Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarına kadar olmazsam yapıcam kuzum sende nasıl durumlar :) ben regl olduğumda belimden çok rahmim ağrır iki üç kere o ağrı oldu ama gelmedi kırmızılar :)
Sen de benm gibisin kuzum, Rahim ağrıyor reglde :)
Ayy hadi hayırlısıyla gelmez inşaallah reglin balım :)
Bende değişen bir şey yok valla canım bekleyiş içindeyim :)

Sen de benm gibisin kuzum, Rahim ağrıyor reglde :)
Ayy hadi hayırlısıyla gelmez inşaallah reglin balım :)
Bende değişen bir şey yok valla canım bekleyiş içindeyim :)
Amin canım benim :) bi test yapsaydın tekrar leke geliyo mu hala :)

Ben ne zaman test yapsam yarım saat sonra adet oluyorum beyin izin veriyor herhalde :) R4bi4 R4bi4 sen bi test yap kuzum. Senin için ben heyecanlanıyorum yahu

Amin canım benim :) bi test yapsaydın tekrar leke geliyo mu hala :)
test elimde yok kuzum, Sipariş verdim ne zaman gelir bilmiyorum :) O zamana kadar Allah büyük :dua: Leke yok şimdi balım kesilmiş ama adet sancım var :/

Ben ne zaman test yapsam yarım saat sonra adet oluyorum beyin izin veriyor herhalde :) R4bi4 R4bi4 sen bi test yap kuzum. Senin için ben heyecanlanıyorum yahu
Regl mi oldun canım :/

Ayy eczane tanıdık diye eşim gitmedi balım ben de bekliyorum öyle :)

Henüz gelen giden yok kuzum ya bakalım bi şeyde hissetmiyorum bakalım sonumuz ne olacak bir haftadır kafayı yicem saçma sapan rüyalar korkulu korkulu uykusuzluk falan kendimde değilim acaba oldu da ondan mu diyorum sonra kazanın etkisini atamamış olabilirim evet diyorum ne düşüneceğimi bilmiyorum
Yavrm insallah gelmistir kuzunn cnm bnm istedigimiz o yonde her ikiside olabilr ama biz olumlu olani dusunelim olurmu :*

Back