İnş doğrudurBi arkadaşıma sordum şimdi akın eczanesi dedi. Bi arayayım. Yurt dışından da buldum ama dolar üstünden satıyor :) fiyatları ne ben söyleyim ne sen sor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş doğrudurBi arkadaşıma sordum şimdi akın eczanesi dedi. Bi arayayım. Yurt dışından da buldum ama dolar üstünden satıyor :) fiyatları ne ben söyleyim ne sen sor
Gelmedi, geleceğini de sanmıyorum stres yaptım hep, gecikicek :/Geldi mi ki regl ?![]()
Hiç bilmiyorum canım, eşim kanıma girdi yoksa ilişki aklımda yoktu benimAslında regle 5 gün kala ilişki kesin diyorlar bebiş varsa diye niye oluyo ki senin böyle ya
Demek ki başka markanın başka marka olsun kuzu olmuyor muAradım eczaneyi Türkiye'ye gelmiyor artık dedi. Predictor alabilirsin dedi. İnernetten alayım madem
doğru canım hayat mucizelerle dolu :)Benimde hiç belirti yoktu bu bir kriter değil canim
Aynen canım 5 gün kala kesin diyo doktorlar nedense tamda o sıralar yada hasta olduğun sıralar kuduruyorlar bizimkilerdeGelmedi, geleceğini de sanmıyorum stres yaptım hep, gecikicek :/
Hiç bilmiyorum canım, eşim kanıma girdi yoksa ilişki aklımda yoktu benimTestim de kalmadı zaten, sipariş verdim artık ne zaman gelir bilmem
![]()
Keseceksin uçkurlarını o olacakAynen canım 5 gün kala kesin diyo doktorlar nedense tamda o sıralar yada hasta olduğun sıralar kuduruyorlar bizimkilerde
pastörize edilmişse neden zararlı olsun canımKızlar ya ben bir şey sorucam. Benim doktorum süt iç dedi. Bende kutu sütü alıp içiyorum. Evde kaynatırsam hem kokusuna dayanamm hemde süt alabileceğim bir yer yok. Sizce kutu sütü zararlı mı?? Diğerini hamile değilken bile zor pişirirdim.bilgisi olan varsa yardım edebilir mi??
Keseceksin uçkurlarını o olacak
Soğutuyorlar adamı.
Of ya bebeği geçtim inşaallah kötü bir şey yoktur![]()
İnşaallah canım bekleyiş içindeyim işte
Hadi git test al ya heycancan ölücemdoğru canım hayat mucizelerle dolu :)
Bencede test alsınnnnnHadi git test al ya heycancan ölücem
Bundan böyle ovulasyon günleri dışında yasaklayalım valla olmuyor böyle. sağlığımızdan önemli değil canım , onlara göre hava hoşzararı yine bize kuzu zaten gelmiyor minnaklarımız bu sefer hiç gelmeyecekler
![]()
Bilmiyorum ki edilmiş mi edilmemiş mipastörize edilmişse neden zararlı olsun canım
üzerinde yazarBilmiyorum ki edilmiş mi edilmemiş mi
Baktım yazmıyorüzerinde yazar
Tüh
Uht tekniği yazıyor başka pastorize kelimesi falan geçmiyorüzerinde yazar