Aynen öyle canım duramıyorum oyuncak gibi sürekli aklım onda oluyor çok alınca:)o yüzden artık en fazla 2 tane almaya karar verdim:)Ben de yapıyorum elimde olursa yaa :))
Canım valla bugün düğün falan vardı gündüz oradaydım şimdide öle evdeyim yorulmusummHayırlı sabahlar olsun canım :) uyumuşum her zamanki gibi sen ne yapıyorsun balım :)
Hayırlı olsun canım kimin düğün :)Canım valla bugün düğün falan vardı gündüz oradaydım şimdide öle evdeyim yorulmusumm
Sen ne durumdasın canımArkadaşlar batı bugün olanlar vardı durumunuz ne acaba belirtiniz varmı??
biraz heyecanlı biraz stresli biraz kaygılı daha sayayımmıSen ne durumdasın canım
Testin fotosu varsa atar mısın kuzum valla merak ettim :)biraz heyecanlı biraz stresli biraz kaygılı daha sayayımmıhenüz adet olmadım hiç bi belirtim yok ilk defa sadece şeffaf akıntım var biraz o kadar test yapmıştım gün içinde varla yok arası bişey yada ben öyle görüyom :)) bekliyom bakalım hayırlısı olsun
Sağlık olsun canım, umutlar Ekime inşaallah :)Kizlarr, test yaptim sonuc negatif. Sonraki aylar icn beklemedeyim.
Belli olmuyo fotoda canımTestin fotosu varsa atar mısın kuzum valla merak ettim :)
Apartmanda komşunun kızı evlendi canimHayırlı olsun canım kimin düğün :)
T çizgisinde beyaz kabarıklığı çizgi sanma nolur kuzumBelli olmuyo fotoda canım
Hoşgeldin :)MerhAba 3 yıllık evliyim. 1 yıldır korunmuyoruz. 30 yaşındayım. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Bende sizler gibi sabırla bekliyorum. Başlığı görünce yazmak istedim. Belki bu bekleyişte burası bana iyi gelir.. hepimiz birbirimize iyi geliriz belki :)
Hoşbuldum canım :)Hoşgeldin :)
İşte emin olamadım zaten 2 gün kala bildiğimiz silik çizgi vardı sonra negatif oldu bişey anlamadım bekleyip göreceğizT çizgisinde beyaz kabarıklığı çizgi sanma nolur kuzumçooook büyük hayal kırıklığı oluyor. Bana da hayali çizgi var gibi geldi inşallah vardır.
böyle de göremedim kuzum inşaallah gelmiştir bebişin, sen çok bekledin bu günüBelli olmuyo fotoda canım
Hoşgeldin canım :)MerhAba 3 yıllık evliyim. 1 yıldır korunmuyoruz. 30 yaşındayım. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Bende sizler gibi sabırla bekliyorum. Başlığı görünce yazmak istedim. Belki bu bekleyişte burası bana iyi gelir.. hepimiz birbirimize iyi geliriz belki :)
Bir yastıkta kocasınlar balım :)Apartmanda komşunun kızı evlendi canim
Amin kuzum sen naptın lekelenme devam edio mu günün gecmismiydi canimBir yastıkta kocasınlar balım :)
dün batımdı balım. hâlâ devam ediyor sökülecek herhalde :)Amin kuzum sen naptın lekelenme devam edio mu günün gecmismiydi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?