Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamunaleykummm artık benımde BAT tarihi verme zamannım geldi :KK48:
İlk kez denicez. Rabbim inşallah hepimize nasip eder. Şuan adetliyim .. Gecince başlıcaz Allahın izniyle ..
13.10.2018
Rabbım en hayırlı zamanda hepimize sağlıklı sıhhatli , vatanımıza milletimize , annesine babasına değer veren hayırlı evlatlar nasip etsin . Amin. :dua::dua::dua:
Selamunaleyküm canım, ne güzel dua etmişsin amiin inşallah. Rabbim senin de ilk denemedende yüzünü güldürsün inşallah

• Beğen
Reactions: H E
13 aydır deniyoruz canım ilk :) Sen ne zamandır istiyorsun tatlım.
İnşallah rabbim nasip eder doğru zamanda. Ben ilk mart ayinda hamile kaldım sürpriz oldu bize de ama çok sevindik eşimle 11. Haftada kalbi durup düşürünce haziranda yavrumu,anne olmayi çok istediğimi anladım ondan sonra geçen ay kimyasal oldu öyle işte canım. 1.5 yıllık evliyim

İnşallah rabbim nasip eder doğru zamanda. Ben ilk mart ayinda hamile kaldım sürpriz oldu bize de ama çok sevindik eşimle 11. Haftada kalbi durup düşürünce haziranda yavrumu,anne olmayi çok istediğimi anladım ondan sonra geçen ay kimyasal oldu öyle işte canım. 1.5 yıllık evliyim
zor bi süreç geçirmişsin canım, dilerim en kısa zamanda yine yüzünüz güler :) ben de 13 aylık evliyim işte evlendiğimden beri istiyoruz ❤️

zor bi süreç geçirmişsin canım, dilerim en kısa zamanda yine yüzünüz güler :) ben de 13 aylık evliyim işte evlendiğimden beri istiyoruz ❤️
:) hepimizin yüzü gülsün. Bu topikte 2 kez hamile kaldim birdaha kalirsam utanırım hamileyim demeye yıllarca deneyip hamile kalamayanlar varken :(

:) hepimizin yüzü gülsün. Bu topikte 2 kez hamile kaldim birdaha kalirsam utanırım hamileyim demeye yıllarca deneyip hamile kalamayanlar varken :KK43:
Neden utanıyorsun ki canım, veren de Allah, alan da. Topikteki arkadaşlarımız da bunun bilincindeler :) Sevincine ortak olacaklarından eminim balım ❤️

Back