Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde alınca daha pahalıya geliyor canım ama benim gibi elinde çok olunca günde 2şer 3 er yapınca israf oluyor.
Günde 2-3 gebelik testi mi yapıyorsun canım anlamadım :)

Dün akşam tuhaf sancılarım karnimin alt tarafinda,usumem vardı üşüttüm heralde dedim.Bugün de mide bulantım ve inanılmaz halsizligim var okul işlerimi yapmam gerekiyor kalkamıyorum.Bat 22 eylül acaba belirti midir 4 gün kala testlere başlıcam:) çok çalışmam lazım cook:)
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim =)

Demi kuzum o yüzden dedim R4bi4 R4bi4 ya ilişki olmaz dedi ya vakit kaybetmez diye
Aynn yavrmm bazilari korunmayi oneriyor bn o zamanlar bilmeden herkes korunuyo diye biliyodum :))) korun demelerindeki amac yumurtaliklar isina maruz kaldigi icin saglikli gebelik olusmaz demisti gerci bi yil oldu hala yk :(

Yaptığım oldu:)geçen aylarda elimde bol olunca birini yapıyordum acaba yanlış mı yaptım diye tekrar yapıyordum ve tekrar:)o yüzden çok alamıyorum bitiyor hemen pzts 2 tane alırım
ben 10'lu almıştım 3 - 4 ay elimdeydi canım :) Dedim bu sefer fazla alayım, eczane tanıdık olduğu için eşim de gitmek istemiyor, bulunsun elimin altında :)

Back