- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Kokusuz ve kaşıntısızsa sorun yok havayla temas ettiği için sarı oluyomuş aynı şeyi ben yaşıyodum doktorum öyle söylediKızlar adetimin 8 günü takvime göre ovulasyon dönemine 2 gün var diyo ama cok akıntım var normal mı sarı akıntı
Yok kuzum femera kullanıyorum ya acaba ondan mı dedim de ama çatlamıyordur herhalde cunku uzayan akıntı değilKokusuz ve kaşıntısızsa sorun yok havayla temas ettiği için sarı oluyomuş aynı şeyi ben yaşıyodum doktorum öyle söyledi
O zaman gerçekten yumurtluyo olma ihtimalin yüksek canım, hcg yok olmaya başlamış. Ama tabi bilemeyiz kuzum lh belki de hala yüksektir vücudunda. O yüzden mecburen bekle bakalım neler olucak :)canım öncekinde de 13.gün yumurta çatlamıştı acaba yine mi olacak dediğin civarlar adet olabilirim benim lohusalığım bile çok sürmemişti hemen adet olup kesilmiştim toplamda 23-24 gün civarı lohusalık yaşamıştım bilemedim ki şimdi bak dur resmini atayım
Sarı akıntı normal karşılanıyo canım. Kaşıntın falan yoksa normal benceKızlar adetimin 8 günü takvime göre ovulasyon dönemine 2 gün var diyo ama cok akıntım var normal mı sarı akıntı
Canım sen gecikme yaşamışsın bence artık bebiş varsa rahat çıkar erken gebelik testinde. Hadi hayırlısı :)Yarın erken gebelik testi alcam adet olmazsam dayanamıyooomm :))
Merhaba canım hiç korkma ne iz kalıyo ne de canın yanıyo hiç bi şey olmuyo çokta rahatlatıyo iz en fazla iki haftaya geçiyo canım ben ayda bir yaptırdım hamile kalmaya yardımcı diyorlar ben bel ve kuyruk sokumundan iki kere yaptırdım ilkinde yok denecek kadar az kan geldi ama ikincide bile etkisini gösterdiğini anladım ikincide normal kan geldi şimdi bekliyorum adet 2 gün gecikti kesinlikle yaptır tavsiye ederimMerhaba bende hacamat yaptırmayı düşünüyorum hamile kalabilmeye bi faydası olur mu acaba bide hacamattan sonra iz kalma durumu olur mu biraz korkuyorum ama yaptırmakta kararlıyım.
Yok kuzum kaşıntı çok şükürSarı akıntı normal karşılanıyo canım. Kaşıntın falan yoksa normal bence
Normal test yüzünden kafayı yiyorum 3 gündür inş bu defa olmuşturCanım sen gecikme yaşamışsın bence artık bebiş varsa rahat çıkar erken gebelik testinde. Hadi hayırlısı :)
O zaman hiç endişelenme her şey yolunda :)Yok kuzum kaşıntı çok şükür
İnşallah artık hayırlısyla gelmiştir bebiş. Erken gebelik testini dene o zaman canım, olmadı en keain çözüm kan testi. Muallakta kalmaktansa kesin sonuçNormal test yüzünden kafayı yiyorum 3 gündür inş bu defa olmuştur
Kesinlikle canım senin durumun neİnşallah artık hayırlısyla gelmiştir bebiş. Erken gebelik testini dene o zaman canım, olmadı en keain çözüm kan testi. Muallakta kalmaktansa kesin sonuç
Ben de kuzumYarın erken gebelik testi alcam adet olmazsam dayanamıyooomm :))
Kıs ben bacaklara yaptırdım kadın derin kesmiş iz kaldı bi daha ona yaptırmıycam :)Merhaba canım hiç korkma ne iz kalıyo ne de canın yanıyo hiç bi şey olmuyo çokta rahatlatıyo iz en fazla iki haftaya geçiyo canım ben ayda bir yaptırdım hamile kalmaya yardımcı diyorlar ben bel ve kuyruk sokumundan iki kere yaptırdım ilkinde yok denecek kadar az kan geldi ama ikincide bile etkisini gösterdiğini anladım ikincide normal kan geldi şimdi bekliyorum adet 2 gün gecikti kesinlikle yaptır tavsiye ederim
:d gelen giden varmıBen de kuzumMerakla bekliyorum valla Eki Görüntüle 2189700
Evet biraz mesafe var avmye yakınım benpapatyam67 orayı bilmiyorum canım pınar mahallesindeyim ben uzağız birbirimize
Yakındır tabii balım, zaten ağrı ilk belirti oluyor, sonra çatlıyor :)Kızlar sanırım ben yumurtluyorumkürtajdan bugün 11.günüm ve inanılmaz sağ kasık ağrım vardı sağdan yumurtluyorum galiba çünkü ultrasonda çocuk sağdaydı önceki gebeliğimde. neyse dedim bakayım bi ov testine koyu çıkarsa gebelik testi yaparım onda da koyu çıkarsa hcg düşmemiş yapmam bi daha. neyse yaptım ov testi koyu çıktı ardından gebelik testi yaptım silik çıktı yumurtlama yakın demi ben yanlış düşünmüyorum? ağrılarımdan biliyorum çünkü
yok canım tık yok:d gelen giden varmı
Ayy hacamattan korkuyorum ben yaaKıs ben bacaklara yaptırdım kadın derin kesmiş iz kaldı bi daha ona yaptırmıycam :)
Mükemmel bir haccame buldum ona da nasip olmadı gitmek, sülük için :)
aynen tatlım bekliyorum zaten kan vercem bir kaç güne sende ne var ne yokO zaman gerçekten yumurtluyo olma ihtimalin yüksek canım, hcg yok olmaya başlamış. Ama tabi bilemeyiz kuzum lh belki de hala yüksektir vücudunda. O yüzden mecburen bekle bakalım neler olucak :)
İyiye işeret bu :)yok canım tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?