Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklemedeyiz psikolojik mı belirtiler gün bekliyoruz

şekerler nerdesiniz sesiniz çıkmıyor :))
Ben de adet olmayı bekliyorum bakalım canım. Bugün ya da yarın olmam gerekiyo. 2 gün önce erken gebelik testi negatifti o yüzden hemen adet olayım da sonra çalışmalara başlıyım diyorum :)

Ben de adet olmayı bekliyorum bakalım canım. Bugün ya da yarın olmam gerekiyo. 2 gün önce erken gebelik testi negatifti o yüzden hemen adet olayım da sonra çalışmalara başlıyım diyorum :)
Psikolojk mı blmyrm ama bir karin şişmeler değişik haller oluyor ben de geçen aydan beri. Bir kaç aydir bebek istyrz nasip olursa biz de

Yeni ay, yeni umutlar :)
Ekim ayı anne listemizin başına seni yazarız inşaallah balım :)

Hanımlar yakı olayını duydum nette gezinirken deneyen oldu mu gerçeklik payı var mı yumurtlama gününden bikaç gün önce bele yakı yapıştırmak gebeliği kolaylaştırıyo diyolar :110:var mı fikri olan

Bende de adet sancısı var midem nasıl kazınıyor sürekli.temizlik yaptım eğilip kalkarken batmalar oldu çok yormayayim kendimi dedim ne olur ne olmaz son 5 gün.
Bence de kuzum şimdilik öyle temizlik yapma üstten topla yeter

Hanımlar yakı olayını duydum nette gezinirken deneyen oldu mu gerçeklik payı var mı yumurtlama gününden bikaç gün önce bele yakı yapıştırmak gebeliği kolaylaştırıyo diyolar :110:var mı fikri olan
Ben yaptım da bana faydası olmadı canım, belki sende işe yarar.

Canım böle bı yerde yazı ozlemiorum:)acayip sıcak oluo alıştıktan olmayınca bunaltıo canım yorulmuşum 2,saat uyumuşum:))ay zor kalktım
hay maşallah :)) yorgun olunca 2 gün üzerinden etkisi geçmiyor valla canım :)

Back