şok geçirme canım anın tadını çıkar :))Ah keşke kuzım, bu ay öyle bi mucize yaşarsam şok geçiririm herhalde :)
O moda girme hemen canım benim, hiç belli olmaz valla o işler :)inşallah kuzum ama çok ümidim yok reglim başlıcak diye düşünüyorum
Sen de kaybetme umudunu.O moda girme hemen canım benim, hiç belli olmaz valla o işler :)
henüz kaybetmiş değilim ama Allah bilir canımSen de kaybetme umudunu.
yok kuzum şimdi lavaboya gittim kahverengiye dönmüş akıntı sökülecek yaniO moda girme hemen canım benim, hiç belli olmaz valla o işler :)
O an bi gelsin de tadını çıkarcam kuzum :)şok geçirme canım anın tadını çıkar :))
off =( bu ay neler oluyor bizlere canım . Son batın olur inşaallah kuzum benimyok kuzum şimdi lavaboya gittim kahverengiye dönmüş akıntı sökülecek yani
hayırlısı olsun canım ne diyelim vardır vakti önümüzdeki ay evlilik yıldönümü hediyesi olur belki bizeoff =( bu ay neler oluyor bizlere canım . Son batın olur inşaallah kuzum benim
Ayy hadi inşallahh canım dualarım seninle :)hayırlısı olsun canım ne diyelim vardır vakti önümüzdeki ay evlilik yıldönümü hediyesi olur belki bize
ay inşallah kuzum dualarımdasınAyy hadi inşallahh canım dualarım seninle :)
Benim bugündü nikah günümüz ama umarım müjdeyi verebilirm eşime :)
canım sen 1 seneyi doldurmuşsun. mümkünse hsg çektir, dediğin gibi tüm kürler şu bu boş eğer orada bir sıkıntı varsa. eşin de baktırsın derim. ona göre bir şey planlarsınız. ebe konusunda da ciddi bir müdahale olmayacaksa kontrol etmece gibi olacaksa sen bilirsin. ama ben hep tırsarım böyle şeylerden Allah korusun. inşallah şifanı en yakında bulacaksın beybi..Evlendim evleneli istiyoruz canım, o yaptırmadı bir şey , gitmek de istemiyor. Bi de sıkıntı benim tüplerde sanırım
Düşük yapalı 5.ay oldu.Bir kere olduysa hemen olur diyorlardı kimi düşükten sonra 1 yıldır bekliyor kimi 5..
Hayırlısı bekleyelim bakalım bat 9
kızlar düşük için çok geçmiş olsun Allah en yakın zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin. az daha sabredin bence demek ki bünyeniz hamile kalabiliyor bu şekilde olumlu düşünün. stresten arınınca gelir minnoşunuz :)Benzer duyguları paylaşıyoruz canım. Aralıkta 8 haftalık kürtaj oldum, o bebeğime ilk denemede hamile kaldım, doktor bile korunmayı bıraktıktan sonra rahat hamile kalırsın sen diyodu ama korunmayı bırakalı bu 5.ayımız, daha yok malesef bebiş. Çok moralim bozuluyo neden böyle diye
görümcen bombaymış kuzum :) ama tanımışssın ona göre tavır alırsın, dikkatli olursunBence git kuzum ben bulsam öyle birini baktıracam kendime :):) bende bugün görümceme sinir oldum ama benle boy ölçüşemiyeceğini anladı salak :):)
oyy karşılıklı aşk mı yaşıyoz biz acebaaYavrmmm bnde sana bayiliyrm tatlisimmm iyiki varsinnn :***** aynn bakalim sanki bu ayda gitmicem gibi bilemedim.meryem ana otu getirttim hac.dan onunla bal tarcin corekotu kurunu yapsam sonaki ay mi gitsem asilama icin diyrm ck kararsizim biliyrm kurlere karsisin ama senin fikrini de merk etmiyr degilimm
