İnşaallah canım ya tek umudum bat günüKuzu niye sabredemiyorsun Bn öyle yapamıyorum malesef:) neyse inş vardır da erken yaptığın için çıkmamıştır
Benim 3 gün kala negatifti 2 gün kala çok silikti hatırlıyorsan. Testleri yapa yapa bitirmiştim 25 taneydi gebeliğimide ovulasyonla öğrendiydim forumda adet günü bile negatif gören dolu belirtiler varsa umut vardır. Gerçi ben hiç hayal ettiğim gibi mutlu olamadım çok kötü geçiriyorum depresyona girdim sanırım ağlamaktan gözlerim şişKısacası bu ay da vücudum benimle oyun oynadıKalleş
Canım, neyin var bilmiyorum ama bebek de olumsuz etkilenir biliyorsun değil miBenim 3 gün kala negatifti 2 gün kala çok silikti hatırlıyorsan. Testleri yapa yapa bitirmiştim 25 taneydi gebeliğimide ovulasyonla öğrendiydim forumda adet günü bile negatif gören dolu belirtiler varsa umut vardır. Gerçi ben hiç hayal ettiğim gibi mutlu olamadım çok kötü geçiriyorum depresyona girdim sanırım ağlamaktan gözlerim şiş
belki yerleşmedir bilemeyiz canım :)Bata 5 gün var, pembe leke gelmiş, kahverengi olsa kistten dicem çikolata kistim var illa adetten önce kahverengi gelirdi ama adet için 5 gün erken adet kanaması değilse bu ne şimdi
Hayırlısı neyse o olsun kuzum. Aklında kalmamış oldu en azındanyaptm kızlar negatif, en azından aklım kalmamış oldu :) Reglimi bekliyorum paşa paşa
aynen canım, içim içimi yiyorduHayırlısı neyse o olsun kuzum. Aklında kalmamış oldu en azından
O iyi çok şükürde aşırı duygusalım hayatmdaki değişimlere alışamadım yeni ev yeni iş bide bebekCanım, neyin var bilmiyorum ama bebek de olumsuz etkilenir biliyorsun değil mi
ben de yeni taşındığımda öyle olmuştum, ağlıyordum. Alışırsın canım alışacağını bile bile kendini yıpratmaO iyi çok şükürde aşırı duygusalım hayatmdaki değişimlere alışamadım yeni ev yeni iş bide bebek
Canım benim merhaba, öncelikle bebişin var ne kadar güzel hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına al inşallah. Evet psikolojik olarak zor bi dönem olabilir ama bebeğin öncelikli olsun, o da kendini mutsuz hissetmesin. Her şey gelip geçerO iyi çok şükürde aşırı duygusalım hayatmdaki değişimlere alışamadım yeni ev yeni iş bide bebek
belki yerleşmedir bilemeyiz canım :)
ben de yeni taşındığımda öyle olmuştum, ağlıyordum. Alışırsın canım alışacağını bile bile kendini yıpratma
Bebeğimle birlikte yıllardır beklediğim değişiklikler anında oldu kısmetiyle geldi biliyorum ama hormonlarıma engel olamıyorum doktorum normal diyor haftaya başlayacaktım taşınma iznim sürüyor ama bu hafta başlıcam işe kullanmıcam kafam dağılır bebeğide strese sokmak istemiyorumCanım benim merhaba, öncelikle bebişin var ne kadar güzel hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına al inşallah. Evet psikolojik olarak zor bi dönem olabilir ama bebeğin öncelikli olsun, o da kendini mutsuz hissetmesin. Her şey gelip geçer
Hadi gözün aydın cnm .. Kendiliğinden çatladı değil miKızlar selam yumurtam çatlamış :) hem de tam gününde
Ohh maşaallah canım =)Kızlar selam yumurtam çatlamış :) hem de tam gününde
Bence bu ay kullanma canım, o inciri yap bi.Kızlar bana akıl verin femerayı deniyeyım mi bu ay
Daha iyi olur kafanı dağıt canım. Kendini yorma, üzme. Hep güzel şeyler düşünBebeğimle birlikte yıllardır beklediğim değişiklikler anında oldu kısmetiyle geldi biliyorum ama hormonlarıma engel olamıyorum doktorum normal diyor haftaya başlayacaktım taşınma iznim sürüyor ama bu hafta başlıcam işe kullanmıcam kafam dağılır bebeğide strese sokmak istemiyorum
Bence kesinlikle dene canım, klomenden daha etkili ve hamile kalan sayısı daha fazlaKızlar bana akıl verin femerayı deniyeyım mi bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?