Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerede yapılıyoki canım bu hastanede falanmi
Kuzum sağlık bakanlığı el attı buna yeni daha tabi şimdi hastanelerde alternatif tıp birimi olarak geçiyor herhalde ama ben hiç gitmedim ben bi tanıdığa yaptırıyorum kız eğitimini Mısır’da almış iyi yapıyo sen çevrende biraz araştır sor bakalım vardır mutlaka yapanlar ama dikkat et önerilen biri olsun

Tamam canım bı soruştururum bakım herkese yaptırılamaz zaten o

Kızlar size bir sorum var. Stres sadece hamile kalmada sıkıntı yaratmayıp bütün hastalıklara da davetiye çıkartıyor maalesef. Ben hamile kalma konusunda sıkıntı veya stres yaşamıyorum fakat çok stresli bir işim var. Yani bütün stresimin sebebi iş kaynaklı. Bebek deniyoruz fakat kendime hiç baskı yapmıyorum. Sizce iş hayatımın stresli ve yoğun geçmesi hamilelik şansımı düşürür mü?

Merhaba canım. Stres tabiki çok etkiliyo bütün vücudu ve hormonları. Ama direkt hamileliğe engel olmaz. Zaten sen özellikle hamileliği kafana takmıyomuşsun, bu yüzden kadınlık hormonlarının çok etkilendiğini düşünmüyorum. İnşallah bir an önce gelir bebişin

Kızlar ya benim uykuyla imtihanım başladı yine 2 saattir uyuma çalışıyorum dalıp sıçrıyorum çok kötü hissediyorum kendimi ruh sağlığım mı bozuldu acaba zaten çok sağlam değildi

Kızlar ya benim uykuyla imtihanım başladı yine 2 saattir uyuma çalışıyorum dalıp sıçrıyorum çok kötü hissediyorum kendimi ruh sağlığım mı bozuldu acaba zaten çok sağlam değildi
İçebilirsen ılık ballı süt iç kuzum. Bi de dua et ama özellikle ayetel kürsi oku

İnşallah Allah isteyen herkese verir canım:)

Benimde bebeğim olucak değil mi? Bende o çift çizgiyi görebilecek miyim? Bnde sonunda hamileyim diye haykırabilcek miyim? Nedense yine hıçkıra hıçkıra ağlama moduna girdim rabbim artık bizimde yüzümüzü güldürsün inş... Gelsin artık kendisi küçük oluşu büyük mucizem

Süt yok evde kuzum ama ayetel kürsiyi sürekli okuyorum sizde dua edin olur mu gerçekten ruhen bunalıyorum tavsiyelerin için teşekkür ederim canım:)
Rica ederim canım, Allahım rahatlık ferahlık versin inşallah, dua ederim tabi ben de canım

Ah kuzum gece bu saatler hep daha çok bunalıyo insan dimi. Gönlünü ferah tut, dua et bol bol. Mutlaka gelicek mucizelerimiz, biraz daha sabır bu da bi imtihan

Ah kuzum gece bu saatler hep daha çok bunalıyo insan dimi. Gönlünü ferah tut, dua et bol bol. Mutlaka gelicek mucizelerimiz, biraz daha sabır bu da bi imtihan
Çok zor bi imtihan hep en cok istediğimiz şeyle sınanıyoruz... Okadar yoruldum ki eşim duymasın kızmasın dıye gizli gizli ağlıyorum.. Onu hakketmeyen okadar çok insan var ki dışarıda geçen haberlerde kadının biri Daha göbek kordununu bile kesmediği bebeğini öldürüp çöp tenekesine atıyor görüntüleri var Allahım diyorum biz bu kadar isterken neden onların oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…