Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay canım ne kadar olumlu konuşmuşsun çok teşekkür ederim tatlı diline :) amiin inşallah canım, hepimiz hamile kalalım artık inşallah
canım umut olduysam ne mutlu bana. hepimiz için en hayırlı en güzel zamanda gelsin meleklerimiz inşallah..

rica ederim beybi işe yararsa ne güzel hsg adetin kaçıncı günü yapılmalı bilemiyorum tatlım. onu iyice öğrenip o doğrultuda al randevunu istersen. ebe konusunu da araştır bakalım aynen
bu arada ilişki sonrası durumlar için kafama takıldı. en son ne zaman smear bakılmıştı? bu tür şikayetlerde vajinal muayene artı smear istiyor doktorlar. yakın zamanda yaptırmadıysan görünmeni öneririm. rahiç ağzı yarası falan da olabilir eğer bugünlerde adet olmazsan. acaba yerleşme mi diye de düşünüyorum gerçi

dediğin gibi canım benim, hak edene hak ettiği gibi davranmak lazım. alttan aldıkça tepene çıkmaya çalışıyorlar..

canım uht yazan pastörize edilmiş süt içebilirsin. bu aralar şarbon muhabbeti nedeniyle özellikle uht öneriyorlar..

Sağol canım. Bende ondan merak ettim zaten.

canım uht yazan pastörize edilmiş süt içebilirsin. bu aralar şarbon muhabbeti nedeniyle özellikle uht öneriyorlar..[/QUOTE]

Gelmedi, geleceğini de sanmıyorum stres yaptım hep, gecikicek :/

Hiç bilmiyorum canım, eşim kanıma girdi yoksa ilişki aklımda yoktu benim Testim de kalmadı zaten, sipariş verdim artık ne zaman gelir bilmem
Sakin ol tatlım ya valla böyle böyle kendimize yazık ediyoruz inşaallah vardır sen yine de dikkat et kendine

Kesinlikle katılıyorum nişan kına sancılı geçti bizim hep alttan aldım abilerim vermicekti yoksa sonra baktım ki tepeme edecekler ayarı verdim ondan sonra kv çekiniyo benden bi de arkadaşım vermiş ayarı ondan sonra külliyen kestiama görümce arsız anlamıyo dangalak :)

keşkee yerleşme olsa canım, o da ilişki sonrasını mı buldu derim
En son Martta smear yaptırdım canım, onu da tekrar yaptırayım aradan çıksın. Kötü bir şey olmasın da inşaallah
Kurban kesicem bebiş olsa valla artık

Canım benim inşallah Allah hayırlı evlatlarımızı hayırlı zamanda nasip etsin hepimize
Söylediğine katılıyorum olumlu düşünmeye calisiyorum

Bata 3 gün kaldı test yapmamak için zor tutuyorum kendimi acaba erken mi ki yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…