- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Sütaş ya da pınar marka al onlar kaliteli en azındanBaktım yazmıyor![]()
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütaş ya da pınar marka al onlar kaliteli en azındanBaktım yazmıyor![]()
canım umut olduysam ne mutlu bana. hepimiz için en hayırlı en güzel zamanda gelsin meleklerimiz inşallah..Ay canım ne kadar olumlu konuşmuşsun çok teşekkür ederim tatlı diline :) amiin inşallah canım, hepimiz hamile kalalım artık inşallah
rica ederim beybi işe yararsa ne güzelKuzum maşaallah sen de bizim kadar döktürmüşsün :) Bi nefeste okudum yazdıklarını. Gerçekten doğru söylüyorsun. Bu konularda bilinçli olmak kadar mühim bir şey yok valla.
Ben tekrar Ankaraya gidicem hsg için canım ama adetim bitmiş olacak . korunsam hsg çektirirler mi acaba. yani randevu almak için adetli olmak lazımmış da :/
Ebe konusunda her ne kadar gitmek istesem de tedirginim detaylı araştırayım :)
dediğin gibi canım benim, hak edene hak ettiği gibi davranmak lazım. alttan aldıkça tepene çıkmaya çalışıyorlar..Ay sinir oluyorum öyle insan tiplerine benim kv benden çekiniyoda Allahtan öyle şeyler yapmıyor yoksa ben duramaz ağzının payını veririm görümcemde salağın önde gideni işte annesine iş yaptırıyor kendi kv miş gibi davranıyor falan dün akşam aldı o da ağzının payını ama insan olmayana elden bi şey gelmiyo![]()
canım uht yazan pastörize edilmiş süt içebilirsin. bu aralar şarbon muhabbeti nedeniyle özellikle uht öneriyorlar..Kızlar ya ben bir şey sorucam. Benim doktorum süt iç dedi. Bende kutu sütü alıp içiyorum. Evde kaynatırsam hem kokusuna dayanamm hemde süt alabileceğim bir yer yok. Sizce kutu sütü zararlı mı?? Diğerini hamile değilken bile zor pişirirdim.bilgisi olan varsa yardım edebilir mi??
Canım pastörize sütler var onları tercih et üstünde yazıyo pastörize süt diyeBilmiyorum ki edilmiş mi edilmemiş mi
Sen git
Sakin ol tatlım ya valla böyle böyle kendimize yazık ediyoruz inşaallah vardır sen yine de dikkat et kendineGelmedi, geleceğini de sanmıyorum stres yaptım hep, gecikicek :/
Hiç bilmiyorum canım, eşim kanıma girdi yoksa ilişki aklımda yoktu benimTestim de kalmadı zaten, sipariş verdim artık ne zaman gelir bilmem
![]()
Kesinlikle katılıyorum nişan kına sancılı geçti bizim hep alttan aldım abilerim vermicekti yoksa sonra baktım ki tepeme edecekler ayarı verdim ondan sonra kv çekiniyo benden bi de arkadaşım vermiş ayarı ondan sonra külliyen kesticanım umut olduysam ne mutlu bana. hepimiz için en hayırlı en güzel zamanda gelsin meleklerimiz inşallah..
rica ederim beybi işe yararsa ne güzelhsg adetin kaçıncı günü yapılmalı bilemiyorum tatlım. onu iyice öğrenip o doğrultuda al randevunu istersen. ebe konusunu da araştır bakalım aynen
bu arada ilişki sonrası durumlar için kafama takıldı. en son ne zaman smear bakılmıştı? bu tür şikayetlerde vajinal muayene artı smear istiyor doktorlar. yakın zamanda yaptırmadıysan görünmeni öneririm. rahiç ağzı yarası falan da olabilir eğer bugünlerde adet olmazsan. acaba yerleşme mi diye de düşünüyorum gerçi
dediğin gibi canım benim, hak edene hak ettiği gibi davranmak lazım. alttan aldıkça tepene çıkmaya çalışıyorlar..
canım uht yazan pastörize edilmiş süt içebilirsin. bu aralar şarbon muhabbeti nedeniyle özellikle uht öneriyorlar..
keşkee yerleşme olsa canım, o da ilişki sonrasını mı buldu derimrica ederim beybi işe yararsa ne güzelhsg adetin kaçıncı günü yapılmalı bilemiyorum tatlım. onu iyice öğrenip o doğrultuda al randevunu istersen. ebe konusunu da araştır bakalım aynen
bu arada ilişki sonrası durumlar için kafama takıldı. en son ne zaman smear bakılmıştı? bu tür şikayetlerde vajinal muayene artı smear istiyor doktorlar. yakın zamanda yaptırmadıysan görünmeni öneririm. rahiç ağzı yarası falan da olabilir eğer bugünlerde adet olmazsan. acaba yerleşme mi diye de düşünüyorum gerçi![]()
Gelsin cumadan ben gideyim kuzum, diycem ya sen ya benSen git![]()
Sefilleri oynuyoruz canımSakin ol tatlım ya valla böyle böyle kendimize yazık ediyoruz inşaallah vardır sen yine de dikkat et kendine
İnşallah canım faydası olsuniçinde aslanpençesi olduğu için hormonları da dengeler sanırım kuzum :) valla ben çok sistit olurum. onun için kullanayım inşaallah işe yarar:)
Gülen yüzlü her şeye kabulüm:) o c t kadar koyu oldu mu muhabbetine inanmıyorum. Tutturamam gibi geliyorDemek ki başka markanın başka marka olsun kuzu olmuyor mu
Yok kuzum onda da cıkıyordu gülen yüz o yüzden dedimGülen yüzlü her şeye kabulüm:) o c t kadar koyu oldu mu muhabbetine inanmıyorum. Tutturamam gibi geliyor![]()
O zaman yine sana kaldı iş :) gidebildiğin bi gün bana yazarsın olur muYok kuzum onda da cıkıyordu gülen yüz o yüzden dedim
Canım benim inşallah Allah hayırlı evlatlarımızı hayırlı zamanda nasip etsin hepimizekızlar yazılar gene birikmiş, hey maşallah oku oku zor bitirdim :)
hastanelerle maalesef pek bir içli dışlı olan ve bu konularda okumaya araştırmaya meraklı biri olarak nacizane biraz tavsiye vereyim istedim. doğru olmadığını düşündüğünüz noktalar olursa birlikte düzeltiriz elbette, kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem.