canım sen gene de tedbirli davran tabi ama doktor da hamileliği göz önünde bulundurup vermiştir ilaçları :) inşallah geçer hemencik bol su iç, yoğurt falan yeBende hep sizlere bakıyorum bu sıralar hepinizin bat yaklaştı merakla güzel haberlerinizi bekliyorumm :) Bizde iyiyiz kuzum sonuçlarımı bugün gösterebildim kan ve idrar vermiştim bi dolu.. Enfeksiyon çıktı yine idrarda benim kronik sorunum zaten bu.. Antibiyotik verdi ama sabahtan beri onu araştırdım durdum kullanabiliyormuşum bi oh çektim
Ay canım ne kadar olumlu konuşmuşsun çok teşekkür ederim tatlı diline :) amiin inşallah canım, hepimiz hamile kalalım artık inşallahkızlar yazılar gene birikmiş, hey maşallah oku oku zor bitirdim :)
hastanelerle maalesef pek bir içli dışlı olan ve bu konularda okumaya araştırmaya meraklı biri olarak nacizane biraz tavsiye vereyim istedim. doğru olmadığını düşündüğünüz noktalar olursa birlikte düzeltiriz elbette, kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem.
30 yaş altı için 1 sene, üstü için 6 aylık denemeden sonra doktorlar aksiyon alınmasını öneriyor. bunun da sebebi, hsg dediğimiz şeyin her ne kadar tüplerin durumunu gösterme, ufak tıkanıklıkları açma ve böylece sonraki aylarda hamilelik şansını arttırmak gibi nimetleri olsa da, vücuda dışarıdan bir şey enjekte edildiği için ufak da olsa enfeksiyon oluşturma, tüpte sıvı birikmesi vb. riskleri mevcut. ayrıca klomen vb. yumurta geliştirici ve çatlatıcı ilaçların da, yumurtlama düzeni normal olan bir kadında haddinden fazla yumurta oluşturması, kiste sebep olması gibi riskleri var. ve hormonal ilaçlar olduğu için vücuda başka yan etkileri de vardır elbette. aşılama ve tüp tedavisi de maddi manevi yorulmanın dışında, yine hormon durumlarıyla oynanması, düşük rezervlilerin yumurta rezervini daha da düşürmesi gibi olumsuzluklar içerebiliyor. bu nedenler dolayısıyla mümkün olduğunca doğal yollar çerçevesinde hareket etmek gerekiyor.
doğal gebelik elde edilmesi halinde, düşük ya da kimyasal olsa bile bir süre daha doğal denenmesini öneriyorlar. çünkü demek ki vücut hamileliğe uygun demek oluyor.. eğer 6 ay ya da 1 sene sonrasında hala gebelik oluşmadıysa, o zaman ileri boyutta tahliller gerekiyor. kadının hormon durumu, yumurtanın ne zaman ne kalitede oluştuğu, erkekteki sperm durumu inceleniyor. aşılama vs. yapılacaksa hsg çekiliyor ki o kadar emek boşa gitmesin.
benim bildiğim kadarıyla durum bu. beklemek çok zor ama olayı çok yönlü düşününce daha anlaşılır oluyor sanki..
canım sen 1 seneyi doldurmuşsun. mümkünse hsg çektir, dediğin gibi tüm kürler şu bu boş eğer orada bir sıkıntı varsa. eşin de baktırsın derim. ona göre bir şey planlarsınız. ebe konusunda da ciddi bir müdahale olmayacaksa kontrol etmece gibi olacaksa sen bilirsin. ama ben hep tırsarım böyle şeylerden Allah korusun. inşallah şifanı en yakında bulacaksın beybi..
