- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
resim attım rabişşş bir bak istersenYakındır tabii balım, zaten ağrı ilk belirti oluyor, sonra çatlıyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resim attım rabişşş bir bak istersenYakındır tabii balım, zaten ağrı ilk belirti oluyor, sonra çatlıyor :)
pınar veya tellidereye gelirsen bir kahve ısmarlarım canım :)Evet biraz mesafe var avmye yakınım ben
Nasip tatlım Tellidere uzak kalıo bana ama reale falan uğraşan falan .Nasipse görüşürüz canimpınar veya tellidereye gelirsen bir kahve ısmarlarım canım :)
çalışıyorum canım maalesef kısmet inşallah :)Nasip tatlım Tellidere uzak kalıo bana ama reale falan uğraşan falan .Nasipse görüşürüz canim
valla çok rahat kuzum, öyle bir rahatlıyosun ki. ven kanımdaki iltihabı hacamatla attım :)Ayy hacamattan korkuyorum ben yaa
ahh inşaallah balımİyiye işeret bu :)
Canım kesiyorlar falan ya acimiyomu pekivalla çok rahat kuzum, öyle bir rahatlıyosun ki. ven kanımdaki iltihabı hacamatla attım :)
ayy inşaallah kuzum ya amiiin
sinek ısırığı gibi balım, zaten önce kupayla çekiyor uyuşuyor biraz :)Canım kesiyorlar falan ya acimiyomu peki
nerde canım göremedimresim attım rabişşş bir bak istersen
Test yap kuzumayy inşaallah kuzum ya amiiin![]()
Bilemedim canım belkim yaptiririm:)sinek ısırığı gibi balım, zaten önce kupayla çekiyor uyuşuyor biraz :)
sipariş vermiştim balım,, gelene kadar reglim gelmezse yaparım :)Test yap kuzum
şifadır kuzum :)Bilemedim canım belkim yaptiririm:)
Canım instagrsmda bitane kişi var ovu testiyle falan takip yapiomus epey hamile kalan da varbidahaki ay bende alicam ovulasyon testi bide femarasipariş vermiştim balım,, gelene kadar reglim gelmezse yaparım :)
Ona kalmadan gelsin bebişin inşaallah balım benimCanım instagrsmda bitane kişi var ovu testiyle falan takip yapiomus epey hamile kalan da varbidahaki ay bende alicam ovulasyon testi bide femara
İnşallah kuzummOna kalmadan gelsin bebişin inşaallah balım benim![]()
Bu ay hiçbir şey kullanmadım canım bayramda regl olduğum için. Yumurta takibi yaptırdım ve ovulasyon testi kullandım ilk kez ve beklediğimden 2 gün geç yumurtladım hem teste göre hem doktor kontrolüne göre. Bugün ya da yarın regl olmam lazım, şimdilik hiç regl olucak gibi değilim. 2 gün önce erken gebelik testi yaptım o da negatif malesef. Bekliyorum adet olayım bir an önce diyeKesinlikle canım senin durumun ne