Heyecanla bekliyorumO zaman tek çareMLKn un önerisi kuzum :)
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecanla bekliyorumO zaman tek çareMLKn un önerisi kuzum :)
Benim bat tarihim 14 ü yazıyo burda canım ama bi yanlışlık olmuş 16 sı gibi bat. Öncelikle senin inşallah gelmez, sonra da benim ve hiç kimsenin gelmesinSevgili battaşlarım umarım kırmızılar gelmez =)
Amiin canım, hamile olmayan kalmasın inşallahBu ay da gebeler imiz olsun. Çok amin.
İş dolayısıyla canimNeden canım ki![]()
Aaa gercekten mi bnde ortadağ :)Sancaktepe de. Çooook sevinirim
Ya inş marka olarak odur çünkü aldım üstünde iki önemli gününüzü bulmaya yarıcak kutunun üzerinde de ovu testinin üstünde gülen işaret cıkıyor diye belirtiyordu bugun kayın babama gidicem sırf markası için oradaki eczaneye giderim artıkO zaman tek çareMLKn un önerisi kuzum :)
kuzum ogün akıntıyla karışık çok ince damar şeklinde bir lekelenmem oldu nelli belirsiz bende hep ilk başta öyle olur sonra kahverengi akıntıya döner 1 2 gün içindede reglim başlar bu lekelenme çarşaöba sabah oldu ama kahverengiye dönmedi sadece akıntıyla karışık belli belirsiz bir lekelenme devam ediyor bakalım sökülecekmi yarın bat günüm:)@turko2727 nerelerdesin canım sesin çıkmıyor :)
papatyakokankadin bi topikte gördüm regl oldun mu canım
papatyam67 kuzum senin yeni batı yazmamışız.
MLKn canım senin bat ne zaman
mucizeler beklenmedik anda gelir kuzum, inşaallah senin de öyledir hiç bilemeyiz :)Benim bat tarihim 14 ü yazıyo burda canım ama bi yanlışlık olmuş 16 sı gibi bat. Öncelikle senin inşallah gelmez, sonra da benim ve hiç kimsenin gelmesingerçi ben hiç umutlu değilim, hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım bu ay. Hatta her ay psikolojik olarak mı bilmiyorum bir sürü belirtim oluyo, bu ay resmen hiçbir şey yok bende, hayırlısı...
Adet sancısı gibi ağrıların oluyor mu canım :) ayy kuzum inşaallah yerleşmedir yaakuzum ogün akıntıyla karışık çok ince damar şeklinde bir lekelenmem oldu nelli belirsiz bende hep ilk başta öyle olur sonra kahverengi akıntıya döner 1 2 gün içindede reglim başlar bu lekelenme çarşaöba sabah oldu ama kahverengiye dönmedi sadece akıntıyla karışık belli belirsiz bir lekelenme devam ediyor bakalım sökülecekmi yarın bat günüm:)
Zaten bi tek o markada bu özellik var canım dijital :)Ya inş marka olarak odur çünkü aldım üstünde iki önemli gününüzü bulmaya yarıcak kutunun üzerinde de ovu testinin üstünde gülen işaret cıkıyor diye belirtiyordu bugun kayın babama gidicem sırf markası için oradaki eczaneye giderim artık
sonrasında korunmayı öneriyolar mı?B blanche_ea @yaprakali hsg yeni tip makinlerde hiç ağrı sızı olmuyo tavsiye ederim deneyimlemiş biri olarak. C kollu makine diye geçiyo her yerde olmuyo ama normal muayene gibi ağrı sızı sıfır bi araştırın isterseniz
Ah keşke kuzım, bu ay öyle bi mucize yaşarsam şok geçiririm herhalde :)mucizeler beklenmedik anda gelir kuzum, inşaallah senin de öyledir hiç bilemeyiz :)
oluyor ama ara ara kuzum öyle sürekli değil sadece gün içinde bir yada iki kez belime bir ağrı giriyo o kadarAdet sancısı gibi ağrıların oluyor mu canım :) ayy kuzum inşaallah yerleşmedir yaa![]()
O zaman odur beyaz mavi Bi kutuda eger başka markalarda yoksa kesin odurZaten bi tek o markada bu özellik var canım dijital :)
Hayır önermediler benim de gözüm baya korkmuştu ama çok şükür hiç ağrı sızı olmadı normal muayene gibisonrasında korunmayı öneriyolar mı?
O zaman odur beyaz mavi Bi kutuda eger başka markalarda yoksa kesin odur
ayy hadi hayırlısıyla inşaallah gelmiştir bebişin balım :)oluyor ama ara ara kuzum öyle sürekli değil sadece gün içinde bir yada iki kez belime bir ağrı giriyo o kadar
Asıl ben çok sevindim. Elden bile alabilirim. Seni de görebilirim.Aaa gercekten mi bnde ortadağ :)
inşallah kuzum ama çok ümidim yok reglim başlıcak diye düşünüyorumayy hadi hayırlısıyla inşaallah gelmiştir bebişin balım :)