Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen tatlım bekliyorum zaten kan vercem bir kaç güne sende ne var ne yok
Valla ben de adet olmayı bekliyorum canım. 2 gün önce erken gebelik testim negatifti. Bugün yarın adet olmam lazım, bekliyorum bakalım kuzum

Bu ay hiçbir şey kullanmadım canım bayramda regl olduğum için. Yumurta takibi yaptırdım ve ovulasyon testi kullandım ilk kez ve beklediğimden 2 gün geç yumurtladım hem teste göre hem doktor kontrolüne göre. Bugün ya da yarın regl olmam lazım, şimdilik hiç regl olucak gibi değilim. 2 gün önce erken gebelik testi yaptım o da negatif malesef. Bekliyorum adet olayım bir an önce diye
Balım erken gebelik testi dedin de burda Z zynpzn8989 erken gebelik testi yapmıştı 3 gün kalaydı sanırım çıkmamıştı :) Sonra hamile olduğunu öğrendi normal testle :)

Balım erken gebelik testi dedin de burda Z zynpzn8989 erken gebelik testi yapmıştı 3 gün kalaydı sanırım çıkmamıştı :) Sonra hamile olduğunu öğrendi normal testle :)
Yaa ciddi misin kuzucum, ay bana bi umut oldu şimdi :) ama hiç hamileliğe dair bi belirtim de yok ki, o yüzden hiç umudum yok ama bekliyorum canım. Zaten bu ay doktor da 2 gün geç yumurtladığımı söyledi. Keşke geç döllenme falan olsa ama nerdee, en azından belirti olurdu. Hayırlısı bakalım canım. Asıl seni merak ediyorum sen de geciktin :)

Eklentiler

• Screenshot_20180916-214420.png
    Screenshot_20180916-214420.png
    207,2 KB · Görüntüleme: 23
Meraba ablalarım akranlarım 4 5 gün önce kasıklarımdan diz kapağıma kadar çekildi uyutmadı 3 4 gün arayla yapışan bi sıvı geldi ara sıra batma oluyo 21 inde adet olmam gerekiyo sizce belirti olabilirmi

Kıs ben bacaklara yaptırdım kadın derin kesmiş iz kaldı bi daha ona yaptırmıycam :)
Mükemmel bir haccame buldum ona da nasip olmadı gitmek, sülük için :)
Kuzum bacak derisi daha kalın olduğu için oralara derin atıyorlar eşiminde öyle oluyo geç geçiyo izi ama geçiyo ben hiç yaptırmadım bacağıma :) sülük içinde çok etkili diyorlar ama benim cesaretim yok o kadarına :):):)

Yaa ciddi misin kuzucum, ay bana bi umut oldu şimdi :) ama hiç hamileliğe dair bi belirtim de yok ki, o yüzden hiç umudum yok ama bekliyorum canım. Zaten bu ay doktor da 2 gün geç yumurtladığımı söyledi. Keşke geç döllenme falan olsa ama nerdee, en azından belirti olurdu. Hayırlısı bakalım canım. Asıl seni merak ediyorum sen de geciktin :)
balım belirti olması şart değil kişiden kişiye değişiyor :) Testin markası neydi balım. Seninledir bebişin inşaallah kuzum :dua:

Ayy inşaallah müjdeli haber verebilim sizlere canım :dua:

Silikleşmeye başlayınca yumurtan çatlaöştr o zaman degerlendirirsn balım

balım belirti olması şart değil kişiden kişiye değişiyor :) Testin markası neydi balım. Seninledir bebişin inşaallah kuzum :dua:

Ayy inşaallah müjdeli haber verebilim sizlere canım :dua:
Laboquick in erken gebelik testiydi kuzum. Ovulasyon testi almıştım 30 lu onun yanında bir erken gebelik iki normal gebelik testi hediyeydi. Ben de dayanamayıp yaptım. Güvenilir bi marka ya o yüzden hata yoktur :( inşallah hepimiz müjdeyi verelim artık balım

Kuzum bacak derisi daha kalın olduğu için oralara derin atıyorlar eşiminde öyle oluyo geç geçiyo izi ama geçiyo ben hiç yaptırmadım bacağıma :) sülük içinde çok etkili diyorlar ama benim cesaretim yok o kadarına :):):)
dizin üst kısmına yaptırdım kuzum ay inşallah geçer :) sülük için cesareti topla derim :))

Umutla bekliyorum hamiş olunda banada dua edin:))
Etmem mi kuzum ya hepinize ederim tabi hamiş olalım hepimiz inşaallah :):) bu arada hacamatta korkacak hiçbir şey yok kuzum sinek ısırdığından bile hafif bana daha çok gıdıklanma gibi geliyo ama etkisi mükemmel hiçbir tedavi bu kadar çabuk ve etkili olamaz :):)

Laboquick in erken gebelik testiydi kuzum. Ovulasyon testi almıştım 30 lu onun yanında bir erken gebelik iki normal gebelik testi hediyeydi. Ben de dayanamayıp yaptım. Güvenilir bi marka ya o yüzden hata yoktur :KK43: inşallah hepimiz müjdeyi verelim artık balım
Valla bence senin bebik gelmiştir kuzum :)

Meraba ablalarım akranlarım 4 5 gün önce kasıklarımdan diz kapağıma kadar çekildi uyutmadı 3 4 gün arayla yapışan bi sıvı geldi ara sıra batma oluyo 21 inde adet olmam gerekiyo sizce belirti olabilirmi
canım senin yumurtlama dönemine denk geldi büyük ihtimalle

Etmem mi kuzum ya hepinize ederim tabi hamiş olalım hepimiz inşaallah :):) bu arada hacamatta korkacak hiçbir şey yok kuzum sinek ısırdığından bile hafif bana daha çok gıdıklanma gibi geliyo ama etkisi mükemmel hiçbir tedavi bu kadar çabuk ve etkili olamaz :):)
Nerede yapılıyoki canım bu hastanede falanmi

Back