DayanamıyoomSon 2 tane kaldı sabredebildiğim kadar sabretcem :))
Ay canım yaa bu son günler ben ben değilim:))son 1 haftaya girene kadar iş güç temizlik diziler kafam rahat ama sonlara geldikçe fena oluyor:)kendime hakim olmaya çalışacağımKız azıcık sabret aa :)
Test için yarını bekliyordun değil miyok bitanem, adet sancılarım geliyor gidiyor, hâlâ sökülmedi :)
Güldürdün kız allahta seni güldürsünDayanamıyoom
az dişini sık canım bak bi tane test kaldı elinde :)Ay canım yaa bu son günler ben ben değilim:))son 1 haftaya girene kadar iş güç temizlik diziler kafam rahat ama sonlara geldikçe fena oluyor:)kendime hakim olmaya çalışacağım
test sipariş verdim canım, gelene kadar reglim gelmezse geldiğinde yaparım artık :)Test için yarını bekliyordun değil mi
ayy hadi inşallahh gelmiştir bebişin balım :) )Güldürdün kız allahta seni güldürsün
Bence adet olcam ben öyle his var içimde:)ayy hadi inşallahh gelmiştir bebişin balım :) )
Adet gelmeden umudunu kaybetme canım :)Bence adet olcam ben öyle his var içimde:)
Sonra üzülüyom ama :))Adet gelmeden umudunu kaybetme canım :)
valla hepimiz hayal kırıklığına uğruyoruz kuzum her ay hüsranla bitiyor :/ İnşaallah güzel haberlerini alıcaz canım benimSonra üzülüyom ama :))
Yok kuzum henüz baş göstermedi umudum yok ama yerini bebişe bıraktıysa ne güzel olur :):):)İşte var ama ona randevu alıyorum bi bakıyorum başka bi dr muayene ediyor kuzum
Sen ne durumdasın geldi mi kırmızılar balım :)
İyiyim canım temizlik ve sıcakla uğraşıyorum sen Napiosun kuzumNasılsın canım :)
İnşaallah ona gerek kalmadan gelir bebiş canım benim Meryem ana otuyla da baya hamile kalan oluyo sen onu dene bu ayda inşaallah tutar tatlımKullandm kullandm yavrm klomen sonasi femara sonasi gonal f artk asilama olucak son care
Henüz gelen giden yok kuzum ya bakalım bi şeyde hissetmiyorum bakalım sonumuz ne olacak bir haftadır kafayı yicem saçma sapan rüyalar korkulu korkulu uykusuzluk falan kendimde değilim acaba oldu da ondan mu diyorum sonra kazanın etkisini atamamış olabilirim evet diyorum ne düşüneceğimi bilmiyorumIns cnm bnm sende durumlar ne bakam :)
Dün pembe lekelenmem vardı canım regl sancım var sökülür herhaldeRabiş kız var mı gelişme geçti mi günün
balım ben çok anlamıyorum ama normal sankikızlar şuna bir bakarmısınız
ben de soğukla mücadele balım :) Kolay gelsin canımİyiyim canım temizlik ve sıcakla uğraşıyorum sen Napiosun kuzum
Canım test yap regl belirtin yoksa :) Neden olmasın :)Yok kuzum henüz baş göstermedi umudum yok ama yerini bebişe bıraktıysa ne güzel olur :):):)
Bazen acil Doğuma falan gidiyorlar ya kuzum o yüzden olmayabiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?