Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetimin 8 günü takvime göre ovulasyon dönemine 2 gün var diyo ama cok akıntım var normal mı sarı akıntı
Kokusuz ve kaşıntısızsa sorun yok havayla temas ettiği için sarı oluyomuş aynı şeyi ben yaşıyodum doktorum öyle söyledi

Kokusuz ve kaşıntısızsa sorun yok havayla temas ettiği için sarı oluyomuş aynı şeyi ben yaşıyodum doktorum öyle söyledi
Yok kuzum femera kullanıyorum ya acaba ondan mı dedim de ama çatlamıyordur herhalde cunku uzayan akıntı değil

canım öncekinde de 13.gün yumurta çatlamıştı acaba yine mi olacak dediğin civarlar adet olabilirim benim lohusalığım bile çok sürmemişti hemen adet olup kesilmiştim toplamda 23-24 gün civarı lohusalık yaşamıştım bilemedim ki şimdi bak dur resmini atayım
O zaman gerçekten yumurtluyo olma ihtimalin yüksek canım, hcg yok olmaya başlamış. Ama tabi bilemeyiz kuzum lh belki de hala yüksektir vücudunda. O yüzden mecburen bekle bakalım neler olucak :)

Merhaba bende hacamat yaptırmayı düşünüyorum hamile kalabilmeye bi faydası olur mu acaba bide hacamattan sonra iz kalma durumu olur mu biraz korkuyorum ama yaptırmakta kararlıyım.
Merhaba canım hiç korkma ne iz kalıyo ne de canın yanıyo hiç bi şey olmuyo çokta rahatlatıyo iz en fazla iki haftaya geçiyo canım ben ayda bir yaptırdım hamile kalmaya yardımcı diyorlar ben bel ve kuyruk sokumundan iki kere yaptırdım ilkinde yok denecek kadar az kan geldi ama ikincide bile etkisini gösterdiğini anladım ikincide normal kan geldi şimdi bekliyorum adet 2 gün gecikti kesinlikle yaptır tavsiye ederim ;)

Yarın erken gebelik testi alcam adet olmazsam dayanamıyooomm :))
Ben de kuzum (: Merakla bekliyorum valla
images.jpeg

Merhaba canım hiç korkma ne iz kalıyo ne de canın yanıyo hiç bi şey olmuyo çokta rahatlatıyo iz en fazla iki haftaya geçiyo canım ben ayda bir yaptırdım hamile kalmaya yardımcı diyorlar ben bel ve kuyruk sokumundan iki kere yaptırdım ilkinde yok denecek kadar az kan geldi ama ikincide bile etkisini gösterdiğini anladım ikincide normal kan geldi şimdi bekliyorum adet 2 gün gecikti kesinlikle yaptır tavsiye ederim :KK66:
Kıs ben bacaklara yaptırdım kadın derin kesmiş iz kaldı bi daha ona yaptırmıycam :)
Mükemmel bir haccame buldum ona da nasip olmadı gitmek, sülük için :)

Kızlar sanırım ben yumurtluyorum :KK70: kürtajdan bugün 11.günüm ve inanılmaz sağ kasık ağrım vardı sağdan yumurtluyorum galiba çünkü ultrasonda çocuk sağdaydı önceki gebeliğimde. neyse dedim bakayım bi ov testine koyu çıkarsa gebelik testi yaparım onda da koyu çıkarsa hcg düşmemiş yapmam bi daha. neyse yaptım ov testi koyu çıktı ardından gebelik testi yaptım silik çıktı yumurtlama yakın demi ben yanlış düşünmüyorum? ağrılarımdan biliyorum çünkü
Yakındır tabii balım, zaten ağrı ilk belirti oluyor, sonra çatlıyor :)

Back