kızlar düşük için çok geçmiş olsun Allah en yakın zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin. az daha sabredin bence demek ki bünyeniz hamile kalabiliyor bu şekilde olumlu düşünün. stresten arınınca gelir minnoşunuz :)
görümcen bombaymış kuzum :) ama tanımışssın ona göre tavır alırsın, dikkatli olursun
benim de geçen kv bizdeydi. çay koymuşum böyle ışığa tutup bakıyor. eşime diyor ki bilmem ne hanımın ıhlamuru gibi olmamış mıanne ver koyultayım dedim. ay yok yok falan yapıyor. gittim çat diye aldım elinden koyultup geri verdim. oysa insan gibi kızım rica etsem az demli koy dese aynı hesap olacaktı. puf..
oyy karşılıklı aşk mı yaşıyoz biz acebaabata az kalmış neden umutsuzsun ki yavrum? adet ile gebelik belirtileri benzer derler du bakalı nolcek. küre karşı değilim aslında çok karıştırmadıkça işe yaradıklarına şahidim de. aşılama için bence moral motivasyon olarak çok hazır olmanız lazım. 1 ay daha kendim çabalayayım diyorsan yap derim. ot ile ballı kür karışık kullanılabiliyor mu bilmiyorum. diğer kızlar da yorum yapsın bakalım =)
canım sen gene de tedbirli davran tabi ama doktor da hamileliği göz önünde bulundurup vermiştir ilaçları :) inşallah geçer hemencik bol su iç, yoğurt falan ye
Kuzum maşaallah sen de bizim kadar döktürmüşsün :) Bi nefeste okudum yazdıklarını. Gerçekten doğru söylüyorsun. Bu konularda bilinçli olmak kadar mühim bir şey yok valla.kızlar yazılar gene birikmiş, hey maşallah oku oku zor bitirdim :)
hastanelerle maalesef pek bir içli dışlı olan ve bu konularda okumaya araştırmaya meraklı biri olarak nacizane biraz tavsiye vereyim istedim. doğru olmadığını düşündüğünüz noktalar olursa birlikte düzeltiriz elbette, kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem.
30 yaş altı için 1 sene, üstü için 6 aylık denemeden sonra doktorlar aksiyon alınmasını öneriyor. bunun da sebebi, hsg dediğimiz şeyin her ne kadar tüplerin durumunu gösterme, ufak tıkanıklıkları açma ve böylece sonraki aylarda hamilelik şansını arttırmak gibi nimetleri olsa da, vücuda dışarıdan bir şey enjekte edildiği için ufak da olsa enfeksiyon oluşturma, tüpte sıvı birikmesi vb. riskleri mevcut. ayrıca klomen vb. yumurta geliştirici ve çatlatıcı ilaçların da, yumurtlama düzeni normal olan bir kadında haddinden fazla yumurta oluşturması, kiste sebep olması gibi riskleri var. ve hormonal ilaçlar olduğu için vücuda başka yan etkileri de vardır elbette. aşılama ve tüp tedavisi de maddi manevi yorulmanın dışında, yine hormon durumlarıyla oynanması, düşük rezervlilerin yumurta rezervini daha da düşürmesi gibi olumsuzluklar içerebiliyor. bu nedenler dolayısıyla mümkün olduğunca doğal yollar çerçevesinde hareket etmek gerekiyor.
doğal gebelik elde edilmesi halinde, düşük ya da kimyasal olsa bile bir süre daha doğal denenmesini öneriyorlar. çünkü demek ki vücut hamileliğe uygun demek oluyor.. eğer 6 ay ya da 1 sene sonrasında hala gebelik oluşmadıysa, o zaman ileri boyutta tahliller gerekiyor. kadının hormon durumu, yumurtanın ne zaman ne kalitede oluştuğu, erkekteki sperm durumu inceleniyor. aşılama vs. yapılacaksa hsg çekiliyor ki o kadar emek boşa gitmesin.
benim bildiğim kadarıyla durum bu. beklemek çok zor ama olayı çok yönlü düşününce daha anlaşılır oluyor sanki..
