bebişin sağlıcakla gelir canımMerhaba günaydın. Benim bat 29 Eylül. Bir dusukten ve bir kimyasaldan sonra inşallah rabbim nasip eder. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun
İnşallah çok teşekkür ederimMerhaba, inşallah en yakın zamanda artık bebişin sağlıcakla gelir canım
Sağolun inşallah canımHoşgeldin inş canım rabbim herkese sağlıklı gebelik nasip etsin
Ben kazanlı ütü aldım ve seviyorum artık çabuçak bitiyor ütüBizimki sabahın nurunda ayaktaydı kahvaltıyı hazırlamış ütülü gömleği kalmamıştı artık mecbur kaldım kuzumNefret ediyorum ütüden
13 aydır deniyoruz canım ilk :) Sen ne zamandır istiyorsun tatlım.Haklısın canım. Sen anlat bakalım ilk mi olacak? Ne zamandır deniyorsunuz?
Valla benimki de kazanlı ama kazan mazan sökmüyor bana =)Ben kazanlı ütü aldım ve seviyorum artık çabuçak bitiyor ütü
İnşallah rabbim nasip eder doğru zamanda. Ben ilk mart ayinda hamile kaldım sürpriz oldu bize de ama çok sevindik eşimle 11. Haftada kalbi durup düşürünce haziranda yavrumu,anne olmayi çok istediğimi anladım ondan sonra geçen ay kimyasal oldu öyle işte canım. 1.5 yıllık evliyim13 aydır deniyoruz canım ilk :) Sen ne zamandır istiyorsun tatlım.
zor bi süreç geçirmişsin canım, dilerim en kısa zamanda yine yüzünüz güler :) ben de 13 aylık evliyim işte evlendiğimden beri istiyoruzİnşallah rabbim nasip eder doğru zamanda. Ben ilk mart ayinda hamile kaldım sürpriz oldu bize de ama çok sevindik eşimle 11. Haftada kalbi durup düşürünce haziranda yavrumu,anne olmayi çok istediğimi anladım ondan sonra geçen ay kimyasal oldu öyle işte canım. 1.5 yıllık evliyim
:) hepimizin yüzü gülsün. Bu topikte 2 kez hamile kaldim birdaha kalirsam utanırım hamileyim demeye yıllarca deneyip hamile kalamayanlar varkenzor bi süreç geçirmişsin canım, dilerim en kısa zamanda yine yüzünüz güler :) ben de 13 aylık evliyim işte evlendiğimden beri istiyoruz![]()
inşallah kzum sen naptın oldunmu regliSon batın olur inşaallah canım benim :)
Neden utanıyorsun ki canım, veren de Allah, alan da. Topikteki arkadaşlarımız da bunun bilincindeler :) Sevincine ortak olacaklarından eminim balım:) hepimizin yüzü gülsün. Bu topikte 2 kez hamile kaldim birdaha kalirsam utanırım hamileyim demeye yıllarca deneyip hamile kalamayanlar varken![]()
İnşallah canım sağol :)Neden utanıyorsun ki canım, veren de Allah, alan da. Topikteki arkadaşlarımız da bunun bilincindeler :) Sevincine ortak olacaklarından eminim balım![]()
3 gün geçti, 15'inde lekelenme oldu. Başka yok kuzum, regl sancım var da gelen giden yok henüzinşallah kzum sen naptın oldunmu regli
ay hadi inşallah güzel haber verirsin kuzu ne zman test yapacaksın:)3 gün geçti, 15'inde lekelenme oldu. Başka yok kuzum, regl sancım var da gelen giden yok henüz![]()
Aminnn aminnnSelamunaleyküm canım, ne güzel dua etmişsin amiin inşallah. Rabbim senin de ilk denemedende yüzünü güldürsün inşallah
test yaptın mı ?3 gün geçti, 15'inde lekelenme oldu. Başka yok kuzum, regl sancım var da gelen giden yok henüz![]()
ay test yaaap :)3 gün geçti, 15'inde lekelenme oldu. Başka yok kuzum, regl sancım var da gelen giden yok henüz![]()