Bi haftadır kasıklarımda değişik bi sğrı var ya ayaklarımı üşüttüm ya bişiler var. Hayırlısı olur inşallaherken canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi haftadır kasıklarımda değişik bi sğrı var ya ayaklarımı üşüttüm ya bişiler var. Hayırlısı olur inşallaherken canım
Aynen canım pik olmuş değerlendiir :)
İnşaallah bebiştendir balım ama test yapmaBi haftadır kasıklarımda değişik bi sğrı var ya ayaklarımı üşüttüm ya bişiler var. Hayırlısı olur inşallah
Pastörizasyon dedikleri sütün doğallığına hiçbir zarar vermeyen, aksine içindeki faydaları koruyan bir çeşit ısıtma işlemi... Günlük süt de UHT süt de pastörize süt en nihayetinde... İyi firmalar aldıkları sütün de iyi olmasına özen gösteriyor. Güvenle içebilirsin canım.canım umut olduysam ne mutlu bana. hepimiz için en hayırlı en güzel zamanda gelsin meleklerimiz inşallah..
rica ederim beybi işe yararsa ne güzelhsg adetin kaçıncı günü yapılmalı bilemiyorum tatlım. onu iyice öğrenip o doğrultuda al randevunu istersen. ebe konusunu da araştır bakalım aynen
bu arada ilişki sonrası durumlar için kafama takıldı. en son ne zaman smear bakılmıştı? bu tür şikayetlerde vajinal muayene artı smear istiyor doktorlar. yakın zamanda yaptırmadıysan görünmeni öneririm. rahiç ağzı yarası falan da olabilir eğer bugünlerde adet olmazsan. acaba yerleşme mi diye de düşünüyorum gerçi
dediğin gibi canım benim, hak edene hak ettiği gibi davranmak lazım. alttan aldıkça tepene çıkmaya çalışıyorlar..
canım uht yazan pastörize edilmiş süt içebilirsin. bu aralar şarbon muhabbeti nedeniyle özellikle uht öneriyorlar..
yok gelmedi reglim, akıntıyla karışık kahve bi lekelenme. göğüs ağrısı dışında zerre belirti yok :/
hayirli olsun darisi basimiza insallah...Merhaba kizlar.gecen aydan beri ugrayamadim hic.enfeksiyon ve rahim temizlensin diye sogan kuru yapmistim gecen ay.ovulasyon testiyle destekleyince bata 6 gun kala silik cizgiyi gordum ins saglikli bir gebelik olur.allhim butun arkadadaslara nasip etsinn
Kan verdin mi canım, sağlıkla kucağına al inşaallah :)Merhaba kizlar.gecen aydan beri ugrayamadim hic.enfeksiyon ve rahim temizlensin diye sogan kuru yapmistim gecen ay.ovulasyon testiyle destekleyince bata 6 gun kala silik cizgiyi gordum ins saglikli bir gebelik olur.allhim butun arkadadaslara nasip etsinn
Normale döner o kuzum :)valla bende 10 gün olalı kürtaj oldum bugün deneme amaçlı ov yaptım kopkoyu çıktı heralde hala vücut kendini hamile sanıyo :)
nasıl anlicam yumurtladığımı :) kasık sancılarım oluyo ara sıraNormale döner o kuzum :)
uzayan akıntıyı gördün mü çalışmalara başla canım :)nasıl anlicam yumurtladığımı :) kasık sancılarım oluyo ara sıra
Sıkıyım o zaman dişimi :)İnşaallah bebiştendir balım ama test yapma
hamile olduğum ay öyle anlamıştım ov testiylede onaylamıştım ama kürtajdan sonra nerdeyse hep akıntı hali var benim işim zor en iyisi bir adet geçirmek :)uzayan akıntıyı gördün mü çalışmalara başla canım :)
Aynn sorma rahat olamiyo insn yaaSenin günlerin de yoğun geçiyor maşaallah balım :) Vakitleri dolu dolu değerlendirmek gibisi yok valla :)
#Geldim şükür canım baba evinde çok rahatım bekar gibiyim ama kaynanada öyle rahat değilim maalesef o yüzden evime kavuştuğum için deli gibi seviniyorum![]()
Bnmki sizinkilerden once tesrif etti bugun kuzumSevgili battaşlarım umarım kırmızılar gelmez =)
Kesinlikle canım teslimiyet gösterebilsek hem daha kolay olacak hemde Rabbim teslimiyetimize verecek belki de işte insanoğlu her şey kendi kontrolünde olsun istiyo :)Sefilleri oynuyoruz canımŞunu da biliyoruz ki Mevlam istemezse yaprak bile kıpırdamıyor :)
Hadi ya neden erken oldu ki beni yanlış bıraktı gelmeyesiceBnmki sizinkilerden once tesrif etti bugun kuzumyeni bat 14 ekim
Hadii . sabredememiş desene balım. Umutlar Ekime inşaallahBnmki sizinkilerden once tesrif etti bugun kuzumyeni bat 14 ekim