canım sen 1 seneyi doldurmuşsun. mümkünse hsg çektir, dediğin gibi tüm kürler şu bu boş eğer orada bir sıkıntı varsa. eşin de baktırsın derim. ona göre bir şey planlarsınız. ebe konusunda da ciddi bir müdahale olmayacaksa kontrol etmece gibi olacaksa sen bilirsin. ama ben hep tırsarım böyle şeylerden Allah korusun. inşallah şifanı en yakında bulacaksın beybi..
kızlar düşük için çok geçmiş olsun Allah en yakın zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin. az daha sabredin bence demek ki bünyeniz hamile kalabiliyor bu şekilde olumlu düşünün. stresten arınınca gelir minnoşunuz :)
görümcen bombaymış kuzum :) ama tanımışssın ona göre tavır alırsın, dikkatli olursun
benim de geçen kv bizdeydi. çay koymuşum böyle ışığa tutup bakıyor. eşime diyor ki bilmem ne hanımın ıhlamuru gibi olmamış mıanne ver koyultayım dedim. ay yok yok falan yapıyor. gittim çat diye aldım elinden koyultup geri verdim. oysa insan gibi kızım rica etsem az demli koy dese aynı hesap olacaktı. puf..
oyy karşılıklı aşk mı yaşıyoz biz acebaabata az kalmış neden umutsuzsun ki yavrum? adet ile gebelik belirtileri benzer derler du bakalı nolcek. küre karşı değilim aslında çok karıştırmadıkça işe yaradıklarına şahidim de. aşılama için bence moral motivasyon olarak çok hazır olmanız lazım. 1 ay daha kendim çabalayayım diyorsan yap derim. ot ile ballı kür karışık kullanılabiliyor mu bilmiyorum. diğer kızlar da yorum yapsın bakalım =)
canım sen gene de tedbirli davran tabi ama doktor da hamileliği göz önünde bulundurup vermiştir ilaçları :) inşallah geçer hemencik bol su iç, yoğurt falan ye
Kuzum Bn ortadağ fatih mah oturuyorum kayınpederımde ugur mumcu da belkı oraları bılırsin ortaki eczanede buldum işimi bitirip gidesim var yağmur bastırdı tabı kı elden de olur Bı kahvem i içersin banada burda arkadaş olursun Bi seneye gecti daha kımse yok burda komşuluk denen şeyde yalan kimsesiz bilmediğin Bi sehirde olmak en zoruAsıl ben çok sevindim. Elden bile alabilirim. Seni de görebilirim.
Benim de iş yerim uğurmumcu ya epey yakın kuzum. Eczanenin adını söyle istersen ben bakayım. Sadece benim için gideceksen yani gitme. Bi gün buluşuruz ayrıca hatta göbek tokuştururuz inşallahKuzum Bn ortadağ fatih mah oturuyorum kayınpederımde ugur mumcu da belkı oraları bılırsin ortaki eczanede buldum işimi bitirip gidesim var yağmur bastırdı tabı kı elden de olur Bı kahvem i içersin banada burda arkadaş olursun Bi seneye gecti daha kımse yok burda komşuluk denen şeyde yalan kimsesiz bilmediğin Bi sehirde olmak en zoru
Geldi mi??yine ilişki sonrası lekelenmehöff amann
Ay sinir oluyorum öyle insan tiplerine benim kv benden çekiniyoda Allahtan öyle şeyler yapmıyor yoksa ben duramaz ağzının payını veririm görümcemde salağın önde gideni işte annesine iş yaptırıyor kendi kv miş gibi davranıyor falan dün akşam aldı o da ağzının payını ama insan olmayana elden bi şey gelmiyokızlar yazılar gene birikmiş, hey maşallah oku oku zor bitirdim :)
yok gelmedi reglim, akıntıyla karışık kahve bi lekelenme. göğüs ağrısı dışında zerre belirti yok :/Geldi mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?