Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım, ben de bata 5 kala yaptım laboquickin etken gebelik testini, malesef benim negatif :KK43: dün ya da bugün bat günüm hala gelen giden yok bakalım... sen de deneyebilirsin şansını. Aslında 2-3 gün beklesen daha doğru bi sonuç alabilirsin
Tamam cnm dikkate alacağım biraz daha sabredeyim. Şimdi tv de gördüm Fahriye evcen de iki aylık hamişmiş darısı başımıza ne diyeyim

Günaydın kızlar yeni hafta bebisi olmayanlara bebiş nasip etsin sonra biz ikincileri tatmak için Rabbim nasip etsin:)))herşey hakkımızda hayırlı olsun Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler @elvin09 canını sıkma kuzum herşeyin bir zamanı var unutma Rabbim beklettikce güzelleştiriyor dur sabret

Tamam cnm dikkate alacağım biraz daha sabredeyim. Şimdi tv de gördüm Fahriye evcen de iki aylık hamişmiş darısı başımıza ne diyeyim
Hadi ya bak onu duymamıştım ben. Hayırlısı olsun, darısı en yakın zamanda başımıza canım

Selamunaleykummm artık benımde BAT tarihi verme zamannım geldi :KK48:
İlk kez denicez. Rabbim inşallah hepimize nasip eder. Şuan adetliyim .. Gecince başlıcaz Allahın izniyle ..
13.10.2018
Rabbım en hayırlı zamanda hepimize sağlıklı sıhhatli , vatanımıza milletimize , annesine babasına değer veren hayırlı evlatlar nasip etsin . Amin. :dua::dua::dua:

İlk kez denicez. Rabbim inşallah hepimize nasip eder. Şuan adetliyim .. Gecince başlıcaz Allahın izniyle ..
13.10.2018
Rabbım en hayırlı zamanda hepimize sağlıklı sıhhatli , vatanımıza milletimize , annesine babasına değer veren hayırlı evlatlar nasip etsin . Amin. :dua::dua::dua:
Aminnn ❤️

• Beğen
Reactions: H E
13.10.2018
Aleykümselam hoşgeldin canım, o güzel dualarına bizleri de ortak ettin, amin demek düşer bana da :)

• Beğen
Reactions: H E
Back