• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum nerde oturuyordun sen valla bizim eczanede standı var hemide dolu :)
Ya gerçekten miiii. İstanbuldayım ben. Clearblue ovulasyon testi eminsin Di mi? Nasıl mutlu oldum var ya. Hemen arar isterim neredeyse bile. Önümüzdeki ay bari doğru günleri bulayım. Bu ayı da pas geçtik. Hiç üstünde durmadım yumurta bilmem ne

ismi ne canım ben de alırım belki :)
Fortem aslanpençeli karışık bitki çayı diye geçiyor ismi canım. İdrar yolu enfeksiyon adet düzensizliklerine falan birebirmiş. Benim adetlerim genelde hep zamanında gelir pek bi düzensizliğim yok ama illa faydası olur inşallah.

Ya gerçekten miiii. İstanbuldayım ben. Clearblue ovulasyon testi eminsin Di mi? Nasıl mutlu oldum var ya. Hemen arar isterim neredeyse bile. Önümüzdeki ay bari doğru günleri bulayım. Bu ayı da pas geçtik. Hiç üstünde durmadım yumurta bilmem ne
Kuzum Bn ılaçşarımı almaya gittim o zaman gördüm hatta elime alıp okudum bile ıkı önemli günü buluyor ve gülen surat cıkıyordu emın olmak için yarın musait olduğumda çıkar bakarım hangi semtte oturuyordun

Fortem aslanpençeli karışık bitki çayı diye geçiyor ismi canım. İdrar yolu enfeksiyon adet düzensizliklerine falan birebirmiş. Benim adetlerim genelde hep zamanında gelir pek bi düzensizliğim yok ama illa faydası olur inşallah.
içinde aslanpençesi olduğu için hormonları da dengeler sanırım kuzum :) valla ben çok sistit olurum. onun için kullanayım inşaallah işe yarar :dua::)

turko2727 turko2727 nerelerdesin canım sesin çıkmıyor :)

@papatyakokankadin bi topikte gördüm regl oldun mu canım

@papatyam67 kuzum senin yeni batı yazmamışız.

MLKn MLKn canım senin bat ne zaman
Canom gunaydin araya bayram girdigi icin benim tedavim 1 ay ertelenmişti bu ay kendi haline biraktik ve cok yogun geciyor gunlerim aklimda bebek olayi kalmadi yorumlari okuyamadim insallah hepiniz iyisinizdir guzrl haberler vardir insallah

Bende hep sizlere bakıyorum bu sıralar hepinizin bat yaklaştı merakla güzel haberlerinizi bekliyorumm :) Bizde iyiyiz kuzum sonuçlarımı bugün gösterebildim kan ve idrar vermiştim bi dolu.. Enfeksiyon çıktı yine idrarda benim kronik sorunum zaten bu.. Antibiyotik verdi ama sabahtan beri onu araştırdım durdum kullanabiliyormuşum bi oh çektim:KK45:
kiz zarari olsa verirlermi :) kullan kuzum sifa olsn insallahh ilerisi kotu onun sen tedbirini al cnm.iyi olmaniza sevndm ttlm hep boyle guzel bi hamileleik gecir insallah :*

Canom gunaydin araya bayram girdigi icin benim tedavim 1 ay ertelenmişti bu ay kendi haline biraktik ve cok yogun geciyor gunlerim aklimda bebek olayi kalmadi yorumlari okuyamadim insallah hepiniz iyisinizdir guzrl haberler vardir insallah
Böylesi daha iyi olmuş canım, en azından başka bir işe yoğunlaşınca bebişin de kendiliğinden gelir artık :)
Biz bu ay yerimizde sayıyoruz kuzum henüz güzel haber yok :/

Iyidr vala kuzum is yeri o kdr karisikki aksmda gezmektn firsat bulamiyrm :)))) ole geciyo sndn nbr kavusmussun evine sukur kuzum insanin evi gibisi yk demi :)
Senin günlerin de yoğun geçiyor maşaallah balım :) Vakitleri dolu dolu değerlendirmek gibisi yok valla :)
#Geldim şükür canım baba evinde çok rahatım bekar gibiyim ama kaynanada öyle rahat değilim maalesef o yüzden evime kavuştuğum için deli gibi seviniyorum (:

Back