Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 1.5yil olmak üzere eşim şehir dışında calisiodu benim 2ayda bi deneme sansimiz vardı daha tutturamadık bakın eşim tedavi goruyo

Kesinlikle yumurtalara çok faydası oluyo, ben de adet olayın hemen 2.gün başlıcam canım. Hadi hayırlısı bakalım
Aynn kuzummm kesinlikle fatdasi var bi kere yapmistm 10. Gun catlamaya hazirlardi :) tedavi gordugum zamanlarla ayni zamanda buyumuslerdi.bakalim bu ayda bunu yapayim dedm hayirlisi Rabbimden..gelince basla tavsiye edermm:) oyy bi de o tadi biraz guzel olaydiii oyyyyy

Hay Allah ya nasi denk gelmis ole Rabbim beterinden korusun :))

Günaydın kızlar eşime test al dedim dün 1 tanecik o da 2 tane almış durur muyum:)ve tabiki negatif bat 5 gun var erken yaptım farkındayım ama bu son günler duramıyorum:)hayırlısı olsun

Femara daha guclu bi ilac klomenin bi tik ustu..yenibay yeni umutlar diyerk yola devam :)

Cansinnn yaaa insallah hep beraber birbirimizin haberlerine sevinelim burda kuzummm

Günaydın kızlar eşime test al dedim dün 1 tanecik o da 2 tane almış durur muyum:)ve tabiki negatif bat 5 gun var erken yaptım farkındayım ama bu son günler duramıyorum:)hayırlısı olsun
Kız azıcık sabret aa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…