- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Ayy ağzın bal yesin kuzum :) bebik varsa buraları yıkarım çığlıklarımla kızlaarrValla bence senin bebik gelmiştir kuzum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ağzın bal yesin kuzum :) bebik varsa buraları yıkarım çığlıklarımla kızlaarrValla bence senin bebik gelmiştir kuzum :)
İnternettede öyle yazıyo ama adetime 7 8 gün varken yumurtlama oluyormukicanım senin yumurtlama dönemine denk geldi büyük ihtimalle
Amiiinn amiiin seninki de gelmiştir inşaallah :):)valla evde var süreyim kuzum :)
İnşaallah canım benim tez zamanda gelsin :) ki gelmiştir inşaallah :)
Kuzum sağlık bakanlığı el attı buna yeni daha tabi şimdi hastanelerde alternatif tıp birimi olarak geçiyor herhalde ama ben hiç gitmedim ben bi tanıdığa yaptırıyorum kız eğitimini Mısır’da almış iyi yapıyo sen çevrende biraz araştır sor bakalım vardır mutlaka yapanlar ama dikkat et önerilen biri olsunNerede yapılıyoki canım bu hastanede falanmi
Tamam canım bı soruştururum bakım herkese yaptırılamaz zaten oKuzum sağlık bakanlığı el attı buna yeni daha tabi şimdi hastanelerde alternatif tıp birimi olarak geçiyor herhalde ama ben hiç gitmedim ben bi tanıdığa yaptırıyorum kız eğitimini Mısır’da almış iyi yapıyo sen çevrende biraz araştır sor bakalım vardır mutlaka yapanlar ama dikkat et önerilen biri olsun
valla razıyız çığlık sesine kuzumAyy ağzın bal yesin kuzum :) bebik varsa buraları yıkarım çığlıklarımla kızlaarr
İnşallah inşallah inşallaaah hepimizin bebişleri gelsin artık balımvalla razıyız çığlık sesine kuzum
Merhaba canım. Stres tabiki çok etkiliyo bütün vücudu ve hormonları. Ama direkt hamileliğe engel olmaz. Zaten sen özellikle hamileliği kafana takmıyomuşsun, bu yüzden kadınlık hormonlarının çok etkilendiğini düşünmüyorum. İnşallah bir an önce gelir bebişinKızlar size bir sorum var. Stres sadece hamile kalmada sıkıntı yaratmayıp bütün hastalıklara da davetiye çıkartıyor maalesef. Ben hamile kalma konusunda sıkıntı veya stres yaşamıyorum fakat çok stresli bir işim var. Yani bütün stresimin sebebi iş kaynaklı. Bebek deniyoruz fakat kendime hiç baskı yapmıyorum. Sizce iş hayatımın stresli ve yoğun geçmesi hamilelik şansımı düşürür mü?
Aynen kuzum tavsiye ediyorum şifa olur inşaallah:):)Tamam canım bı soruştururum bakım herkese yaptırılamaz zaten o
İçebilirsen ılık ballı süt iç kuzum. Bi de dua et ama özellikle ayetel kürsi okuKızlar ya benim uykuyla imtihanım başladı yine 2 saattir uyuma çalışıyorum dalıp sıçrıyorum çok kötü hissediyorum kendimi ruh sağlığım mı bozuldu acaba zaten çok sağlam değildi
İnşallah Allah isteyen herkese verir canım:)Merhaba canım. Stres tabiki çok etkiliyo bütün vücudu ve hormonları. Ama direkt hamileliğe engel olmaz. Zaten sen özellikle hamileliği kafana takmıyomuşsun, bu yüzden kadınlık hormonlarının çok etkilendiğini düşünmüyorum. İnşallah bir an önce gelir bebişin
İnşallah kuzumAynen kuzum tavsiye ediyorum şifa olur inşaallah:):)
Süt yok evde kuzum ama ayetel kürsiyi sürekli okuyorum sizde dua edin olur mu gerçekten ruhen bunalıyorum tavsiyelerin için teşekkür ederim canım:)İçebilirsen ılık ballı süt iç kuzum. Bi de dua et ama özellikle ayetel kürsi oku
Amiin canım :)İnşallah Allah isteyen herkese verir canım:)
Rica ederim canım, Allahım rahatlık ferahlık versin inşallah, dua ederim tabi ben de canımSüt yok evde kuzum ama ayetel kürsiyi sürekli okuyorum sizde dua edin olur mu gerçekten ruhen bunalıyorum tavsiyelerin için teşekkür ederim canım:)
Ah kuzum gece bu saatler hep daha çok bunalıyo insan dimi. Gönlünü ferah tut, dua et bol bol. Mutlaka gelicek mucizelerimiz, biraz daha sabır bu da bi imtihanBenimde bebeğim olucak değil mi? Bende o çift çizgiyi görebilecek miyim? Bnde sonunda hamileyim diye haykırabilcek miyim? Nedense yine hıçkıra hıçkıra ağlama moduna girdim rabbim artık bizimde yüzümüzü güldürsün inş... Gelsin artık kendisi küçük oluşu büyük mucizem
Çok zor bi imtihan hep en cok istediğimiz şeyle sınanıyoruz... Okadar yoruldum ki eşim duymasın kızmasın dıye gizli gizli ağlıyorum.. Onu hakketmeyen okadar çok insan var ki dışarıda geçen haberlerde kadının biri Daha göbek kordununu bile kesmediği bebeğini öldürüp çöp tenekesine atıyor görüntüleri var Allahım diyorum biz bu kadar isterken neden onların oluyorAh kuzum gece bu saatler hep daha çok bunalıyo insan dimi. Gönlünü ferah tut, dua et bol bol. Mutlaka gelicek mucizelerimiz, biraz daha sabır bu da bi imtihan