Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım bende öle ya stres yapiyorum denedikten sonra sürekli aklımda acaba oldumu olacakmı falan takıntı yapıyorum buayda olmazsa bidahaki ay yine gidicem doktora doktorum buay bekle dedi bakalim

Anladım canım bende öle ya stres yapiyorum denedikten sonra sürekli aklımda acaba oldumu olacakmı falan takıntı yapıyorum buayda olmazsa bidahaki ay yine gidicem doktora doktorum buay bekle dedi bakalim
Hadi inş kuzum çok zor bir süreç aman bu ay saldım tamamen kendimi kitap okuma ve dizi izliyom sürekli düşünmemek için gercekten de aklıma gelmiyor

Hadi inş kuzum çok zor bir süreç aman bu ay saldım tamamen kendimi kitap okuma ve dizi izliyom sürekli düşünmemek için gercekten de aklıma gelmiyor
Aynen canım bende tamamen saldım çok üstüne düşmek istemiyorum artık bize kızım anaokuluna baslicak okul telaşı falan filan buay zaten hiiiiic umudum yok

Hayat ne garip. gülmek ve ağlamak ince bi çizgi önceleri adet olmayayım diye bekliyordum şimdi adet olmayı bekliyorum allah hepinizin gönlüne göre versin
Aynısını yaşadım ve hep aynısını düşündüm canım :) bi de 3 ay korunman iyi olur demişti doktorum 3 ay hep gün saydıö adet olayım bitsin diye

Aynen canım bende tamamen saldım çok üstüne düşmek istemiyorum artık bize kızım anaokuluna baslicak okul telaşı falan filan buay zaten hiiiiic umudum yok
canim nezamandir ikinci gebeligi istiyorsunuz bende ikinci dusunuyorum 5.nci ayım bu ay olmadi bir kimyasal gebelik gecirdim mayista enfeksiyonum.cok yüksekti gecen ay tedavim bitti bakalım bu ay ne olacak ocaga kadar bekleyip esimle kontrole gidicez olmazsa yine

Nezaket Kadıoğlu işinin ehli doktor canım onu öneririm bugün de adı geçti konuşmamızda yengemde ona rast gelmiş çok memnunum çok ilgili bi doktor dedi o da :)
Baktım hakkında bi yorum falan bulamadım kuzum :) Bi de istediğim doktora randevu alınca gidiyorum başka bi doktor var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…