Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geldi mi ki regl ?
Gelmedi, geleceğini de sanmıyorum stres yaptım hep, gecikicek :/

Aslında regle 5 gün kala ilişki kesin diyorlar bebiş varsa diye niye oluyo ki senin böyle ya
Hiç bilmiyorum canım, eşim kanıma girdi yoksa ilişki aklımda yoktu benim Testim de kalmadı zaten, sipariş verdim artık ne zaman gelir bilmem

Gelmedi, geleceğini de sanmıyorum stres yaptım hep, gecikicek :/

Hiç bilmiyorum canım, eşim kanıma girdi yoksa ilişki aklımda yoktu benim Testim de kalmadı zaten, sipariş verdim artık ne zaman gelir bilmem
Aynen canım 5 gün kala kesin diyo doktorlar nedense tamda o sıralar yada hasta olduğun sıralar kuduruyorlar bizimkilerde

Kızlar ya ben bir şey sorucam. Benim doktorum süt iç dedi. Bende kutu sütü alıp içiyorum. Evde kaynatırsam hem kokusuna dayanamm hemde süt alabileceğim bir yer yok. Sizce kutu sütü zararlı mı?? Diğerini hamile değilken bile zor pişirirdim. bilgisi olan varsa yardım edebilir mi??

pastörize edilmişse neden zararlı olsun canım

zararı yine bize kuzu zaten gelmiyor minnaklarımız bu sefer hiç gelmeyecekler
Bundan böyle ovulasyon günleri dışında yasaklayalım valla olmuyor böyle. sağlığımızdan önemli değil canım , onlara göre hava hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…