30 yaş altı için 1 sene, üstü için 6 aylık denemeden sonra doktorlar aksiyon alınmasını öneriyor. bunun da sebebi, hsg dediğimiz şeyin her ne kadar tüplerin durumunu gösterme, ufak tıkanıklıkları açma ve böylece sonraki aylarda hamilelik şansını arttırmak gibi nimetleri olsa da, vücuda dışarıdan bir şey enjekte edildiği için ufak da olsa enfeksiyon oluşturma, tüpte sıvı birikmesi vb. riskleri mevcut. ayrıca klomen vb. yumurta geliştirici ve çatlatıcı ilaçların da, yumurtlama düzeni normal olan bir kadında haddinden fazla yumurta oluşturması, kiste sebep olması gibi riskleri var. ve hormonal ilaçlar olduğu için vücuda başka yan etkileri de vardır elbette. aşılama ve tüp tedavisi de maddi manevi yorulmanın dışında, yine hormon durumlarıyla oynanması, düşük rezervlilerin yumurta rezervini daha da düşürmesi gibi olumsuzluklar içerebiliyor. bu nedenler dolayısıyla mümkün olduğunca doğal yollar çerçevesinde hareket etmek gerekiyor.
doğal gebelik elde edilmesi halinde, düşük ya da kimyasal olsa bile bir süre daha doğal denenmesini öneriyorlar. çünkü demek ki vücut hamileliğe uygun demek oluyor.. eğer 6 ay ya da 1 sene sonrasında hala gebelik oluşmadıysa, o zaman ileri boyutta tahliller gerekiyor. kadının hormon durumu, yumurtanın ne zaman ne kalitede oluştuğu, erkekteki sperm durumu inceleniyor. aşılama vs. yapılacaksa hsg çekiliyor ki o kadar emek boşa gitmesin.
benim bildiğim kadarıyla durum bu. beklemek çok zor ama olayı çok yönlü düşününce daha anlaşılır oluyor sanki..
canım sen 1 seneyi doldurmuşsun. mümkünse hsg çektir, dediğin gibi tüm kürler şu bu boş eğer orada bir sıkıntı varsa. eşin de baktırsın derim. ona göre bir şey planlarsınız. ebe konusunda da ciddi bir müdahale olmayacaksa kontrol etmece gibi olacaksa sen bilirsin. ama ben hep tırsarım böyle şeylerden Allah korusun. inşallah şifanı en yakında bulacaksın beybi..
kızlar düşük için çok geçmiş olsun Allah en yakın zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin. az daha sabredin bence demek ki bünyeniz hamile kalabiliyor bu şekilde olumlu düşünün. stresten arınınca gelir minnoşunuz :)
görümcen bombaymış kuzum :) ama tanımışssın ona göre tavır alırsın, dikkatli olursun
benim de geçen kv bizdeydi. çay koymuşum böyle ışığa tutup bakıyor. eşime diyor ki bilmem ne hanımın ıhlamuru gibi olmamış mıanne ver koyultayım dedim. ay yok yok falan yapıyor. gittim çat diye aldım elinden koyultup geri verdim. oysa insan gibi kızım rica etsem az demli koy dese aynı hesap olacaktı. puf..
oyy karşılıklı aşk mı yaşıyoz biz acebaabata az kalmış neden umutsuzsun ki yavrum? adet ile gebelik belirtileri benzer derler du bakalı nolcek. küre karşı değilim aslında çok karıştırmadıkça işe yaradıklarına şahidim de. aşılama için bence moral motivasyon olarak çok hazır olmanız lazım. 1 ay daha kendim çabalayayım diyorsan yap derim. ot ile ballı kür karışık kullanılabiliyor mu bilmiyorum. diğer kızlar da yorum yapsın bakalım =)
canım sen gene de tedbirli davran tabi ama doktor da hamileliği göz önünde bulundurup vermiştir ilaçları :) inşallah geçer hemencik bol su iç, yoğurt falan ye
Tamm cnmO zaman yine sana kaldı iş :) gidebildiğin bi gün bana yazarsın olur mu
erken canımBata 3 gün kaldı test yapmamak için zor tutuyorum kendimi acaba erken mi ki yapsam