Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Psikolojk mı blmyrm ama bir karin şişmeler değişik haller oluyor ben de geçen aydan beri. Bir kaç aydir bebek istyrz nasip olursa biz de
Allahım nasip etsin bir an önce canım. Biz de 5 aydır istiyoruz ama henüz yok. Ama şişkinlik benim en büyük hamilelik belirtim olmuştu. Aralıkta 8 haftalık kürtajım var, inanılmaz şişkinlik hazımsızlık yaşadım

wiha02 gittiğin hastane neresi canım yani sürekli gittiğin yer varmi
canım sürekli gittiğim yaşam tıp merkezi var ayşe hanim gebelik düşünmeden önce ona gitmiştim herşey temiz dedi hatta rutin kontrollere de gittim sadece ilk 3 ay vitamin yazmıyoruz deyince ilk hamileliğimde gittiğim doğum doktoruma gittim ama yaşam bana yakın diye oraya gidiyorum önemli olunca özel adana muzaffer şengül'e gidiyorum. nerde oturuyosun

Bende Muzaffer sengulde doğum yaptım canım şuan ona gitmiorum çünkü 5dk zor bakıo kaynanamgile yakın ömür tıpta Kadriye hanım var çok güzel ilgileniyor ama hamile kalırsam Muzaffer beye giderim yine çünkü ultrason bilgisi falan güzel Bahçeşehir de oturuyorum canım sen

hanımlar sesiniz gene kesildi

Kızlar sanırım ben yumurtluyorum kürtajdan bugün 11.günüm ve inanılmaz sağ kasık ağrım vardı sağdan yumurtluyorum galiba çünkü ultrasonda çocuk sağdaydı önceki gebeliğimde. neyse dedim bakayım bi ov testine koyu çıkarsa gebelik testi yaparım onda da koyu çıkarsa hcg düşmemiş yapmam bi daha. neyse yaptım ov testi koyu çıktı ardından gebelik testi yaptım silik çıktı yumurtlama yakın demi ben yanlış düşünmüyorum? ağrılarımdan biliyorum çünkü

Yumurtluyo olabilirsin canım. Üstüne 14 sayarsak 25.gün civarı adet olman lazım o zaman. Gerçi 25 biraz erken olabilir. Genelde doktorlar 30-40 gün içerisinde adet olunuyo diyolar, ben de 34.gün olmuştum. Ama belli olmaz tabi, belki yumurtluyosundur

canım öncekinde de 13.gün yumurta çatlamıştı acaba yine mi olacak dediğin civarlar adet olabilirim benim lohusalığım bile çok sürmemişti hemen adet olup kesilmiştim toplamda 23-24 gün civarı lohusalık yaşamıştım bilemedim ki şimdi bak dur resmini atayım

Eklentiler

• Screenshot_20180916-214420.png
    207,2 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba bende hacamat yaptırmayı düşünüyorum hamile kalabilmeye bi faydası olur mu acaba bide hacamattan sonra iz kalma durumu olur mu biraz korkuyorum ama yaptırmakta kararlıyım.

Kızlar adetimin 8 günü takvime göre ovulasyon dönemine 2 gün var diyo ama cok akıntım var normal mı sarı akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…