Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de iş yerim uğurmumcu ya epey yakın kuzum. Eczanenin adını söyle istersen ben bakayım. Sadece benim için gideceksen yani gitme. Bi gün buluşuruz ayrıca hatta göbek tokuştururuz inşallah
Kuzum bnım inş eczanenin adını şuan hatırlayamadım ama zaten orda tek eczane var tatbağın yani yeni açılan migrosun hemen yanı umarım yanlış şeyi görmemişimdir

aşağıdan yukarıya okuyun :)

Bu arada bilgilerini bizimle paylaştığın için teşekkürler bitanem.. ben kimyasaldan daha çok doğal ot yanlısıyım onlarla da olmuyosa tabiki tıbbi müdahale gerekiyo ama bi şey uygulamadan önce mutlaka duruma bakılması gerekiyo iki taraflı kadın ve erkekte durum ne ona göre yol alınabilir

Kuzum bnım inş eczanenin adını şuan hatırlayamadım ama zaten orda tek eczane var tatbağın yani yeni açılan migrosun hemen yanı umarım yanlış şeyi görmemişimdir
Bi arkadaşıma sordum şimdi akın eczanesi dedi. Bi arayayım. Yurt dışından da buldum ama dolar üstünden satıyor :) fiyatları ne ben söyleyim ne sen sor

Canim ben senden umutluyum içimden geçen bu bu arada herkesi çok öpüyorum sıkı takipteyim ve duacinizim benimde ilk doktor randevum 20 eylül umarım herşey yolundadır
İnşaallah canım ya
Sağ salim gelsin bebeğin inşaallah canım, bizi haberdar edersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…